מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרונית צהריים טובים!קרן אור13/08/2007
את אומנם ציפור לילה,אבל הגיע הזמן להתעורר!!
אני מתגעגעת,כתבתי לך בבוקר הודעה למטה אני מקווה שראית..
מה שלום השיניים???אני מקווה שהכאב מתעמעם מסכנה שלי,בפעמים הבודדות שהייתי אצל רופא שיניים הוא ביצע לי עקירה וחשבתי שאני מתה מכאבים!!
אשמח לשמוע ממך,קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור מקסימה!
אני14/08/2007
אני עונה לך פה גם על מה שכתבת לי למטה, פשוט - הדפים מתבלבלים לי וקצת הלכתי לאיבוד פה... בכל אופן, מצב השיניים שלי הינו יותר טוב, תודה! אך האזור כולו עדיין רגיש ואוכל מוצק לא יכול להיכנס לפי (אא"כ אני אבלע בלי ללעוס, ואז גם איחנק מן הסתם...). בשבילי זה טריגר-טריגר (לאכול רק נוזלים), אבל די, החלטתי שאני לא משתפת פעולה עם זה יותר. אני מקווה שתוך יום-יומיים המצה יירגע ואחזור לעצמי.
ואפרופו טריגרים - אני לא מפחדת מהודעות מעודדות אנורקסיה, כי אני יודעת מאיפה וממה הן נובעות. הן פשוט גורמות לי רע, כך שאני מעדיפה לא להיתקל בהן כלל.
לגבי תחושת ההחמצה שלך באשר לרפואה - חמודה, אני מזדהה אתך עם ההרגשה הזו, ואני יודעת שזה מציק לך וצובט אותך מדי פעם, אבל בחיים לפעמים אין ברירה וצריך להחליט החלטות חותכות, וכל שכן כאשר גורל חיי בחורה צעירה ויפה עומדים על הפרק. בדיעבד אנחנו יודעות שזאת היתה החלטה נכונה, והנה היום את שמחה בחלקך ושלמה עם עצמך וזה מה שהכי חשוב.
מתוקה, תרגישי טוב ושתעבור לך כבר הבחילה המעיקה! (לימון, ורק לימון)
לילה שקט ורגוע!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב כרונית יקרה!
קרן אור14/08/2007איזה באסה שכל לילה אני מפספסת אותך..אבל אני מקווה שנרדמת לבסוף ושאת ישנה עכשיו שינת
ישרים.
טריגרים החיים יספקו לנו כל הזמן,החוכמה היא לעשות מה שאת עושה כל הזמן-לא ליפול ברשת שלהם.אני יודעת שוודאי לא קל לך עכשיו אבל אני מאמינה בך שאת יודעת ותדעי להתמודד עם זה למרות הכל.
אני מקווה שהשיניים יותר טוב היום ושתחזרי לשגרה בהקדם.
אוהבת ואשמח אם יוצא לך לכתוב יותר מוקדם..\
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)