קרן אור המדהימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור המדהימה
    נטע
    05/05/2009

הי יקרה. מה שלומך?
    תודה רבה על העידוד והתמיכה. אין כמוך!!!
    איך את מרגישה? ומה שלום הבית??? איך את בתור א' לשעבר מתייחסת לאוכל ולכל הדברים הקשורים לאכילה בבית? כלומר, האם את מכינה מאכלים מסויימים רק? האםם יש מאכלים שהם "טראומטיים" עבורך?
    אוהבת
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור המדהימה

הוספת תגובה

• נטע יקירה,

קרן אור
    07/05/2009

שמחה שיכולתי מעט לעזור..מה שלומך היום??
    נעדרתי כמה ימים מהפורום כי עברתי ניתוח,אבל כרגע אני בבית ונמצאת בתהליכי החלמה.
    לגביי שאלתך-איך אני מתייחסת לאוכל??בתקופה זאת קצת אחרת,כיוון שעקב מחלתי ירדתי לא מעט במשקל ואני כרגע גם בתהליך של עלייה והזנה חיצוניים..פשוט זה לא,כי ישר הפחדים הישנים מהעבר עולים ,והפחד שוב לאבד שליטה ולעלות הרבה יותר.אבל מה שעומד לנגד עיניי הוא החשיבות שיש לאוכל על גופי ועל ההתמודדות עם מחלתי,כל השאר יחכה ומה שיהיה אני בטוחה שעוד אחזור ואתאזן.וזה גם מה שאני אומרת לכן כל הזמן-הדבר החשוב והמשמעותי ביותר הוא להחלים,כל השאר הוא אולי קשה אבל הוא באמת זניח בהשוואה לבריאות שלנו.
    אבל תתפלאי לשמוע שגם לפני הגידול שלי לא נמענתי משום מאכל ומתוק בסוף אוכל היה מאסט מבחינתי.אני מכינה הכול בבית ואישית מאוד אוהבת לבשל,והילדים שלי אוכלים אוכל מגוון ומאוזן לצד חטיפים וממתקים.לא,אין מאכל שהוא טראומטי מבחינתי וכשהחלמתי אפילו "שברתי" את הצמחונות שלי(שאצלי הגיעה ממקום חולה ולא מתוך עקרונות והייתי חייבת לנפץ את התבנית הזאת) והיום אני מאוד אוהבת לאכול בשרי.

מה שלומך ואיך את מתמודדת עם התפריט החדש בימים אלו??

שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור מדהימה

נטע
    08/05/2009

מה שלומך יקרה?
    אני מבינה שאת בתהליכי החלמה... ואני מאחלת לך החלמה מהירה מתוקה!!!
    אין לך מושג כמה אני גאה בך על הכל! אני פשוט גאה בך שעברת כ"כ הרבה ואת מתגברת בגבורה. אני ממש שמחה לשמוע ששברת את הצימחונות. אני לא יודעת איך ךאפשר לעצמי להכניס בשר לפי? זה תחושת בטן או שכל של ר ע ל.... אני לא יודעת איך אוכל להזין את המשפחה שלי בדברים כאלו. אני כ"כ רוצה להיות בריאה עד אז ועוד הרבה לפני זה...
    קרן אור המדהימה. אני שולחת לך נשיקות חמות והמון המון כוחות
    את תהיי בריאה, אל תדאגי מתוקה!!!
    אוהבת נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,יקירה!

קרן אור
    09/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה