מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנטע וקרן אור היקרות:תקווה20/03/2009
נטע- אני שמחה לשמוע שאת קיבלת את ההצעה שלי ואת לא מבינה עד כמה מילים אלו שלך ריגשו אותי ועשו לי טוב.. אני יודעת עד כמה לדבר עם משהי שעוברת אותו דבר עושה את כל ההבדל,שאת מדברת עם משהי שעוברת את זה את יודעת שהיא לא רק שומעת אלא גם מבינה ומוכנה גם לשתף אותך במה שעובר עליה.. אני לגמרי מבינה אותך בקטע של בי"ס זה מוזר שמצד אחד כולם יודעים אבל מצד שני אני לא מספרת לאף אחת על זה ולא מדברת על זה יותר כי קשה לי עם זה שאני מתקשה כ"כ בעניין ולא בטוחה לגמרי מה לעשות.. זה שובר לי את הלב שכל מה שאני רוצה לעשות זה לאכול כמו כולם אבל קשה לי עם זה ואני לא בדיוק יודעת איך.. קרן אור- אני חושבת שכנות היא חשובה פה אז תכל'ס הלוואי שהייתי יודעת את התשובה לשאלה שלך, אני לא יודעת מה לעשות אני משתדלת באמת שכן אבל כולנו יודעים שזה לא מספיק... הרופא שלי המליץ על דיאטנית ואני חושבת שהגיע הזמן ליצור איתה קשר ולראות עם תוכל לטפל בי לפי מה שהיא הבנתי היא עובדת בכפר סבא אבל אני לא יכולה לשלם על טיפול וניסתי לחפש מקומות שלא דורשים תשלום אבל לא מצאתי שמעתי משהו על מקום בנתניה אולי תוכל להרחיב לי קצת את העניין.. לפנות לטיפול זה הכי קשה כי זה מחיב ואני יודעת שניסתי כבר לפנות לטיפול ולא הצלחתי אז כולי תקווה שהפעם אעשה זאת... תקווה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתקווה היקרה!!!
נטע21/03/2009איך את מרגישה??? אני ממש מבינה אותך בקשר לביצפר אני כמוך בדיוק... בהתחלה חשבתי שאףאחד לא יודע כי אני בעצמי הכחשתי את המצאיות הזו שאני חולה אבל אח"כ ראיתי שכולם יודעים ועוד איך יודעים בביטחון יותר ממני ואז הבנתי שאין לי מה להסתיר ובאמת תקווה יקרה אם קשה לך כשהכל אצלך בבטן תמצאי חברה טובה שמדברצ לליבך ופשוט תיפתחי עליה אל תעשי נזק לעצמך אל תקשי על הנפש... תוציאי החוצה את כל הקושי. זה לא קל ואיאפשר עם כל אחד לעשות זאת אבל זה חשוב מאד שתהיי בטיפול בנוסף להכל שלא תשברי מתוקה. אני דואגת לך. אני הפסקתי טיפול אבל עכשיו שוב חזרתי. תאמיני לי רק עכשיו אני רואה כמה שזה היה חסר לי... לא נפתחים בקלות זה תהליך לאט לאט. האם יש לך מישהו קרוב שתומך בך? האם הם מבינים מה את עוברת? אוהבת אותך וחושבת עלייך נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)