מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי קרן אורענבל13/03/2009
הופתעתי ממהירות תשובתך.תודה,תודה. לגבי הטיפול הפסיכולוגי,קשה לי להיפתח,הבעיה היא לא בדינמיקה אלא בי,כי זה דבר שחוזר על עצמו,הייתי בלא מעט טיפולים ולכן אני מתעקשת להישאר עם כל הקושי ואולי בהמשך אדע לסמוך עליה,אני מניחה שזה תהליך ארוך,הטיפול הוא רק כ-3 חודשים. למטפלת הנוכחית בואי נגיד יש "מאסטר" בהפרעות אכילה (היתה מטפלת שנים בהפרעות אכילה בתל-השומר) היא טובה,נעימה,אבל קשה,קשה לי להתחבר לרגש שמישהו מולי,לכן פה יותר קל לי. לגבי הטיפול הפסיכיאטרי,ניסיתי בכמעט 8 חודשים 2 סוגים של כדורים שלא היו אפקטיבים,עכשיו אני בניסיון שלישי עם סרוקסט ומקווה שמצבי ישתפר,כמובן שאני עם יד על הדופק,יכול לקחת זמן ממושך עד שמוצאים את התרופה הנכונה,אז אני יודעת...סבלנות,רק שאין לי כשאני סובלת. מאחלת לך ולכל הפורום סופ"ש קל,רגוע ונעים. תודה שאת פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירה,
קרן אור13/03/2009נשמע שאת באמת עם היד על הדופק,ושאת עושה את כל הדברים הנכונים.
יכול להיות שמה שדרוש כרגע הוא סבלנות וזמן.
אכן שלושה חודשים הם יחסית מעט זמן,ופתיחות ואמון הוא משהו שנבנה לאט יותר,אבל כל עוד שאת מרגישה שאת יכולה לדבר איתה,שהיא מבינה אותך ושיש איזשהי כימיה בסיסית,כנראה שאת נמצאת עם המטפלת הנכונה עבורך וכל השאר יבוא עם הזמן.תואר ומאסטר הם פחות חשובים מבחינתי,כי מה שמשנה היא לא שיטת הטיפול או התעודה שנמצאת על הקיר,אלא הכימיה ברמה הבסיסית שלה שהיא תנאי לאמון,כנות,פתיחות ושיתוף.
ברור שיש משהו מאחוריי האנונימיות בפורום שמאפשרת פתיחות אחרת,שקופה יותר,בלי עקבות ומעצורים,בלי פחד מאיך זה ישמע או מה יחשבו עלייך..זאת הבמה בשבילך,יקרה.עשי בה שימוש כאוות נפשך.ואני מבטיחה להיות כאן כשתצטרכי.
שבת שלום,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)