מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר אור נפלאות שלי!שלי15/08/2007
מה שלומכן הבוקר? מקווה שכולן חשות היטב לאחר ההתקפים השונים - אלרגיות, מגרנות ובחילות - של אתמול...
ואוו, איזה לילה סוער התנהל כאן! ממש קשה לעקוב.
צר לי על העדרותי, הלכתי לאירוע מסוים בעל כורחי אך בסופו של דבר נהנתי. וכמו שכתבתי, בעיקר מאחר שאני מבלה את רוב שעות היום לבדי, דווקא טוב לי להעביר את הערבים-לילות בחברת אנשים. ושוב הצלחתי להתמודד עם ארוחת ערב חברתית בצורה ראויה ואני די גאה בעצמי.
ממה שהספקתי לקרוא התנהלו כאן שיחות ארוכות על אנמיה, תוספי מזון, צרבות ואלרגיות ועלו עצות נפלאות.
כרונית - תודה על ההודעה המאורגנת שוודאי תסייע לכולן, ותודה בכלל - אכתוב לך בהמשך.
בעניין אנמיה איני מבינה דבר, אך בלונדי יקירתי, נשמע שאת מודאגת. למה שלא תבצעי בדיקות? לפי מה שידוע לי בהחלט אפשר לטפל במחסור הזה, אם הוא אכן קיים. האם הצלחת לישון בכלל עם הבחילות? ואיך ההרגשה הכללית?
אלרגיות - כאן דווקא יש לי נסיון עשיר! גם אני אלרגית מלידה. טסטים לאלרגיה לפני הצבא העידו שאני אלרגית כמעט לכל גרגר שצף לו באוויר. אצלי זה התבטא בעיקר בנזלות כרוניות, דלקות עיניים וגירודים. שנים טופלתי באנטי-היסטמינים שונים, לדעתי גם אליהם התמכרתי.
לאחר הצבא פשוט הפסקתי לקחת אותם ועם השנים, באורח פלא, הן כמעט נעלמו. כיום אני סובלת רק בשיאן של עונות המעבר או ברגעי לחץ קשים. כההתקפה בלתי נסבלת אני לוקחת telfast, כדור יעיל מאד שלפחות אצלי לא מעורר תופעות לוואי כגון עייפות והתייבשות.
אבל באופן כללי אני מאמינה שהכדורים הללו הם סוג של רעל ועדיף שלא לקחת אותם על בסיס קבוע (כמו כל דבר אחר, למעשה...). ואף יותר מאמינה שהתקפי אלרגיה מתעוררים גם עקב לחצים נפשיים.
קרן אור יקרה - מקווה שגם את מרגישה טוב יותר. אולי את זקוקה לעוד קצת מנוחה? הילד שלך מלאך אמיתי, ממש התרגשתי לקרוא.
בסוף השבוע האחיין שלי בן השלוש אמר לי שהוא מתגעגע אלי ושחיפש אותי הרבה זמן ולא מצא.... עלו בי יסורי מצפון שאני כל כך עסוקה בעצמי לאחרונה ולא משקיעה מספיק באחרים ומייד חשבתי - איך אמהות עושות את זה?
טוב יקירות, אכתוב בהמשך, יום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלי מקסימה!
קרן אור15/08/2007מה שלומך הבוקר לאחר הבילוי הלילי??
לגבי אלרגיות-סבלתי פעם אחרונה לפני 6 שנים.אצלי זה מופיע בצורה של תפרחת עורית שלפוחתית ומעצבנת!אחרי חודשיים שגם הטלפסט לא דיגדג לי,הייתי אתמול אצת רופא אלרגיה שעשה לי טסטים יצא חיובי לקרדית הבית(כלומר אסטמה של העור) וכדי שיהיה מעניין אצלי זה משולב באורטיקריה מעצבנת.בקיצור זריקת קורטיזון וסימום של כדורים בוקר צהריים וערב.
אני שונאת כדורים(יש לי ניסיון רע איתם) אבל האלרגיה כ"כ מגרדת שאם לא אקח אני אהיה עצבנית,וכבר פצעתי את עצמי..בכל אופן הכדורים מפילים אותי למשכב(מזולין+אוטרקס+משחה בטה קרוטן),ותהיה לי ביקורת עוד שלושה שבועות בתקווה שעד אז האלרגיה תניח לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)