תקווה מתוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקווה מתוקה
    נטע
    12/04/2009

מה שלומך מתוקה?
    תודה על המענה המהיר....
    אני שמחה שהיתה לך מנוחה טובה...אני מבינה אותך שאת לא בקטע של מתמטיקה...אני גם היתי כמוך לא סבלתי את המקצוע המגעיל הזה. אבל פתאום כשגלתי שאני א וניסתי איך שהוא להציל את עצמי ולהסיח את דעתי מהמחשבות על אוכל תאבון וכ"ו נסיתי על ידי ספרים סרטים וכ"ו אבל זה לא עזר חיפשתי לעצמי דברים אחרים יותר מקוריים להתעסק בהם ואז פתאום מצאתי את עצמי פותחת ספרי מתמטיקה והתחלתי לפתור תרגילים...זה מסיח את הדעת יותר מאשר לראות סרט בטלוויזיה או לקרוא בספר....ואז שעות היתי מוצאת את עצמי שקועה בפתירת תרגילים עד שפשוט התחברתי לזה... את הספרים אני כבר יודעת בעלפה מרוב שפתרתי אותם טונות פעמים.נשנע מוזר, לא???
    זהו.אז אני מאחלת לך מליוני בהצלחה במתמטיקה והלוואי שתתחברי למקצוע הזה ויבוא לך בקלות קלות מתוך שמחה וסיבות טובות ומשמחות:-)
    מתי סבתך באה?
    איך אתם מתכוננים?
    בקשר לחג-
    אשתף אותך מה עבר עלי:
    ישבתי בשולחן 2 מטר זה היה נראה לי מהקוטב הצפוני לקוטב הדרומי השתגעתי מזה.אני רגילה לשבת בשולחנות עגולים וקטנים ולא בשולחן מאורך כזה ארוך. סליחה עם את חושבת שאני מטומטמת אני יסכים איתך. אני לא מצליחה תמיד להפתח ולהביע את הרגשות כלפי חוץ כי אני מרגישה שאני היחידה בעולם שיש לי תחושות כאלה ומחשבות כאלה וכו....
    זהו אז איך ערך הטקס?בהתחלה היה מין טקס כזה די נחמד, אחכ היה סעודה שאז הרגשתי נורא לא הצלחתי להשתלט כל שניה ברחתי לשרותים תפסתי את עצמי חזק. היה לי קשה רק בסוף הצחלתי לשמור הכל. ואחכ שרו את האגדה אז כבר לא היה לי מצב רוח לכלום אחרי האוכל הזה. שנה הבאה ביקשתי שהאוכל יהיה בסוף!!!
    אשמח לשמוע ממך.
    אוהבת
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקווה מתוקה

הוספת תגובה

• נטע מתוקה:

תקווה
    13/04/2009

אני שמחה מאוד לשמוע שלמרות הכל הצלחת בסופו של דבר להבין שאת האוכל שאכלת מגיע לך שישאר בתוך גופך ולא לצאת לשום מקום אחר, שתדעי לך שאני ממש גאה בך- המונהמון!
    אני גם שמחה שהחלטת לשתף אותי קצת במה שעבר עליך בחג- אני מבינה את התחושה שהשולחן פתאום נראה גדול ממדים יותר מהרגיל, גם אני הרגשתי שעוד לפני שהתחלנו לאכול כבר הייתי מפוצצת.. אבל גם אני כמוך השתדלתי כמיטב יכולתי..
    בכל אופן היה ממש כיף לשמוע ממך! לגבי השאלה שלך סבתא שלי מגיעה בחודש הבא ב-4 במאי, זה תקופה די לחוצה כמו שאת בטח יודעת, המון מתכונות ובגרויות..אבל אני לא ראיתי אותה מאז שהייתי קטנה אז קשה לדעת למה לצפות.
    אני מקווה שהימים הבאים גם כן יעברו עליך מתוך נחת ורוח טובה!
    שלך, תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה