קרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    02/04/2009

אני תמיד שמחה לשמוע ממך, ניסתי לחפש קצת פרטים על המקום הזה בנתניה ולא מצאתי כולם.. יש לך אולי מס' טלפון שלהם או כל דבר אחר שבעזרתו אני יכולה ליצור איתם קשר?
    פשוט היתי אצל רופאת משפחה לפני כמה ימים כדי לקבל הפניה לטיפול והיא נתנה לי שם של פסיכולוג וקבעתי איתו תור אבל בכל זאת לא כזה נראה לי שאני יכולה לאפשר לעצמי את זה מבחינה כספית אז אני צריכה להתקשר ולבטל את התור אבל אני מעדיפה שלא לעשות את זה לפני שיש לי משהו אחר ממשי ביד כי אז אני מפחדת פשוט לחזור למעגל של חוסר רצון מוחלט בטיפול..
    לגבי החברה שלי לא שמתי לב עד כמה זה באמת היה אובססיה מצדי עד שאמרת את זה, אבל אני עדיין כואבת עליה ומקווה לשמוע משהו ממנה למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה..
    בכל אופן אני מרגישה קצת אבודה ולא כזה יודעת מה לעשות עם עצמי בזמן האחרון אז נראה לי שאנסה לישון קצת..
    מקווה שהכל אצלך הולך רק בטוב,תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• תקווה יקירה

קרן אור
    03/04/2009

לפרטים ויצירת קשר עם המחלקה:

טלפון: 09-8851290

פקס: 09-8350905

מייל: [email protected]

רחוב גיבורי ישראל 24, ת.ד 8878, נתניה
    בהצלחה,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה