מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדשה כאן בפורוםשני09/05/2009
היי כולן..אני חדשה כאן..כולי אכולה מבפנים..:(חייבת לשתף ולדבר...באמת שכמעט כול הפורומים הפחידו אותי כי שם פשוט החולי מושרש ובאמת כאן רואים שישנן בנות חזקות שנילחמות על המטרה!
אני ממש סובלת..וחייבת לשפוך את הלב..אשמח להכיר כאן את כולן..אולי תוכלו לתת לי כוחות בנות מקסימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל יקירה,
קרן אור09/05/2009את יותר ממוזמנת לכתוב ולשתף,רוצה לספר יותר על עצמך??
בנתיים,שולחת לך חיבוק אמיץ וכנה,בצירוף כוח אמיתי,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן אור
שני09/05/2009"קרן אור"כמה יפה הוא שמך..בטוח יש סיבה שהחלטת להעניק לך שם כזה משמעותי וחזק...לא?
מעניין אותי להבין את הסיבה הזו...ותודה..אשמח ליהיות חלק מפורום מקסים שכזה..אני נאבקת כבר כמעט 4 שנים בעצמי...ובמחלה הנוראית..4 שנים הפסדתי ואיבדתי הכול...רק סבל ואובדן של כול דבר שהוא בחיי..מה ששונה הפעם זה התובנה שלי..והאובדן של הכוח שהיה לי..לא נותרו בי כוחות לסבול יותר..רוצה ליחיות..ולהפסיק להעניש את עצמי..וליהיות כמו כול בחורה צעירה בגילי שעושה חיים ומתפקדת ופורחת....רק שאינני מצליחה...והנשמה שלי כבר מתפוררת...פעם חשבתי שאני שונאת את העולם..שאני מפחדת מהכול..היום הבנתי שאת מי שאני שונאת וממי שאני מפחדת זה מעצמי..מהאדם שהפכתי ליהיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל יקרה
שירן09/05/2009תדעי שיש לך כאן כתף תומכת ויש מי שיזדהה איתך..
אני כאן מבינה לליבך למרות המרחק, מבינה את הגיהנום הזה שאת עוברת.. כי אני עוברת אותו הדבר לצערי..
את יכולה לשתף ואנחנו נשמח להקשיב ולעזור. <קרן אור היא מלאך!>
בת כמה את וממה את סובלת?
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל יקרה,
קרן אור11/05/2009אני חושבת שדווקא היום,מהמקום של התובנה וההבנה שאי אפשר להמשיך לחיות כך,רצוי שתפני לקבלת טיפול.מה עוצר אותך היום כשאת במקום אחר הן מבחינת הפרעת האכילה שלך והן מבחינת היכולת שלך להסתכל על הדברים אחרת ולבנות קשר כנה וכן??
עדיין הרבה חיים לפנייך,ואפשר שתחיי אותם מאושרת.את ראויה לכך,יקירה.
ראי כמה המחלה גזלה ולקחה ממך בשנים האלו,למה לתת לה יד לעוד יום אחד של גיהנום נוסף??מה הצורך הזה משרת??
לגביי-קרן אור הוא שם שנתתי לעצמי,כי אני חושבת שהרבה דברים קטנים מתחילים ממשהו קטן(בכ"ז קרן אור היא השתקפות של מראות וצבעים מנוגדים) אבל אם נסתכל לעומק נגלה שלפעמים זה כל מה שצריך כדי ליצור ספירלת צבעים עוצמתית ורב גונית.ותמיד קרן האור מזכירה לנו שגם בימים סגריריים אם רק נבחר לראות נוכל לראות הרבה יותר צבעים משחור ולבן,שתמיד יש אור בקצה.ואם אצליח לסמן את הדרך הזאת עבור מישהו אחד עשיתי את שלי...
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור שירן
שני10/05/2009שירן יקרה..כתבתי כ"כ הרבה..וזה לא מצליח לשלוח לי הודעות ארוכות?יש לך מושג למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
שירן11/05/2009תנסי לא לעשות העתק הדבק ולשחזר את ההודעה מחדש.
זה קרה לי הרבה פעמים..
מקווה שזה יצליח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)