לתקווה הנשמה ולכולן חג שמח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתקווה הנשמה ולכולן חג שמח
    נטע
    12/04/2009

תקווה מתוקה ובנות יקרות!
    מה שלומכן?
    איך אתן מרגישות?..
    אין לכן מושג כמה אני מתגעגעגעגעגעגעגת אליכן, נורא!!!!
    אז מה חדש?איך עבר הליל הסדר? אצלי דיכאון! ואני עדיין שקועה בדיכאון עמוק.
    תקווה נשמה שלי. כ"כ כאב לי לשמוע על היחסחם שלך עם אמא. זה כ"כ קשה שאמא לא מבינה ומדברת ככה. כאילו שאת אשמה....כל הכבוד לך שאת מכבדת אותה. את גיבורה עולמית. אני גאה בך!!!!
    את פשוט ג י ב ו ר ה!!!!מעריכה אותך מאד ואוהבת ומחכה לשמוע ממך איך עובר עלייך הימים ואם יש שיפור...
    אצלי בינתיים אין שום שיפור. טירטרו אותי בחג בכל המדינה!!! בי-ם אצל אח של אבי ובת"א במלון ובאונללו.... ואני מרגישה זוועה עם עצמי
    נשיקות
    נטע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטע היקרה:

תקווה
    12/04/2009

צר לי לשמוע שעובר עליך תקופה קשה, אני מבינה עד כמה זה יכול להיות קשה המעבר ממקום למקום ועצם ההתמודדות הם לא דברים שמתערבבים יחד בקלות.. עם זאת חשוב שתזכרי שיש לקחת את ההתמודדות יום אחר יום ודווקא בזמנים קשים להקפיד קצת יותר כדי להמשיך להנות מתוצאות..בכל אופן דעי כי אנחנו תמיד כאן בשבילך ושתמיד אשמח לשמוע קצת יותר ממה שקורה איתך.. אישית אני צריכה להתחיל ללמוד למתכונת שיש לי במתמטיקה ביום שיש הזה במיוחד שהמקצוע הזה לא בדיוק הקטע שלי, אבל בכל זאת קשה לי להפטר מהמנוחה שאני כ"כ הייתי זקוקה לה, באמת שעשה לי רק טוב לנוח, אני יכולה לחשוב קצת יותר בבהירות עכשיו שאני לא מרגישה כ"כ לחוצה..
    אשמח לשמוע קצת יותר מה קורה ואיך עוברות עליך הימים, אני מאחלת לך רק את כל הטוב שבעולם ומקווה שימים אלו עוברים עלייך קצת יותר בקלות!
    שלך תמיד, תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה