מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי קרן אורענבל13/03/2009
שלום,אני חדשה וקצת מהססת,הסיפור שלי ארוך ולא אתחיל עם כל ההסטוריה שלי,רק שמצבי כיום קשה,אני חושבת שהכי קשה שהיה אי פעם. אני חולה בהפרעת אכילה (תחילה אנורקסיה ולאחר מכן בולימיה) בערך עשור,עם הפסקות "בריאות",אך אני חוזרת לסורי כל פעם. אני מטופלת גם פסיכיאטרית וגם פסיכולוגית,קשה לומר שאני רואה הטבה,כי כמו שציינתי אני בתקופה מאוד קשה ואני לא מצליחה להתאושש. זמן מה שאני מחפשת קבוצת תמיכה,אבל בגלל מצבי הנפשי הירוד אני לא מוצאת כוחות לארגן את עצמי להיכנס למסגרת שכזו. לשמחתי הרבה מאוד מצאתי את האתר הזה שהוא נראה לי נפלא ותומך,אני יכולה לשבת לי בבית בלי להתארגן ופשוט לרשום והכי חשוב לרשום מכל הלב בלי מסכות והעמדת פנים שאני מניחה שכולם עושים ברמה כזו או אחרת כשנפגשים פנים מול פנים בלי ממש להכיר. לא התכוונתי שזו תהיה מגילת אסתר,אבל נראה לי שזה הולך לכיוון... אנסה לתמצת. כפי שציינתי,אני במשבר חמור,הכדורים לא מצליחים לאזן אותי (דיכאון חריף+חרדות) ולא אכנס להפרעת האכילה שחוגגת. אני מרגישה באפיסת כוחות והיאוש גדול,אני מנסה לשנות גישה להסתכל על הדברים הטובים,אבל עייני רואות שחור,לא נשארה לי טיפת אופטימיות וזה מפחיד אותי מאוד מאוד. אני מקווה שהפורום הזה יהיה לי כקרן אור..... וכן אני ריאלית,אני לא מצפה לניסים ונפלאות,אבל לדעת שאני לא לבד (אני מרגישה מאוד לבד ובגלל מצבי הנפשי אני מתנתקת מיותר ויותר מאנשים ומי שנשאר לא מבין קמצוץ ממה שאני עוברת כי אין מה לעשות,מי שלא נוגע לא יודע....על הפרעת האכילה ולקשיים הנפשיים המתלווים) שיש עם מי לדבר,מי שמבין אותי והכי חשוב מי שרוצה באמת לצאת מהמחלה ויכול להראות לי צד אחר של המטבע. אני מתנצלת על האורך,חשבתי לרשום מילה או שתיים ומה יצא...כנראה שבאמת הייתי זקוקה להתרוקנות. אז תודה על הסבלנות. תמשיכי בעבודת הקודש המבורכת. אשמח לדעת מה היית חושבת שיכול לעזור לי,אולי טיפים שיישמת בעצמך שהטיבו לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל יקרה!
קרן אור13/03/2009ברוכה הבאה לפורום! תרגישי חופשי לכתוב ככל העולה על רוחך,אל תפחדי שזה יהיה "יותר מידי",אני כאן בשבילך כדי להכיל את הקשיים הלא מעטים שעוברים עלייך במסע לכיוון החלמה.
אני שמחה לשמוע שאת בטיפול.האם את משתפת את הפסיכולוגית והפסיכיאטרית לגביי מצבך הנפשי והתחושה שהכדורים לא עוזרים,אולי יש מקום להחליף אותם,כדי להקל עלייך.מה את אומרת??
מה עזר לי??כנראה מכלול של דברים שעברתי,אי אפשר להניח את האצבע על הנקודה שבה הדברים התחילו להשתפר.זה היה תהליך ארוך של הרבה ירידות ומעט עליות,אבל את יודעת מה אומרים:לפעמים צריך לרדת כדי לעלות.וכשאת למטה יש רק אפשרות אחת-לעלות למעלה.
כל אחת מוצאת את הדרך שלה להחלים.ואין מקרה אחד נושק למשנהו אם כי המרכיבים הכלליים די דומים,ומכאן ההבנה.
יקרה,אני מבינה שקשה לך.קחי את הבמה שהפורום הזה מציע לך,רק אל תשארי לבד עם הרגשות.
אשמח לשמוע מה שתרצי להשמיע.זה המקום שבו מסיכות לא מתקיימות,פשוט כיתבי את הכול בלי לפחד איך זה ישמע.ויחד נפרק את הפחד הזה לגורמים,כדי לעזור לך.
איתך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)