מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה טוב לכולןשלי13/08/2007
רציתי לכתוב משהו ארוך יותר, אך שבתי רק עכשיו לביתי הקט ואני כבר די עייפה... מחר יקיצה מוקדמת, 6.30, ואיני שייכת לליגת ציפורי הלילה של הפורום.
כך שאכתוב שוב מחר בבוקר, ובינתיים, תודה על התמיכה היומית!
בלונדי - שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב יותר ושהחום ירד! מקווה שזהו סיומה של המחלה.
קרן אור - תודה רבה על ההודעות המקסימות, מחר אענה לבקשתך, אפרט ואשתף. מבטיחה!
כרונית - לא ראיתי אותך היום, וודאי ממתינה לשעות הקטנות של הלילה....
ורורי - תהיי חזקה מחר, ממש כפי שהיית היום.
לילה טוב חלומות מתוקים לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש פה, שלינק'ה...
אני13/08/2007
והלילה אני לא אפציע כאן לפנות בוקר, לשם שינוי. בטח לא אחרי האיחור הזוועתי של היום בבוקר (בסוף יפטרו אותי..). בכל אופן, אני מקווה שקראת את מה שכתבתי לך אתמול בלילה. אני כרגע קוראת את ההודעות שלכן, ותיכף אגיב גם לך בשרשור התחתון. אז בינתיים נכנסתי רק to drop Hi ולאחל לך לילה טוב און ליין!
אז לילה טוב ויומוצלח מחר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)