מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקרן אור המתוקה ולכל הבנות המתוקות!נטע05/04/2009
קרן אור המתוקה. את לא יודעת מה עשית לי בלב פשוט עזרת לי להיפתח ולהוריד את האשמה תודה לכל הבנות פה אחת אחת על התגובות המחממות והמרגיעות וה-תומכות!!! תודה רבה רבה לכן בנות מדהימות שאתן אני מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב וזה בזכות כ ו ל כ ן! ורק בזכותכן. אספר לכן מה עבר עלי השבוע- היה לי קשה מאד , במיוחד ללכת למטפלת כי כמו שכתבתי וכמו ששירה אמרה נכון שאין לי קשר כימי עם איתה. אז השבוע הורי חיפשו מישהו טוב- לקחת במסגרת פרטית כלומר לשלם פרטי לטיפול משהו כמו 180 שח לשעה י ותר.... ובאמת היום אני אלך....ומקווה שיהיה טוב:-) אז השבוע יום ראשון שני שלשי רביעי לא הצלחתי לאכול אלא רק לשתות והיה לי קשה לשתף בזה כי הרגשתי ממש פושעת למרות שאני יודעת שאני לא אשמה אבל לצערי לא הצלחתי להשתלט על האוייב הזה...לחץ דם שלי צנח ל50 והרגשתי שכל רגע אני עומדת להתעלף... אבל המשכתי בשיגרת החיים עד כמה שהצלחתי. יום חמישי אתמול, ממש בניסי ניסים הלכתי לקניון עם חברה בשביל קניות ופתאום היא אמרה שהיא רעבה , רציתי לבלוע את עצמי לא ידעתי מה לעשות!!!! הסמקתי נהיתי מבולבלת והתחלתי לדבר שטויות לא יודעת מה קרה לי באותו רגע, נבהלתי מזה שהיא רעבה.... פתאום נזכרתי בפורום המיוחד הזה ובבנות שמתגברות כל הזמן. החלטתי שגם אני יכולה. אז אמרתי לה בואי נקנה לך משהו לאכול. ואז היא אמרה שאם אני לא אוכלת אז גם היא לא בשלב הזה נעשיתי חיווורת כמו סיד! לא יכלתי יותר... וסיפרתי לה שק ש ה לי. ואני מאד רוצה, אז היא אמרה שנעבוד ביחד על זה עד שאני אצליח. התעצבנתי עליה בשניה הראשונה!מה היא מתערבת לי???? ופתאום הבנתי שזה לטובתי והנהנתי בראש. היא קנתה לי סלט ולחם קל ןלי כבר לא היה כוח לריב איתה ועוד יותר לא היה לי כוח לריב עם המחלה.הרגשתי שאני נשברת! ישבתי חצי שעה ליד האוכל והתפללתי שיפתח לי הרפלקס של האוכל זה היה קשה קשה(במיוחד שהיתי במסעדה ווגם עם חברה) וועבדתי על עצמי חזק (במיוחדתעד שסוס זה נפתח.... והתחלתי לאכול אכלתי כמו צב כל שניה היתי צריכה לבלוע את האוכל חזק שחלילה לא להקיא... זה הסיפור ההצלחה שלי אבל זה רק חצי. בלילה כשהגעתי הביתה פתאום הרגשתי שבא לי להקיא כבר הרגשתי את כל האוכל המעוכל חוזר לוושט היה לי כ"כ מתחשק להוציא את הדבר המגעאיל הזה מהפה אבל שמרתי חזק חזק לא להקיא את זה!!! זה היה נוראי התחיל לצאת לי רוק עם הקאה זה עמד בחוץ והצלחתי למנוע את היציאה שלו! זה החצי השני של סיפור ההצלחה שלי. איך אתן מרגישות ואני מתכוונת לכל אחד ואחת? קרן אור, מאיה, שירן, שירה תקווה תודה רבה לכולכן אוהבת נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקרה,
קרן אור05/04/2009שמחה שאנו מצליחות לעזור.אבל עיקר ההצלחה והדרך היא שלך.
כל הכבוד!
ברור שאת יכולה,אם רק תרצי באמת.
תמיד כאן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה
שירן05/04/2009אני שמחה כ"כ לשמוע שהתגברת אתמול ואכלת עם חברתך במסעדה. זה צעד עצום וזה מעיד המון!
אני יודעת בדיוק כמוך כמה זה קשה לאכול בחוץ אבל את תראי שהתחושות הקשות יעברו ועם הזמן את תהיי גאה בעצמך שעשית זאת!
ואני כמובן מקווה מאוד שזה ימשיך ככה ושתצליחי להימנע מהצורך העז של המחלה להקיא, כפי שעשית אתמול בצורה נבונה.
מתי הפגישה הראשונה שלך אצל המטפל הפרטי?
טוב לשמוע שהפורום הזה עוזר לך ומשפיע עליך לטובה!
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע המתוקה!!
שירה05/04/2009אני כ"כ גאה בך!
אני מאוד שמחה שהצלחת לאכול בחוץ, עם חברה! זה בטוח היה מאוד קשה, אבל הוכחת לעצמך שאת מסוגלת, ויש לך את הכוחות להילחם, ואני מאמינה שגם לנצח...
כל הכבוד לך על שלא הקאת לאחר מכן...
איך עבר עלייך היום?
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)