קרן אור יקרה... כמה זמן עבר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור יקרה... כמה זמן עבר...
    בלונדי
    15/03/2009

שלום יקרה... עבר כל כך הרבה זמן... נעלמת לי. חיפשתי אותך. מה שלומך? איך את מרגישה? האם יש לך עדיין את המייל שלי? אשמח לשמוע ממך... מקווה שהכל טוב אצלך! נשיקות. בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    15/03/2009

המון המון זמן לא היינו בקשר.האמת היא שעכשיו פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות מיילון והודעה ממך.ברוכה החוזרת.בוודאי שיש לי עדיין את המייל שלך,ואענה לך על המייל יותר מאוחר היום או מחר,כיוון שאם תקראי כאן קצת מההודעות שלי תגלי שאכן מה שהתחיל אז כמחלה שלא ידעו את סיבתה התגלתה כגידול.בשנה הזאת עברתי המון,אבל ארחיב את הדיבור מאוחר יותר כאמור.
    ועם זאת,מה קורה איתך??יובלות לא שמעתי ממך..מה מצבך??האם חזרת לארץ לצמיתות או ששוב המראתם לארץ מושלגת וקסומה??

בנתיים שיהיה ערב נעים,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי אוי אוי....

בלונדי
    15/03/2009

דפדפתי ממש קצת אחורה אך לא "נכנסתי" לעניינים, ולכן לא קראתי על הגידול. רק חשבתי עליך הרבה מאוד... אני בארץ. יש לי המון לספר לך! (: אבל בפרטיות כמובן. כתבי לי כאשר תוכלי, אני מאוד שמחה שמצאתי אותך שוב נשיקות וערב נעים. ממני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמובן...

בלונדי
    15/03/2009

מקווה שהכל בסדר איתך ושגברת בכוחות העצומים שלך על הכל. אני יודעת שאת אשת חייל!!!!! נשיקות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה