לבלונדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבלונדי
    ליאל
    13/08/2007

היי תודה רבה על התמיכה ,קודם כל חשוב לי להדגיש שאני יצאתי מהתחתית בשנה ה-1 מצבי היה קשה הייתי מקיאה כמה פעמים ביון כיום אני מקיאה פעם בשבוע וחצי בממוצע וההתקדמות הזו בא אך ורק בזכות עצמי ,מעולם לא נגעתי במשלשלים ואף פעם לא צמתי ההיפך בימים בהם אני לא מקיאה אני מקפידה על אכילת פירות וירקות לחם מלא גבינה דגנים מלאים וכו" כל הבדיקות דם שלי תקינות ,הייתי ממש בבעסה כי אחרי ששנתיים אני מקיאה בערך פעם בשבוע וחצי פתאום הקאתי יום אחרי יום ואפילו פעמיים ביום והרגשתי שאני ממש צועדת אחורה הרגשתי אכזבה מעצמי שאולי אני נופלת שוב ולא אוכל לצאת מזה ,זה קורה לי בדרך כלל במצבי לחץ ,החיים שלי ממש עמוסים אני גם עובדת וגם חיילת אני לא גרה עם המשפחה אלא משכירה דירה ככה שאני מדיפעם גם צריכה לבקר את המשפחה ,בקיצור יש לי לא מעט על הראש ולפעמים שאני מאוכזבת ממשהו כיווון שאני צריכה לרצות כל הזמן אם בעבודה ואם בצבא ואם את המשפחה ותמיד יוצא שאני נפגעת מאחד הצדדים כיוון שאיאפשר לרצות את כולם ואז אני ממש מתוסכלת וזה מה שגורם לי להגיע לבולמוס ,היה לי פעם אחת שהייתי ממש מאוכזבת מהצבא ורציתי להוציא גימלים אז אמרתי אולי אני יקיא ככה אני יתיבש ,עצוב אבל זה מה שקורה שאת רק צריכה לעשות למען אחרים לחבר אפילו אין לי זמן אני לא מצליחה לשמור על קשר ,עצוב אבל יהיה טוב זה אני בטוחה כי לפחות אני מנסה להזיז דברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבלונדי

הוספת תגובה

• לילה טוב ליאל

בלונדי
    13/08/2007

נראה שאת מנסה לרצות את כל העולם, אחותו ומפקדיו.
    ולעצמך את לא מפרגנת זמן ומנוחה, מכל המירוץ המטורף הזה של ההשגיות והריצוי התמידי את כולם.
    אני שמחה לשמוע שאת כיום במצב הרבה יותר טוב.
    אני יודעת מה זה גמילה מהקאות וזה דבר קשה, שנראה כמעט בלתי אפשרי.
    בזמנים קשים, אנחנו כאמור נוטות לחזור לשם, כי זה ה"ביטחון" שלנו. אבל ה"ביטחון" הזה הוא רע וכמו שאמרת רק מחזיר אחורה.
    אני מאוד שמחה לשמוע שאת כן אוכלת, או משתדלת לפחות לאכול מסודר.
    יקירתי, מה שמפריע לי פה הוא שאין לך עם מי לדבר, אין לך כתף להשען עליה, ואת לגמרי לבד בסיפור הזה.
    אני מבינה שאת לא גרה עם ההורים. האם יש לך שותפים? האם הם מודעים לבעיה? האם המשפחה בכלל יודעת? חוץ מאחותך?
    אני חושבת שאת צריכה לפנות לטיפול פסיכולוגי בראש ובראשונה. כי את נמצאת תחת לחץ מתמיד, ושואפת לרצות את כולם, ומעמידה פנים שהכל בסדר. אבל מבפנים את מתפרקת. ואת חייבת עזרה ותמיכה. אסור לך להשאר עם זה לבד.
    טיפול פסיכולוגי הוא לא משהו שצריך להתבייש בו. הוא גם דיסקרטי ואף אחד לא צריך לדעת, אם את מפחדת להיחשף.
    אני מבקשת ממך לשקול זאת בכובד ראש. שמישהו יעזור לך לעשות קצת סדר בבלאגן שלך. להרגיע את הלחצים והחרדות. לתת לך מעט מנוחה.
    אני מקווה שתשקלי את העניין. למרות שאת גם עובדת וגם חיילת. תמצאי לעצמך שעה פנויה בשבוע כדי להשקיע בעצמך. שום עבודה לא שווה אם את במצב לא טוב. ומצב טוב לא חייבת בהכרח להיות פיזי. זה שאת לא מקיאה, לא אומר שהכל בסדר. את חייבת לקבל תמיכה באופן דחוף.
    תבדקי אופציות של טיפול פכיכולוגי. תפרגני לעצמך. מגיע לך אחרי כל מה שעברת.
    מקווה שאת לא כועסת, אבל אני באמת דואגת לך. את לוקחת יותר מידי על עצמך....
    לילה טוב יקירה וליל מנוחה.
    חיבוקים
    בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה