מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לתקווה הנשמה ולכולן חג שמחנטע12/04/2009
תקווה מתוקה ובנות יקרות!
מה שלומכן?
איך אתן מרגישות?..
אין לכן מושג כמה אני מתגעגעגעגעגעגעגת אליכן, נורא!!!!
אז מה חדש?איך עבר הליל הסדר? אצלי דיכאון! ואני עדיין שקועה בדיכאון עמוק.
תקווה נשמה שלי. כ"כ כאב לי לשמוע על היחסחם שלך עם אמא. זה כ"כ קשה שאמא לא מבינה ומדברת ככה. כאילו שאת אשמה....כל הכבוד לך שאת מכבדת אותה. את גיבורה עולמית. אני גאה בך!!!!
את פשוט ג י ב ו ר ה!!!!מעריכה אותך מאד ואוהבת ומחכה לשמוע ממך איך עובר עלייך הימים ואם יש שיפור...
אצלי בינתיים אין שום שיפור. טירטרו אותי בחג בכל המדינה!!! בי-ם אצל אח של אבי ובת"א במלון ובאונללו.... ואני מרגישה זוועה עם עצמי
נשיקות
נטע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע היקרה:
תקווה12/04/2009צר לי לשמוע שעובר עליך תקופה קשה, אני מבינה עד כמה זה יכול להיות קשה המעבר ממקום למקום ועצם ההתמודדות הם לא דברים שמתערבבים יחד בקלות.. עם זאת חשוב שתזכרי שיש לקחת את ההתמודדות יום אחר יום ודווקא בזמנים קשים להקפיד קצת יותר כדי להמשיך להנות מתוצאות..בכל אופן דעי כי אנחנו תמיד כאן בשבילך ושתמיד אשמח לשמוע קצת יותר ממה שקורה איתך.. אישית אני צריכה להתחיל ללמוד למתכונת שיש לי במתמטיקה ביום שיש הזה במיוחד שהמקצוע הזה לא בדיוק הקטע שלי, אבל בכל זאת קשה לי להפטר מהמנוחה שאני כ"כ הייתי זקוקה לה, באמת שעשה לי רק טוב לנוח, אני יכולה לחשוב קצת יותר בבהירות עכשיו שאני לא מרגישה כ"כ לחוצה..
אשמח לשמוע קצת יותר מה קורה ואיך עוברות עליך הימים, אני מאחלת לך רק את כל הטוב שבעולם ומקווה שימים אלו עוברים עלייך קצת יותר בקלות!
שלך תמיד, תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)