מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה02/04/2009
אני תמיד שמחה לשמוע ממך, ניסתי לחפש קצת פרטים על המקום הזה בנתניה ולא מצאתי כולם.. יש לך אולי מס' טלפון שלהם או כל דבר אחר שבעזרתו אני יכולה ליצור איתם קשר?
פשוט היתי אצל רופאת משפחה לפני כמה ימים כדי לקבל הפניה לטיפול והיא נתנה לי שם של פסיכולוג וקבעתי איתו תור אבל בכל זאת לא כזה נראה לי שאני יכולה לאפשר לעצמי את זה מבחינה כספית אז אני צריכה להתקשר ולבטל את התור אבל אני מעדיפה שלא לעשות את זה לפני שיש לי משהו אחר ממשי ביד כי אז אני מפחדת פשוט לחזור למעגל של חוסר רצון מוחלט בטיפול..
לגבי החברה שלי לא שמתי לב עד כמה זה באמת היה אובססיה מצדי עד שאמרת את זה, אבל אני עדיין כואבת עליה ומקווה לשמוע משהו ממנה למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה..
בכל אופן אני מרגישה קצת אבודה ולא כזה יודעת מה לעשות עם עצמי בזמן האחרון אז נראה לי שאנסה לישון קצת..
מקווה שהכל אצלך הולך רק בטוב,תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקירה
קרן אור03/04/2009לפרטים ויצירת קשר עם המחלקה:
טלפון: 09-8851290
פקס: 09-8350905
מייל: [email protected]
רחוב גיבורי ישראל 24, ת.ד 8878, נתניה
בהצלחה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)