"ציפורי לילה משוחחות, והפעם...."

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "ציפורי לילה משוחחות, והפעם...."
    בלונדי
    14/08/2007

טוב מאחר שאני הציפור היחידה שממלאת את תפקידה וערה, אשתף אתכן במה שעובר עלי.
    קצת הגיגים ליליים, שיהיה לכן מה לקרוא בבוקר....
    ובכן, בשעה זו של הלילה אני פתאום רעבה.
    אבוי. ממש נורא.
    מה אעשה עכשיו?
    הבטן מקרקרת. איך היא מעיזה?
    הרי אכלתי ארוחת ערב בשעה 19:30.

זה דבר שפעם היה יכול לשגע אותי. הלילה.
    כל כך הרבה זמן פנוי. שקט. והמקרר מזמין אותי אליו, רוצה לכבד במטעמיו. זה היה תמיד נגמר ברע...
    אבל בימים אלו אני מנסה למצוא דרכים לעקוף זאת. ות'אמת שאני אפילו לא חושבת על הפיתרון הרע. למעט אתמול שהצלחתי לעצור עצמי בזמן.
    אבל כעת תחושת הרעב מציקה.
    כבר שתיתי כוס תה (פוי) לפני חצי שעה... אז מה עכשיו?
    איך אספק את קיבתי המקרקרת?

אני מנסה להתעלם מהעובדת הקירקורים. והלוואי והם יחלפו כלא היו.

אני זוכרת לילות קשים...של בדידות. ומה שתמיד "הציל" אותי מהבדידות היו הבולמוסים וההקאות. כמה נורא. כמה פאתטי. ממש הייתי מתנחמת בזה. כמה חולה...

אבל היום אינני עוד פועלת כך. (הקש בעץ) ומקווה כי אמשיך לחשוב בצורה בריאה והגיונית.
    מקווה שכולנו נשאב כוח אחת מרעותה ויחד נצליח לגבור על כל הקשיים שיבואו...

אני נוטה להיות פיוטית כעת, אולי זה בגלל השעה המאוחרת.
    אבל כייף לי לשתף אתכן. אתן משפחה, אחרי הכל.

אני מבינה שכולכן עירניקיות...והדם התל אביבי זורם בעורקיכן... שם בעיר הגדולה. וירושלים עושה לכן רע...
    ירושלים תמיד תשאר כמו תעלומה בעיניי. אני לא יכולה לשאת את כמות הדוסים והכפייה הדתית שהעיר שוחה בה.
    יש משהו אחר בעיר הזו, כמו לא ישראלי, ומצד שני-הכי ישראלי, עם כל החרדים.
    הייתי פעם בסיור על החומות בלילה, והיה מאוד יפה.
    וגם הייתי בכותל, לא כי רציתי, אלא כחלק מהטיול....
    בחו"ל כולם מדברים על ירושלים ורוצים מאוד לבוא לראות את "העיר הקדושה"... אבל אנחנו פה שגרים בישראל, היינו שם בקושי 5 פעמים....

טוב בנות, אני מבינה שאני מקשקשת לכן פה, אבל היי קרן אור, רצית שאשלח לך דברים שיהיה לך מעניין בעבודה? אז הנה, תוכלי לקרוא את הגיגיי...

טוב בנותיי האהובות. בזאת הסתיימה להפעם תוכניתנו ,ציפורי לילה משוחחות". שידורינו יתחדשו מחר עם צאת החמה, או בעצם עם היקיצה, שתלווה בכוס קפה שחור מהביל....

מקווה שנהניתן מהתוכנית. תגובות תתקבלנה בכתב על שולחני.

לילה טוב עם ישראל וכל היושבים בגולה.
    מ"האולפן השקוף" והמדומה.
    בלונדי הבלונדינית, BLOND LAND.
    (ניפגש מחר, באותו מקום, באותה שעה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוקר טוב לציפור הלילה!

קרן אור
    14/08/2007

את לא ציפור ציפורים ערים בבוקר את יותר סוג של ינשוף(תנשמת היא כמעט בלונדינית עם עיניים ירוקות..)
    איך פתחתי איתך את הבוקר עם חיוך,הפיוטים שלך עשו לי את הבוקר,בקיצור האודישן עבד את מוזמנת לשדר כל יום(בתקווה שתשני במקום..)או יותר נכון כל לילה בחצות.
    קמתי עדיין עם בחילה,אבל היא עברה לי.נרדמתי בשעה 12 בערך,אז פיספסתי אותך ואת כרונית.
    מה עשית עם הבטן המקרקרת בסוף??אני שמחה שעצרת את עצמך,אני יודעת מה עובר עלייך,ואני שמחה שלמרות הכל כוח הרצון שלך ניצח!
    זה לא שאני לא אוהבת את ירושלים,רק שתמיד אני מגיעה לשם לשם הדרכות והכבישים שם הכי מתוסבכים בעולם!!!
    אני מקווה שאת ישנה עכשיו,ושהאפיזודה של החום וההרגשה הכללית הרעה כבר מאחורייך.
    אגב,קפאין גורם לצרבות!גם הלימון שאת אוהבת(לא מאשימה אותך!זאת גם הבעיה שלי)
    כשיש לך צרבת מלפפון ירוק עוזר וכל דבר שמכיל סידן כדוג' יוגורט,גבינה.גם שקדים טריים מעבירים צרבת.ובמקרה שכל אלו גם לא עוזרים-קחי טאמס.אפשר לקחת ללא חשש(לוקחים גם בצרבות של הריון) זה לא חומר כימי אלא סידן מרוכז וזה עוזר די מידית להרגיע את הצרבת.
    מקווה שעזרתי.יום נעים אוהבת קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה