מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרונית השמיעי קול, כבר לילה!!!!!!!!בלונדי13/08/2007
מה קורה יקירה?
איפה את?
האם יתכן כי נרדמת ואת ישנה שנת ישרים??
אני מאוד מקווה שכן.
את ממש כמו ינשוף שמגיח רק בלילות....
טוב. או שאולי עוד מוקדם בשבילך והלילה עוד צעיר...?!
בכל מקרה מקווה ששלומך טוב.
וכן, השם שלך קצת אולי כבר לא מתאים, אולי תשני אותו לשם יותר אופטימי?!! אולי רונית? תורידי את הכ' של ההתחלה? חחח
טוב רונית או כרונית, שיהיה לילה טוב ואולי עוד ניפגש פה כי ישנתי רוב היום....בגלל החום שהיה לי ולא עוזב גם ברגעים אלו.
אז מהמיטה הנוחה שלי, הרכה להפליא, מאחלת לך לילה טוב ופורה, מוצלח ומרתק, ונסי לישון קצת!!!
נשיקות!!
בלונדי , שמתגעגעת לארץ עד עמקי נשמתה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בלונדי, מה שלומך???
כרונית13/08/2007
לא, לא נרדמתי. נו באמת, השתגעת?! אבל תיכף אני אלך לישון, כי אני גמורה כבר מכל היום הזה - יום זיפת מתחילתו ועד סופו. ועכשיו גם כואבות לי השיניים, כי ביקרתי אצל הדנטיסט האימתני, אז עוד אופטלגין אחד - ולמיטה!
ועכשיו אלייך, יקירת הפורום - מה קורה אתך? מה זה החום העולה ויורד הזה? שפעת? מחלת הנשיקה? וירוס אחר? מתוקה, אם זה ממשיך יותר משבוע - כדאי לך לבדוק את זה. אל תזניחי! אם את צריכה עזרה מהארץ במשהו - רק תבקשי ועד חצי המלכות. האם יש לך ביטוח רפואי מלא?
יאללה, דברי אתי. נשמע מה בפיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו מותק את!!!!
בלונדי13/08/2007שלום יקירה.
איזה כייף לנו שאת פה איתנו.
אני מתה על החוש הומור שלך, את מביאה משהו מאוד מרומם לפה, למרות שאת חושבת שאת נוטה להיות דכאונית ולראות שחורות.
שמעי, אני חושבת שהלילה את נרדמת לפניי!! לא ייאמן. כנראה שממש היית מותשת. אני, למרות החום, נרדמתי כנראה אחרייך ולפתע התעוררתי ב-3:30 ולא ידעתי מה אעשה בהמשך הלילה. לבסוף הצלחתי להירדם.
אז כן, יש לי ביטוח רפואי מלא!! ואם ימשיך המצב אלך לראות את הדוקטור. אבל..הבוקר כבר קצת יותר טוב. טפו טפו טפו, הקש בעץ!!!
אז נקווה שימשיך כך.
מסכנה, דנטיסט! אסון. למזלי (ושוב הקש בעץ) אני לא מכירה זאת כמעט.
טוב יקירה, מקווה ששינייך כבר פסקו מלכאוב והכל בסדר.
שיהיה לך יום נפלא וניפגש (אולי) הלילה!
נשיקות.
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)