מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה15/03/2009
כמו שסיפרתי לך לפני כמה ימים עליתי בערך קילו במשקל וכמה שעות אחרי זה החלטתי שנכון לעכשיו אני לא עולה יותר במשקל, אני יודעת שאני צריכה ואני גם מקווה לעשות זאת בזמן הקרוב פשוט שראיתי שאני עכשיו שוקלת 44 קצת נבהלתי זה נראה לי קצת הרבה וכדי שלא ח"ו לחזור אחורה החלטתי לתת לעצמי קצת זמן להסתגל, בלי לחץ כדי שלא יקרה לי מה שקרה בד"כ כי אני חוויתי על בשרי - מה שעולה מרה יורד מהר... קיוותי שאולי תוכלי לתת לי עצה איך לראות את המשקל בצורה קצת אחרת?.. בלי קשר לזה היה לי היום מתכונת בתושב"ע- עבורי זה הפתיחה של הסבב האחרון של מתכונות ובגרויות לפני סיום ביצפר. המתכונת היה קצת קשה אבל עשיתי כמיטב יכולתי וכמו שכולם אומרים עד כמה שזה קשה אני צריכה להתאמץ עוד פעם אחת אחרונה ובוף להוציא תעודת בגרות הכי טובה שאני יכולה ולהיות מרוצה עם זה... מקווה ששלומך טוב, תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקרה,
קרן אור17/03/2009אני מבינה את הקושי ואני יודעת שאת מרגישה שאת צריכה להסתגל למשקל החדש ולמציאות החדשה.אבל יקרה,44 זה עדיין משקל מאוד נמוך.ואני לא רוצה שתשארי במקום הזה כי הוא יכול לקבע את המחלה עצמה.את בכיוון הנכון,אל תעצרי את זה.מה שכן,התמכי באיש מקצוע כדי לשמר את זה ולאפשר את השינוי.
שמחה לשמוע שתקופת הבגרויות והמתכונות עוברת יחסית בטוב.תושב"ע??אני מבינה שאת לומדת בבי"ס דתי,נכון??גם אני מבית דתי...
קחי מעט זמן אבל אל תשארי שם יותר מידי...
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור היקרה:
תקווה17/03/2009למען האמת אני מבית שהוא די מסורתי אני זאת שהיא דתיה, אני מצאתי בדת את האמת הפנימית שלי .. ביום חמישי יש לי מבחן די גדול במתמטיקה אז אני לומדת לזה בימים האחרונים, מחר אני גם יוצאת לביוטופ שזה יחידה אחת מהחמש שאני עושה בביולוגיה.. לגבי המשקל אני יודעת שאני לא יכולה לקחת יותר מדי זמן אבל אני פשוט לא יודעת מה עוד לעשות כל משקל אחר בעיני נראה יותר מדי..ואני גם די מתוסקלת מאחת החברות שלי שכל השנה לא הגיעה לבי"ס, היא היתה חולה בשפעת בהתחלה אבל המשיכה להדריך בצופים באותו זמן ופשוט לא הצליחה להתאושש, אפילו הרופא אמר לה שזה נפשי ולא פיזי.. בכל אופן היא פשוט לא הגיעה וכל המורות מוותרות לה על כל המבחנים ועד כמה שאני מרגישה שזה לא בסדר להגיד את זה אני חושבת שזה לא פייר כי גם לי קשה ואני בכל זאת עומדת בכל המטלות של בי"ס, לי לא מוותרים או אולי יותר נכון להגיד שאני זאת שלא מוותרת?.. זה אחת הדברים שנכון איכשהו תמיד הצלחתי לשרוד אני פשוט לא מוכנה לוותר משום מה אפילו אני לא תמיד מבינה את זה לגמרי, אני יודעת שה' לא נותן לאנשים דברים שהם לא יכולים להתמודד איתם אבל אני לא יודעת למה דווקא אני הייתי חייבת להיות אחת מהנשים שהגיעה לזה כי עכשיו אני ממש נאבקת.. בכל אופן תודה על ההקשבה, תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה,
קרן אור18/03/2009אני מבינה את התסכול שאת חשה,ואכן הרבה דברים בחיים הם לא פיירים.אל תסתכלי על כל אלו שמקבלים הקלות,חישבי שיכול להיות גם אחרות-יש אנשים שמצבם הרבה יותר גרוע וכל הממסד כולו משאיר אותם לבד,ללא עזרה.אני רואה את זה הרבה בבי"ח כשאני נמצאת שם.אני מכירה למזלי את האנשים הנכונים,אבל כל פעם צורב לי מחדש לראות שיש גם אנשים אחרים שהם לבד שם,ואין להם כסף לטיפול והמדינה פשוט נותנת להם למות!
יקרה,תמיד יהיו כאלו שמצבם טוב יותר משלנו,לצד כאלו שמצבם גרוע יותר.אסור לנו להיגרר להשוואות,כל שאנחנו יכולות לעשות הוא להשתמש בכילים שעומדים לרשותנו כדי לגרום לעצמנו להיות במצב ובמקום הכי טובים שאנחנו יכולות עבור עצמנו.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)