שירני ונטע יקירות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירני ונטע יקירות!
    קרן אור
    02/05/2009

אני קוראת על כל התמיכה שאתן מעניקות אחת לשניה ושמחה לקרוא כל פעם על ההתמודדות האמיצה שלכן.
    ורק נכנסתי כדי לומר לכן כמה אני גאה בדרך שאתן הולכות בה,שהיא אומנם קשה ארוכה ומפותלת,אבל שווה את הכול.

"כי יחד נגבר על כל הקשיים...."
    שלכן,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שירני ונטע יקירות!

הוספת תגובה

• קרן אור

שירן
    02/05/2009

תודה לך יקרה! על הכל!

לא אמרת לי עדיין מה דעתך לגבי השפעת התרופה אותה אני נוטלת <רמוטיב>, אשמח אם תאמרי לי מה דעתך כי מצבי הנפשי רק מחמיר ואני מרגישה שאני במבוי סתום.
    <חלפו שבועיים לערך ואין שום הקלה עדיין, האם חודש הוא המינימום??>

כ"כ מיואשת כבר
    שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירני,

קרן אור
    02/05/2009

אני לא סמכות רפואית וכל מה שכתבתי נובע מתוך ידע חלקי,כך שאל לך להסתמך על זה.אבל למיטב ידיעתי דרוש מינימום חודש כדי לדעת אם תרופה יעילה או לא והדבר תלוי גם במינון הניתן(כשבדר"כ נותנים מינון נמוך כדי לגרום להסתגלות הגוף לחומר וההשפעה בעקבות זה היא פחותה כמובן...).כך או כך למה שלא תשאלי ביום שני את האדם הנכון והיא את הפסיכיאטרית שרשמה לך את התרופה??אני בטוחה שהיא מבינה יותר.

ובכיף יקרה,מקווה לשמוע בקרוב על שיפור,
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה