מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולן:תקווה25/04/2009
רציתי רק להכנס ולהגיד לכולם שלום, ופשוט תודה לכולן על כך שאתן מקשיבות ותומכות זה עוזר לדעת שיש מקום אחת שאפשר לכתוב לוקבל תשובות מבינות ומעודדות!
היה לי קצת קשה בזמן האחרון התקופה הזאת של השנה תמיד ממש קשה לי עם המתכונות והבגרויות זה פשוט המון ואין מורה שתסכים לוותר לך על מתכונות ופשוט קשה לי עם זה קצת זה הכל אבל אני חייבת לציין שיש אצלי השתפרות אני הצלחתי לאכול כמות סבירה בארוחת צהריים היום למרות שהיה לי ממש קשה..ואח"כ שהלכתי לחברה שלי אפילו הרשתי לעצמי לשתות קצת שוקו - חשבתי שמגיע לי להתפנק קצת מדי פעם, לא?
בכל אופן אני מקווה שהימים עוברים על כולן ללא קושי רב במיוחד ואשמח לשמוע מה קורה עם כל אחת ואחת..
שיר יקרה- ברוכה הבאה לפורום! מצטערת שלא הגבתי עד עכשיו ושאני לא כותבת לך במיוחד אני פשוט עוברת תקופה קצת קשה זה הכל אבל אני בטוח שבכל זאת תמצאי פה בקרב הבנות מקום חם שיעודד אותך להגיע להחלטה הנכונה של לטפל בעצמך כמו שצריך ולפנות לטיפול הרי מגיע לך חיים טובים ואם אפשר היה לבד כבר הייתי זם- תזכרי שזה לא בושה להודות בזה ולפנות לטיפול.
שלכן, תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירה,
קרן אור28/04/2009ללא ספק את ראויה! ואני שמחה שאת נותנת לעצמך להבין את זה.
אני מבינה שאת בתקופה קצת לחוצה עם כל הבגרויות,ולפעמים נדמה לך שאי אפשר יותר,אבל זאת תקופה והיא עוברת.הכי חשוב שלא תשכחי בכול התקופה הזאת כן לטפל בעצמך,כי זה מה שיאפשר את הקיום של הכול,עכשיו ובעתיד.
נו,אז איך נהנית מהשוקו??כן ירבו,יקירה!
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)