קרן אור, שירן, תקווה ונטע המתוקות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור, שירן, תקווה ונטע המתוקות..
    אורטל
    31/03/2009

קרן אור יקרה- אני שמחה לשמוע שחזרת! היית חסרה פה.. היה לי שבוע קצת מטורף, עבודה והרבה לימודים ולכן גם לא מצאתי את הרגע הזה להכינס לפה ולראות מה שלום כולן... היום אני ביום "חופש", החלטתי לקחת איזה רגיעה שלא אתמוטט! היתה לי פגישה אמוציונלית אתמול עם המטפלת, אבל עכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב..
    מה איתך? איך היתה הנסיעה?
    שירן יקרה- אני כ"כ מבינה את חרדת המזון שלך.. אספר לך שבשך שנים הייתי אוגרת מזון, בעיקר ממתקים, בחדר השינה שלי אצל הורי וגם כשעברתי לגור עם החבר, היתה תקופה של חצי שנה שהייתי עושה את אותו הדבר, בחדר השינה שלי ושלו והוא אפילו לא ידע מזה. אבל, הצלחתי לצאת מזה ואני כבר לא עושה את זה. כשגיליתי שזה תוצר של המחלה ועם הרבה תמיכה ועזרה מסביב, הבנתי איך להשתחרר מזה ואיך להפסיק לעשות את זה. גם אספר לך שעד היום זה קורה לי לפעמים שאני חוזרת מהקניות ובאופן אוטומטי הולכת לחדר שינה כשבידי מסטיקים או שקית במבה לדוגמא ואז אני מתעוררת ומזכירה לעצמי שזה מיותר ושהמקום של הדברים זה במטבח...
    אגב, איך בטיפול?
    תקווה ונטע יקרות- מה איתכן? מה שלומכך? איך בטיפול?

לא שמעתי ממכן הרבה זמן...
    שלכן ובאהבה גדולה,
    מאיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאיה יקרה:

תקווה
    31/03/2009

לצערי כרגיל אין לי יותר מדי פנאי יש לי שבוע ממש מטורף ובימים האחרונים אני גם לא ממש מצליחה לישון, אני סחוטה מעייפות אבל שאני באה לישון השינה לא מגיעה ויש לי מחר מבחן אז לצערי אלי לקצר..
    אני ממש שמחה שעוברת אליך תקופה קצת יותר קלה ושיש התקדמות, אני לצערי בהרגשה של ללכת אחורה, הדיאטנית שמצאתי לא מתאימה ואני עכשיו צריכה ללכת שוב לרופא משפחה ולקבל הפניה חדשה אבל נראה לי שתפסתי רגלים קרות אני פשוט על סף גיוס לצה"ל וזה ממש חשוב לי משהו שאני לא אוותר עליו ואני מפחדת שבטיפול יכריחו אותי לוותר על זה כך שיש לי חששות ואני די לא יודעת מה לעשות במיוחד שאני מנסה לסגור קצוות מתוך תקווה להמשיך בחיים שלי ולהתקדם לתוך עתיד טוב יותר..
    תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה יקרה!

שירן
    01/04/2009

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב יותר ואני חושבת שכשאומרים שהייתה פגישה אמוציונלית זה בדר"כ מעיד על דבר טוב. נכון שזה מאוד קשה להעלות דברים קשים ולפעמים להבין עד כמה אנחנו באת חולות במחלה הזו אבל זה דווקא עוזר בהמשך ומוביל אותנו הרבה פעמים לתובנות חדשות וחשובות על עצמנו.

בעניין אגירת האוכל, הופתעתי לשמוע שזה כ"כ נפוץ הדבר הזה ושגם את במשך שנים אגרת מזון.
    גם אצלי מוחבאים בארון כל מיני חטיפים למיניהם וכ"כ קשה לי לשים את זה בארון! כ"כ קשה לי עצם המחשבה שיכולים לגעת, לאכול לי מזה ואז יישאר לי חסר.
    כשאמרת לי שהצלחת להתגבר על זה הרגשתי ממש גאווה והערצה כלפייך. נדמה לי כי מעולם לא אצליח להתגבר על הדבר הזה. אני אוגרת כמויות מטורפות של מזון!
    איך יוצאים מזה? איך?
    אני אשמח לשמוע ממך איך הצלחת לשחרר את הפחד הזה, ואיך בדיוק התגברת.
    למרות שבבית אמא שלי תמיד מנסה להרגיע אותי ולומר לי שהכל בסדר ושמעולם לא ייחסר לי, זה לא עוזר כ"כ. אני עדיין בשלי, ממשיכה לקנות ולקנות ולאגור תוך כדי. וזה נורא =/
    השבוע היה לי שבוע די קשה מהבחינה הנפשית.
    הייתה לי שוב ירידה עצומה במצב הרוח, הרבה בכי והתבודדות.
    האם גם את מרגישה שקשה לך להיות בקשר עם אנשים? לאחרונה זה שוב חזר אלי. אפילו בטלפון קשה לי לשוחח עם חברות =/
    המחלה לקחה ממני את כל האנרגיות לבלות, להינות. אני לא יוזמת. מפחדת ליזום. רוצה רק להיות לבד עם עצמי, עם העצבות. וכן, אני יודעת שזה לא טוב. האם זה מוכר לך ביום יום?

ונעבור לצד השני של הדברים, אתמול קרה לי משהו פשוט מדהים!
    אכתוב על כך בהמשך לקרן אור, מקווה שתקראי.
    אני מרגישה שאני עושה צעדים עצומים כנגד המחלה ואני מאושרת על כך!

שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה יקרה!

קרן אור
    02/04/2009

תודה על המחמאה..גרמת לי להסמיק..חח..
    אני שמחה שלקחת לעצמך יום חופש ,מי כמוני יודעת כמה זה הכרחי.כדי לשבת רגע עם עצמנו בכול המרדף המטורף של החיים,עד כי לפעמים אנחנו לא זוכרות אחרי מה אנחנו רודפות בעצם,לא?
    אני בכלל חושבת שלפחות פעם בחודש צריך לעשות יום כזה ולנוח.לא לעשות כלום(ולצערי,עדיין לא הצלחתי להגיע עד היום למקום הזה מאילוצים שונים).
    לגביי הפגישה עם המטפלת-הגיוני שכשתכנים קשים עולים אנחנו נשארות עם תחושה קשה וכואבת במשך כמה ימים אחרי.אבל את יודעת מה אומרים-היכן שקשה לך הכי הרבה,זה המקום שאת צריכה להישאר בו.בנקודה שהכי קשה לך עם המטפלת זה לא סתם,אל תעברי הלאה,תשארי בה,כי שם נמצא המפתח והפתרון האמיתי ואם נתגבר על הכאב והקושי,זה רק יהיה לטובתנו.אז זה בסדר שהיית צריכה לנוח ,לחשוב ולהירגע עוד כמה ימים אחרי.אבל חשוב שתמשיכו מהנקודה הזאת בפגישה הבאה.

מאחלת לך סופשבוע נעים ורגוע,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה