מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה להגיד לכן...דאנה08/05/2009
שקראתי פה קצת, וכל כיך כיף לי לקרוא פה, אני קוראת בכל מיני פורומי הפערות אכילה, וזה דיי מתסכל וקשה, אבל כאן, כל מי שאני ראיתי, אולי אני טועה, בתהליך של החלמה, עם רצון אמיתי וחזק להחלים, וזה כיף וזה מחזק כל כך.
הייתי בהפרעת אכילה למשך תקופה קצרה, באמת קצרה, למזלי, הבראתי, אבל היא עדיין בראש נורא חזקה, וזה נותן לי כוח לקרוא את ההודעות שלכם, וליראות את המלחמות העיקשות שאתן עושות ולא מוותרות.
אני מקווה שתמשיכו במלחמות שלכם, וכמובן שתנצחו ותחזרו לחיות חיים בריאים ושמחים ללא העיסוק הכפייתי באוכל, וכמבון ללא הדיכאון שמתלווה להפרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאנה יקירה,
קרן אור09/05/2009אז קודם כל-שמחתי לקרוא שאת מוצאת את הפורום הזה כמקום מחזק ותומך.הוא אכן כזה.
לגביי "הראש החולה"-אני חושבת שרובנו בשלב הזה.כי הרבה יותר קל לטפל ולאזן את הגוף אבל בהרבה מהמקרים התהליך הנפשי לא עוקב אחרי השיפור התזונתי והפיזי.אבל זה לא אומר שהוא בלתי ניתן לשינוי,אלא שצריך לעבור עוד דרך וטיפול כדי לאפשר גם את ההחלמה מההיבט הזה.
אני אשמח אם תקחי חלק פעיל בפורום הזה,אבל אכבד אם נכון לך יותר להיות "רק" קוראת סבילה.
כך או כך,שולחת לך כוחות להמשך הדרך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)