מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור המדהימהנטע05/05/2009
הי יקרה. מה שלומך?
תודה רבה על העידוד והתמיכה. אין כמוך!!!
איך את מרגישה? ומה שלום הבית??? איך את בתור א' לשעבר מתייחסת לאוכל ולכל הדברים הקשורים לאכילה בבית? כלומר, האם את מכינה מאכלים מסויימים רק? האםם יש מאכלים שהם "טראומטיים" עבורך?
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע יקירה,
קרן אור07/05/2009שמחה שיכולתי מעט לעזור..מה שלומך היום??
נעדרתי כמה ימים מהפורום כי עברתי ניתוח,אבל כרגע אני בבית ונמצאת בתהליכי החלמה.
לגביי שאלתך-איך אני מתייחסת לאוכל??בתקופה זאת קצת אחרת,כיוון שעקב מחלתי ירדתי לא מעט במשקל ואני כרגע גם בתהליך של עלייה והזנה חיצוניים..פשוט זה לא,כי ישר הפחדים הישנים מהעבר עולים ,והפחד שוב לאבד שליטה ולעלות הרבה יותר.אבל מה שעומד לנגד עיניי הוא החשיבות שיש לאוכל על גופי ועל ההתמודדות עם מחלתי,כל השאר יחכה ומה שיהיה אני בטוחה שעוד אחזור ואתאזן.וזה גם מה שאני אומרת לכן כל הזמן-הדבר החשוב והמשמעותי ביותר הוא להחלים,כל השאר הוא אולי קשה אבל הוא באמת זניח בהשוואה לבריאות שלנו.
אבל תתפלאי לשמוע שגם לפני הגידול שלי לא נמענתי משום מאכל ומתוק בסוף אוכל היה מאסט מבחינתי.אני מכינה הכול בבית ואישית מאוד אוהבת לבשל,והילדים שלי אוכלים אוכל מגוון ומאוזן לצד חטיפים וממתקים.לא,אין מאכל שהוא טראומטי מבחינתי וכשהחלמתי אפילו "שברתי" את הצמחונות שלי(שאצלי הגיעה ממקום חולה ולא מתוך עקרונות והייתי חייבת לנפץ את התבנית הזאת) והיום אני מאוד אוהבת לאכול בשרי.
מה שלומך ואיך את מתמודדת עם התפריט החדש בימים אלו??
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור מדהימה
נטע08/05/2009מה שלומך יקרה?
אני מבינה שאת בתהליכי החלמה... ואני מאחלת לך החלמה מהירה מתוקה!!!
אין לך מושג כמה אני גאה בך על הכל! אני פשוט גאה בך שעברת כ"כ הרבה ואת מתגברת בגבורה. אני ממש שמחה לשמוע ששברת את הצימחונות. אני לא יודעת איך ךאפשר לעצמי להכניס בשר לפי? זה תחושת בטן או שכל של ר ע ל.... אני לא יודעת איך אוכל להזין את המשפחה שלי בדברים כאלו. אני כ"כ רוצה להיות בריאה עד אז ועוד הרבה לפני זה...
קרן אור המדהימה. אני שולחת לך נשיקות חמות והמון המון כוחות
את תהיי בריאה, אל תדאגי מתוקה!!!
אוהבת נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,יקירה!
קרן אור09/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)