מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור חביבה!שלי15/08/2007
איך את מרגישה הלילה? עדיין מטושטשת מעט מהמלחמה באלרגיה?
מקווה ששלומך טוב, והנה, נשאר רק עוד יום אחד עד לסוף השבוע.
כאן הכל בסדר היום, באופן יחסי, מרגישה טוב ורגועה יותר.
נשארתי לבדי בבית הלילה, הולכת לצפות באיזה סרט שוודאי ארדם במהלכו, ואם לא, אולי נפגש בהמשך!
לילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב שלי!
קרן אור16/08/2007נו אז איך היה הסרט??נרדמת במהלכו??גם אני ובעלי מאה פעם התחלנו לראות את הסרט ואין לי מושג איך הוא נגמר אף פעם...אתמול לא יכולתי להחזיק את העיננים במשך היום,הכדורים גרמו לי לנמנום,אבל לא נוורא לפחות אני לא מתגרדת,ולא קמתי אפילו פעם אחת במשך הלילה(שזה נדיר כי מתוך הרגל שנשאר לי אני מתעוררת כמה פעמים ולכן תמיד קמה עדיין עייפה)
איזה כיף מחר יום שישי-יש לי זמן לעצמי קצת!(טוב אני אבקש טובה מילדיי...)
בכל אופן יש לי היום שוב יום של נסיעות אני בטח לא אהיה כאן עד אחה"צ המאוחרות.
מאחלת לך יום נעים ורגוע,והי,לא לקפוא מקור!(אני מסתובבת רוב היום בחוץ אז כשאני מגיעה למקום מוזג זה למצוא מים באמצע המדבר..)בחוץ לוהט!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב!
שלי16/08/2007שמחה לשמוע שישנת היטב! לפחות יצא משהו טוב מהתרופות האכזריות הללו...
אני ראיתי שליש סרט (די משעמם) ופרשתי לספר במיטה. מה לעשות, גם ללא ילדים אני מתרסקת בערך ב 12 בלילה ואוהבת לקום מוקדם. שעות הבוקר הן השעות הטובות שלי (בעיקר בימי הקיץ החמים הללו...).
רציתי לנצל את הידע המקצועי שלך ליעוץ קצר, אך זה לא דחוף, עני כשיהיה לך זמן וכוח.
הגינקולוג שלי תמיד ממליץ לי לקחת מולטי ויטמין, בגלל שגלולות נגד הריון מדלדלות את מאגר הוויטמינים (שוודאי גם כך מדולדל אצלי). עד כה לא טרחתי לקחת, הרי הם לא ממש נספגים כשהאכילה לא סדירה, נכון?
אז רציתי לשאול אם כעת, כשאני אוכלת היטב, האם כדי להוסיף גם מולטי ויטמין. האם הם יעילים בכלל? האם משהו מהכדור הענק הזה נספג?
מקווה שיהיה לך יום רגוע ונעים למרות הנסיעות, תרגישי טוב והמון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)