מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור יקרהאורטל11/04/2009
היה לי ליל סדר קשה!
מאכלים ששנים נמנעתי מלהכניס לפי, ישבו על השולחן וקראו לי..
כ"כ הרבה אוכל.. ואני מפחדת..
זה בערך מה שעבר עלי.. היה לי מאוד קשה!!
אספר לך ש"העזתי" לאכול חלק מהדברים. חלקם היו לי טעימים וחלקם לא, אבל אכלתי בכל זאת. הרגשתי כ"כ רע אחרי זה. אני לא מצליחה לישון מאז!!
את יודעת.. לפעמים פשוט בא לי ללכת לישון ולא לקום יותר!!!
אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ... אחרי כל אכילה אני מחזיקה את עצמי כדי לא לרוץ לשירותים ולהוציא הכל החוצא.. כל מה שהייתי רוצה שזה רק ייגמר כבר..
נגמרים לי כל הכוחות ואני על סף לוותר..
פשוט אין כוח!!
איך עבר עלייך ליל הסדר מלאך יקר??
תודה שאת פה..
באהבה,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה יקרה
שירן14/04/2009קראתי את הדברים שלך והרגשתי צורך עז להגיב לך על מה שתיארת.
זה כ"כ מוכר לי ..אני זוכרת ששנה שעברה הרגשתי בדיוק את אותו הדבר כמוך.
מאכלים שלא נגעתי בהם שנים! ואז פתאום הצטרכתי כן לטעום מהם, זה היה מאוד קשה עבורי..
אבל השנה משום מה, ליל הסדר מבחינת האוכל היה עבורי קל יותר..הרבה יותר קל..
פתאום הרגשתי שאני מרשה לעצמי קצת יותר..הרגשתי במעין שחרור כזה מצידי..אפשרתי לעצמי לטעום מכל דבר קצת וזה סיפק אותי מאוד לדעת שאני מתנהגת כמו כולם ואוכלת כמו כולם!
כך שאני באמת מאמינה שעם הזמן ובחג הבא כשתוך כדי גם תתקדמי בטיפול שלך את תרגישי הקלה יותר ויותר שחרור..
זה טבעי שעכשיו כשאת רק בתחילת תהליך ההחלמה, תרגישי את אותה תחושת איבוד שליטה.
וכן, גם לי זה עדיין קורה..וגם בליל הסדר הרגשתי זאת.. למרות שהיה שיפור חיובי עדיין הרגשתי רע ואשמה לאחר מכן.. אבל החשוב הוא שלא נתתי לזה להשתלט עלי בסופו של יום.
הרגשתי הרבה פעמים "נסחפת" אחרי מחשבות של "מה אכלתי עכשיו! כמה אכלתי" אבל מהר מאוד זה עבר..
אני חושבת שמחשבות כאלה ואחרות תמיד יהיו לנו והחשוב הוא באמת שנדע לא להגיב להן עם הזמן ולפעול אחרת ממה שהן מצוות..
מה שאני מנסה להגיד בשורה התחתונה זה שלא תאבדי את תקוותך.. אני באמת מאמינה שבחג הבא תרגישי פחות חרדה.
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)