"ציפורי לילה משוחחות, והפעם...."

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "ציפורי לילה משוחחות, והפעם...."
    בלונדי
    15/08/2007

והפעם בחילות ליליות!!!
    אתן כבר ישנות מזמן, אך אצלי עוד לילה...
    ובכן בנותיי היקרות, לא נרדמתי בשמירה, ובטח שלא ישנתי כמו תינוקת.
    הלילה הלכנו לשבת עם חבריינו הערביים, השכנים הנפלאים שלנו.
    היה בתוכנית: נרגילה (לא מעשנת, אסטמתית), עוגיות, וקפה שחור קטן.
    איך אסרב לקפה בביתו של ערבי? אין זה מכובד ואף מעליב.
    ולכן לגמתי כוס קפה שחור ודמיינתי איך שנת הלילה שלי חולפת לה לאיטה...
    קיבלנו מחברינו הטובים הערביים- חומוס-טחינה!!! איזה אושר, איזו שמחה! בעלי מכור לחומוס וטחינה והנה קיבלנו מתנה נפלאה.
    אז הלילה הספקתי לבלות עם חברים, לשתות קפה שחור, לאכול עוגית (מעולה!!!!!!!) ולאכול פיתה עם חומוס-טחינה וביצה קשה.
    והנה אנ יפה, יושבת אתכן באישון ליל, עם צרבת מהגיהנום ובחילה אימתנית!! אבוי... מרגישה נורא.
    ובדיוק קראתי את מה שכתבה כרונית כנגד צרבות. ונכשלתי במבחן כעת...
    אז בשל העובדה שההודעות פה קופצות למעלה ולמטה כמו טרמפולינה, קצת קשה לעקוב מה חדש ומה ישן.
    אז אנסה לכתוב לכולכן יחדיו:
    קרן אור- סוף סוף היית פה, ופספסתי שעות ליל איתך. לא מאמינה. אך מקווה שהצלחת להירדם. אני אלרגית מגיל ינקות לכל דבר אפשרי ומטופלת שנים בתרופות מכל הסוגים. אשמח לשמוע עוד על האלרגיות שלך ועל התרופות שאת לוקחת. יש לי כבר "דוקטורט" בנושא. מקווה שהתרופות עוזרות לך ואת לא מרגישה רע. והבן שלך מקסים....
    רורי- אני קוראת פה ושמחה על כך שהצלחת לאכול בצורה מקוונת, בעזרתה של קרן אור, ואני מאוד גאה בך. כל הכבוד. המשיכי כך.
    שלינקה- לא ראיתי שהיית פה לאחרונה. מקווה שהכל בסדר אצלך יקירה!
    כרונית- תודה רבה על הטיפים לצרבת אבל כמעט כל הירקות שציינת והדברים מרכיבים את התפריט היומי שלי. אצטרך לחפש דרך לאכול באופן שפוי ולהוריד את גורמי הצרבות. או באמת לבדוק. אבל שמתי לב כבר שקפה שחור אכן עושה לי צרבת. חבל...
    טליוש- איפה את?? לא שומעים אותך, ולא רואים אותך. מקווה שאת בסדר שם עם הלימודים.

אז אני פה, מחכה שתחלוף לה הצרבת. וחושבת על כך שאני אוהבת מאכלים שגורמים לצרבת. כמה נורא.....
    וכבר כל כך מאוחר בלילה, ולמרות הקפה הערבי ששתיתי, אני דווקא מרגישה עייפה. אז אקרא בספר, אעשה טיפול רייקי קצר, ולבטח אירדם....

וכולכן חשבתן שנרדמתי בשמירה, אה? חחחח, נכון כי בד"כ אני פה בשעות אלו...

טוב יקירות. הצרבת מאיימת להרוג אותי פה ואני לוקחת את עצתה של כרונית והולגת ללגום סודה. ומשם למעלה לחדר השינה...למיטה הנקייה והמזמינה...בינות לסדינים הרכים והמלטפים... אח כמה שאני כבר עייפה...

מקווה שאתן חולמות חלומות יפים..
    ושיהיה לכן בוקר נפלא מחר. כי עד שאגיע לפורום יקח זמן...בעלי בחופש מחר ולבטח נישן עד מאוחר....
    לילה טוב בנות נפלאות.
    שולחת נשיקות מכאן ועד לישראל...

אוהבת
    בלונדי בעלת הצרבת הליילית הנוראה....!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי לציפור הלילית..

קרן אור
    15/08/2007

פיספסתי אותך,כי אחרי חצות התייאשתי לחכות לאות חיים כאן אז הלכתי לישון,נרדמתי לקראת 1 אני חושבת,ובקושי גררתי את עצמי בבוקר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו בתוכנה אצלי לא בסדר..

קרן אור
    15/08/2007

המחשב מחליט מתי לשלוח לי את ההודעות..
    בכל מקרה לגבי האלרגיות תקראי את ההודעה שכתבתי לשלי(עצלנית אני אין לי כוח לחזור..)
    מקווה שהצלחת בסוף להירדם למרות הצרבת,מקווה גם שעזרתי לך עם עידכוני התזונה מאתמול..
    תהנו בטיול שלכם היום,ואת זוכרת שאת צריכה לעדכן אותי לגבי משהו מהותי שנשארתי בסקרנותת..
    נשתמע יותר מאוחר
    אוהבת קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה