מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי בננות:)just_dance12/08/2007
שבוע חדש התחיל ואנחנו מתקרבים בצעדי ענק לסוף הקיץ!!! מצד אחד זה נפלא ונהדר כי מתקרבים לאוקטובר (יומולדת 20 ונסיעה לחו"ל בתכנון:)) מצד שני זה מחריד כי מתקרבים גם לפסיכו'...
עקב ההספק המדהים שלי במהלך הסופש קצת נחתי היום קצת טלויזיה, ספר (באנגלית-כמובן) ואפילו עשיתי סיבוב בקניון .
היה יום נחמד מאוד אבל בגלל שלא הייתי כל כך עסוקה שוב התחילו לצוץ להן כל המחשבות הלא טובות .. בחודש האחרון החזקתי מעמד די טוב, אפילו בשבועיים שהייתי לגמרי לבד והיום שוב התחלתי לחשוב, ושוב התחיל לנקר בי הפחד מלהשמין , ואז כמובן צצות המחשבות של "להקדים תרופה למכה" ולנצל את השבוע שנשאר עד שההורים חוזרים כדי להוריד קצת עודפים.. ומחר אני ממילא לא בבית כל היום אלא בקורס אז אני יכולה פשוט לצאת מהבית בלי אוכל וזהו...
בגלל זה גם לא נכנסתי לכאן כל היום למרות שהיה לי זמן לשם שינוי...
אני מפחדת לחזור חודש אחורה, אבל מפחדת גם ממה שיהיה אם אני אמשיך "לאכול הרבה" כמו היום. בכלל הגעתי למסקנה שאני לגמרי מדחיקה את זה שיש לי בעיה, למרות שכבר ממש אמרתי לאמא לפני הטיסה, ולמרות החברות שמנדנדות שאני אפנה לטיפול, ולמרות שחברה שלי נחרדה אתמול כשהיא ראתה אותי בבגד ים ... יש משהו בי שרוצה לחזור לזה, אפילו אם זה מזיק , ואפילו אם זה עושה בעיות עם החזור ...
אולי אני פשוט מחכה שמשהו יקרה, משהו יתפוצץ , כדי שאני או אמא סוף סוף נעשה משהו בנוגע לכל החרא בחיים שלי (ויש עוד חוץ מכל ענייני האוכל...)
זהו הוצאתי הכל... אני בטוחה שאתן יכולות להבין לפחות חלק
ובנימה אופטימית זו-
לילה טוב והמשך שבוע נעים לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליוש לילה טוב!!
בלונדי13/08/2007שלום יקירה.
אני כותבת לך מהמיטה עם הלפ-טופ. שוב יש לי חום ...
קודם כל איזו התרגשות לקראת הנסיעה המתוכננת לך לחו"ל. אני מאוד שמחה בשבילך. לאיזה יעד את מתכננת להגיע???
אני מכירה את הימים שבהם פתאום עוצרים הכל וחושבים למה בעצם צריך להיות בריאים? למה לא להמשיך בהרגלים הרעים וההרסניים? הם הרי ממלאים לנו כל כך הרבה זמן ולא משאירים מקום לתהיות. פשוט עושים וזהו.
והיום הייתי בתחילתו של בולמוס ואחרי שני ביסים סגרתי את הסירים ויצאתי מיד מהמטבח. לשבת בגינה עם הספר באוויר הצח ולחשוב על כל הדברים בבהירות.
אני מבינה אותך לגמרי. אבל את תמיד צריכה לחשוב מה הדברים הטובים שיש לך בחיים ולהיאחז בהם. לא לתת להכל ליפול שוב...
יקירה, עושה הרושם שאת משוועת לקבל טיפול. אולי את באמת מחכה שמשהו קיצנוי יקרה כדי "להצדיק" את הצורך שלך בטיפול? יכול להיות שאת לא מעיזה לקום ולבקש?
אני מאוד ממליצה לך להתחיל טיפול, לפחות פסיכולוגי, כדי לא להיות לבד עם זה. כי את אומרת שיש לך הרבה נושאים לטפל בהם בחיים, וזה מאוד קשה לחיות כך. את חייבת מישהו שינווט אותך בדרך בטוחה.
ולדעתי גם כדאי לך להיוועץ בדיאטנית. רק כדי שזו תוכיח לך שאת לא "אוכלת הרבה מידי" אלא ממש כפי שצריך. כי הפרופורציות שלנו הולכות קצת לאיבוד.
אני מבינה שהחברות כבר רואות שישנה בעיה מסוימת לפי מה שאת מתארת.
כאשר אמרת לאימך, לפני שהיא טסה, איך היא הגיבה? איך היא קיבלה זאת?
אל תתפתי לרעוב ולצום. זה רק יכניס אותך חזרה פנימה למקום הרע.
יקירה, חשבי ברצינות על פנייה לטיפול, כדי לעשות קצת סדר בבלאגן...
ויאללה סיימי כבר עם הפסיכו הזה שלך!!! מספיק. ויאללה יומולדת ולחו"ל. את מזל מאזניים????
בכל מקרה טליוש. אני מקווה שיהיה לך יום טוב מחר ולא תעשי שטויות. ודווקא בגלל שאת מרגישה שקשה, כן תבואי לפורום ותדברי איתנו. ואולי נוכל לעזור לך בזמן אמת.
לילה טוב ושקט.
נשיקות.
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)