לעזאזל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעזאזל.
    רורי
    09/08/2007

אופטימיות לא גרה כאן יותר.אמא מכה שנית.
    את משקרת לי כל הזמן,את מפלצת תחמנית.......כזה זה יגמר אולי אני אוכל לשמוח שוב אבל עכשיו כל שמחת החיים שלי נעלמה ואני לא נהנית מכלום...כתפסיקי לטייל בלילות ואני אפסיק לדאוג ואז גם אוכל להיותר יותר נחמדה אלייך.מה?לא מספיק לך שאני עוזרת ומחפשת לך ועושה טלפונים?לא עזבתי אותך.לא אמרתי לך שתסתדרי ושזה לא מעניין אותי.אבל את לא יכולה לצפות ממני גם להיות חביבה ושמחה ונחמדה!אין לי יותר שמחת חיים.זה הדבר הראשון והאחרון שאני חושבת עליו ואני לא צבועה ושקרנית.אני לא יכולה להסתיר את הרגשות שלי!"
    אז.איך אני אמורה להגיב חוץ מלקבור את הראש בכרית ולקוות שכשאקום בבוקר זה לא יהיה שם.......?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעזאזל.

הוספת תגובה

• בוקר טוב רורי יקרה

קרן אור
    10/08/2007

עצוב לשמוע שהדברים חזרו להרגלם אצלך בבית,אני רוצה לספר לך שההורים שלי כ"כ חשבו שאני עובדת עליהם ושאני עושה להם דווקא כדי לעצבן אותם,שהם היו מוכנים שאני אמות ולא אקבל טיפול.
    והייתי במצב שלך רורי,הם שיתקו אותי 10 שנים מהחיים שלי,וחבל שהתעוררתי על עצמי מאוחר,כי בשורה התחתונה שיחקתי את המשחק הזה אבל לא הייתי נאמנה לעצמי,10 שנים הייתי מתה.אני יודעת מה את מרגישה רורי,ואולי יכול להיות שאת צריכה דווקא את תל השומר רק בשביל להתנתק,ולא לשמוע כל יום את המסכת "התעללות" הזאת.רק בשביל שבאמת תוכלי לקחת את עצמך קדימה.רורי אני שומעת את הזעקה לעזרה בכל שורה שאת כותבת,אני יודעת שאת מאוד רוצה להבריא,אל תתני לאף אחד לקחת את הרצון הבריא הזה ממך!!!את יודעת שמה שאת עושה הוא לא בריא בלשון המעטה,את יודעת שיום אחד את יכולה לא להתעורר(וסליחה על הישירות),זה הזמן לקום לעשות עם כל הקושי שבדבר.
    אני מאחלת לך יום שקט יותר אהובתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה