מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום מקסימות שליבלונדי15/08/2007
בוקר טוב.
אנחנו יוצאים לטיול של יומיים-שלושה....
אז כנראה שלא אהיה כאן.
תהיו חזקות ואמיצות ותרגישו טוב. ואל תעשו שטויות. שמרו על רוח טובה וגישה חיובית. ושמרו על המשפחה שלנו!!!!!
לגבי אלרגיות- גם אני כרגע על טלפסט. עושה החלפות בין טלפסט, לוראסטין, אריוס ועוד. עם טיפות עיניים, תרסיס אף שגמר לי את הריריות ומשתדלת לא להשתמש בו, זריקות וכמובן גם קורטיזונים. אז אני מבינה ללבכן. וגם יש לי אסטמה, כך שזה ממש לא מקל על כלום, אבל פה האסטמה שלי השתפרה, בארץ יותר קשה לי לנשום. אבל האלרגיות חוגגות!!! שומעים אותי מתעטשת בכל האיזור...חחח
אני עם צרבת איומה אבל תיכף כבר יוצאים לדרך!!!
יאללה מקסימות, אני אתגעגע אליכן.
קרן אור אין לי עדיין לסקרנותך.... אעדכן כשתהיה לי!!
אוהבת מאוד מאוד!!!
בלונדי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהני אהובה!
שלי15/08/2007איזה כיף! טיול, קצת חופש... מגיע לך בהחלט, אחרי הטיפול המסור בעצמך ובנו בימים האחרונים. תהני מכל רגע וספרי חוויות.
נו, מסתבר שלכולנו כמעט יש הרבה יותר במשותף מאשר הפרעות אכילה פעילות, רדומות או הפרעות לשעבר. נשמע שאת סובלת מאלרגיות ממש כמו שאני סבלתי בעבר (נזלת מטפטפת? עיטושים קולניים? גרודים בגרון? אף סתום? לחץ בסינוסים?), רק שממני נחסכה האסטמה.
אבל בבקשה ממך - העיפי לפח הזבל את הספריים לאף, בעיקר אלו שמכילים קורטיזון.
ושוב חזרנו להתמכרויות - הייתי מכורה לחלוטין לספריים האלו בתקופת התיכון, היה לי ספריי בכל כיס ותיק (אוטריווין ואיזה תכשיר אכזרי בפלסטיק ירוק). כל כך שמחתי שהם מאפשרים לי לנשום סוף סוף מהאף ולא לחרר מהפה, אך לאחר תקופה אבדתי חוש ריח וטעם. אז זה כמובן לא ממש הפריע לי, רק סייע להשאר בשלב האנורקסי.
לא זוכרת איך נפטרתי מהחומרים האלו, כנראה בצבא. אז זהירות, בבקשה!
לא הספקתי לענות למייל האחרון שלך, אכתוב בקרוב ואולי עוד תספיקי לקרוא.
אז טיול נפלא יקירה, תהני עם בעלך ותדאגי שיפנק אותך היטב. מגיע לך...
הרבה נשיקות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחוקים!!
רורי15/08/2007גם אני אסטמטית וכל הכדורים שבלונדי ציינה מוכרים לי עוד מגיל 6 בערך.......ממש משעשע...חוץ מזה-לי יש את אחת האלרגיות המשונות-לבננות!אני מקיאה מזה בטירוף.....אף פעם לא בדקו לי רגישויות אחרות....יכול להיות שכדאי...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשו חיים !!
קרן אור15/08/2007תעשו לכם חיים ואני אשב כאן עם המשפחה שלנו ואתגעגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור-בפרץ פולניות?;)
רורי15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רורי
קרן אור15/08/2007אני אומנם לא פולנייה,אבל ניראת כזו..כנראה שזה משתלט עליי..חחח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)