יקרות שאתן-חזרתי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקרות שאתן-חזרתי!
    קרן אור
    29/03/2009

חזרתי אתמול בשעות הערב,הספקתי קצת לקרוא את מה שכתבתן.אני קצרה בזמן אבל חשוב לי להגיב למה שכתבו נטע ושירן.יקרות,התופעה של פחד מרעב הוא מוכר וטיבעי.אני חושבת שהוא נעוץ בפחד לחזור לתחושות ולרגשות שעוררה איתם ההרעבה,כאילו לחזור אחורה.אני לא חושבת שצריך להאבק בזה אלא רק להבין את זה יותר(וחשוב שתדברנה על זה בשיחות שלכן מבלי לחשוש) ,כי בסה"כ זה שומר עלינו מרגרסיה \לחזור אחורה ולהדרדר.לכן אלו תחושות חיוביות בייחוד במצב העכשוי של החוסר יציבות הזמנית.
    אספר לכן שגם אני עד היום(כן,כן...) לפעמים מגיעה למצב כזה ששעת ארוחת הצהריים מתעכבת כי אני ביום עמוס או בנסיעות,ואני ישר מתחילה להילחץ ומחפשת מה לאכול או היכן,אפילו שאני לא ממש רעבה.בתחילה הרגשתי שאני כמו איזה שמנה שכל היום חושבת רק על הארוחה הבאה,ושלא יקרה כלום אם פעם אני אפספס ארוחה,אבל כנראה שזה מן צורך הגנתי ,פחד להרגיש רעב ולהתרגל שוב לתחושות האלו, שאני מפחדת לאפשר לעצמי אפילו לחוש אותם מעט.הפסקתי להאבק בזה כי הבנתי שזה בסה"כ טיבעי לגוף שהיה רעב כ"כ הרבה זמן.אף פעם לא אגרתי אוכל,אבל אני יכולה להבין את הצעד הזה שלכן.אני מאמינה שלאט לאט כשתרגישו שאתן במקום יותר יציב מבחינת ה"א שלכן,תלמדו גם לשחרר ולא לפחד משינויים או מלא להיות בשליטה כל הזמן על תכולת האוכל.

מחפשת מוצא,שירה ותקווה-אשמח לשמוע איך עברו הימים האחרונים.
    מקווה שלא שכחתי אף אחת(לונה,אני עוד חושבת עלייך..)
    שלכן,קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יקרות שאתן-חזרתי!

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה:

תקווה
    29/03/2009

אני מקווה שהנסיה עברה עליך על הצד הטוב ביותר, ושלא חזרת עייפה מדי...
    היום בבוקר עשיתי את הבגרות בלקט (אחד מהיחידות בתושב"ע) ודווקא היה בסדר חוץ מהעובדה שמיום רביעי בצהריים הייתי חולה עד עמקי נשמתי עם שפעת, היה כמה ימים שגם היה קשה לי לנשום כי הגרון שלי כאב והיה ממש מנופח והאף שלי היה סתום אז היה קצת קשה אבל ב"ה הכל בסדר עכשיו ואני מרגישה יותר טוב...
    לא כזה הספקתי לנסות את התפריט שלי בגלל שהיתי חולה וגם ביטלתי את התור אצל הדיאטנית לשבוע הזה אבל נראה לי שדווקא מתוך ההצטננות שלי למדתי עד כמה חשוב לי לטפל בעצמי ואני מקווה שההתמודדות המחודשת עם העניין תהיה מתוך כוחות מחודשים קצת ותקווה רק לטוב ביותר..
    היה כיף לשמוע ממך, תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגישי טוב!

קרן אור
    29/03/2009

שולחת לך איחולי החלמה.

שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה

שירן
    29/03/2009

ברוך שובך אלינו!!
    כ"כ כיף לשמוע שחזרת, אין לך מושג כמה הנוכחות שלך כאן חשובה ולא רק לי..

בעניין הפחד מרעב, אני מבינה שהמוח שלי התערער והוא כעת מפוחד יותר מאי פעם שהרעבה נוספת תחזור. אני מבינה את זה שהגוף שלי פוחד לחוש רעב שוב כי הוא לא רוצה לחזור אחורה לאותה תקופת עינויים.. אני מבינה הכל..
    אך הבעיה היא שזה מנהל לי את החיים הפחד הזה.. זה משתלט לי עליהם בצורה כזו שכל היום אני מנוהלת ע"י הפחד הזה מלהיות רעבה.. זה מוביל אותי לוויכוחים תמידיים עם אמא שלי <שלא מבינה למה אני תמיד חושבת שחסר אוכל בבית, למרות שיש...> , לסטרס יומיומי, לפחד להתנסות במאכלים חדשים או לצאת לבתי קפה שמא לא אהיה שבעה מהאוכל שמגישים שם...

מה גם שאיני יכולה להפסיק לאגור מזון..זה כבר נהפך להרגל יומיומי. כל יום אחרי שאני מסיימת לאכול ארוחת צהריים אני אוגרת עוד מנה של ארוחת צהריים ליום המחרת!! <שמא לא יהיה לי מה לאכול למחרת..> זה לוקח ממני המון אנרגיות הפחד הזה..האגירה הזו..זה גורם לי להרגיש מוזרה, שמשהו לא בסדר, זה מחזק עוד יותר את תחושת החולי..=/

כך שבשורה התחתונה אני לא חושבת שהפחד הזה כ"כ טוב עבורי..לא ברמה הזו בכל אופן..

ובנוגע אלייך, איך את מרגישה ואיך עברה עליך הנסיעה??

שירן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למלאך השומר שלי

לונה
    30/03/2009

גם אני חושבת עלייך כל הזמן.
    אין מה לעשות. נכנסת לי ללב ואני תמיד אשא אותך שם.
    גם בלי שנדבר.

אני בתקופה קשה.
    הרבה דברים טובים קורים לי
    והרבה דברים פחות טובים.
    אבל אני מתמודדת.
    כי צריך
    וכי בחיים כל דבר רע בא עם דבר טוב ולהפך.
    ככה זה ואני מקבלת את זה שהחיים מכילים גם רע וגם טוב.

אני צריכה עוד קצת זמן,
    ואז אני אכנס ואעדכן אותך.

שתדעי שלא שכחתי אותך.
    אוהבת,
    לונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה שאת..

קרן אור
    30/03/2009

שמחה לשמוע ממך,אם כי פחות שמחה לגלות שאת בתקופה פחות טובה.אבל את צודקת-החיים הם רצף של מאורעות,חלקם טובים וחלקם פחות.האומץ והכוח האמיתי הוא לדעת לעבור אותם בלי הרס עצמי,אלא פשוט לקבל ולהשלים.
    אני שמחה להיות המלאך השומר שלך,ואשמח יותר אם תתני לי לעטוף אותך מקרוב..(וכמו שאת יודעת,אנחנו מאוד קרובות..)
    אבל מכבדת את רצונך,ואני אהיה כאן בשבילך איך ומתי שתחפצי.
    שולחת לך חיבוק אמיץ ואוהב,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה