מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    נ'
    13/03/2009

איך אני יכולה להחזיק את עצמי ולא להשתגע בכל פעם שאני מכניסה משהו שהוא קצת שונה לפה כל המשפחה שלי סובלת בגללי אני משתגעת מזה - יש לי הפרעות אכילה כבר יותר משנה אני מנסה כיום להחלים וזה מאוד קשה . אני צריכה להגדיל את התפריט ולהוסיף קצת יותר ממש טיפה ואם אני מצליחה לעשות את זה אני מתייסרת ,צועקת, רבה עושה בלגן אחד שלם וכל המשפחה סובלת . אייך אני יכולה לעצור את הטרוףף הזה?? תעזרו לי בבקשה? תודהה רבהה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• נ' יקירה

קרן אור
    14/03/2009

זעקתך נשמעת למרחוק,גם אחרי שהמילים מסתיימות..
    אני מבינה אותך,יקירה,זה תהליך קשה מאוד והרבה פעמים רוצים לוותר ונשברים,וזה בסדר כל עוד שלא שוכחים לקום.
    את שואלת מה עושים.אני מבינה שאת נמצאת כבר בטיפול-מה את מרגישה לגביו??האם את גלויה עם המטפל\ת??באיזה מסגרת את נמצאת??בת כמה את??
    אני יודעת שזה לא יעודד אותך כרגע,אבל מעבר לטיפול צריך סבלנות וזמן עד שהתהליך קורה.עד שמחלימים ומוכנים באמת לקבל החלטה לוותר על הפרעת האכילה.הקולות לא יעלמו ביום,ולצערי גם לא תוך כמה שבועות,ובזמן הזה צריך לאפשר לקרובים אלייך שרוצים רק בטובתך לעזור לך,תני להם לקחת אחריות עלייך ולקבל החלטות עבורך,אולי זה יקל עלייך את ההרגשה שאת "מורדת" בה"א.
    ביום שתביני שה"א היא לא את והיא חלק נפרד ממך,זה יהיה היום בו תגייסי את כל האנרגיות כדי להילחם נגדה,אבל עד אז,קבלי בברכה את הידיים המושטות אלייך באהבה ותני לעצמך להיתמך בהם.
    את מסוגלת לשנות את הכיוון,את יכולה למצוא את השקט שאת כה כמהה אליו,אבל ראשית צריך להילחם בשבילו.
    יקרה,אני כאן.כיתבי כאן כל אימת שהרגשות והתחושות הקשות עולות,כי המקלדת סופגת הכול ואני כאן כדי לעזור לך לעבור את זה.

שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה