מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שירן ותקווה מתוקותנטע12/05/2009
הי מה איתכן יקרות???
מה שלומך שירני? איך בטיפול ??יש חדש? מה העו"ס הציעה?? האם החליפו לך תרופה? איך את מרגישה???? יש שיפור?
ואת-תקווה? שמחתי לשמוע שאת נהנת עם סבתך:-) כ"כ דאגתי לך... שלא ישפילו אותך ואני שמחה שאת נהנת אפילו שזה קשה וממש לא קל ואת גיבורה!
איך היה הבגרות בביולוגיה?
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע אהובה!
שירן14/05/2009תודה על ההתעניינות והדאגה, אני מעריכה זאת מאוד.
לשאלתך, בטיפול מאוד מרוצים מהתקדמותי. מבחינת האכילה יש שינויים מדהימים..
קצת יותר ספונטניות, פחות פחד בכל הקשור באוכל,יותר התנסויות, יותר תעוזה. וזה גם משהו שמאוד מקל עלי לאחרונה..העובדה שאני מאפשרת לעצמי להיות קצת אני ולא להיות המחלה.
מה גם שהפחד מרעב פחת בצורה משמעותית! ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה :)
<השלב הבא יהיה להפסיק לספור כמויות , זה מה שסיכמתי עם הדיאטנית שלי ואני מאוד פוחדת..!!>
אך בצד כל הההתגברות על המחלה עדיין קיימת התחושה הפנימית הקשה שלי, הייאוש התמידי, העצבות..
אחותי אתמול שאלה אותי: "למה את כל הזמן מיואשת??" זה כ"כ ברור כבר שאני לא מרגישה טוב.
בעבודה מאוד קשה לי להתנהל..ההשוואות שאני עושה ביני לבין אנשים אחרים מאוד מציקות לי. אני מנסה להילחם בזה אבל זה מאוד קשה כמו שאת כבר יודעת..
זאת ממש סטייה כבר!
בעניין הכדורים אני אמורה לחכות עוד שבוע וחצי בערך, ואם לא יחול שיפור אז ייאלצו להחליף לי לתרופה אחרת ואני בדילמה רצינית כי לתרופות האלה יש תופעת עלייה במשקל כמו שאת כבר יודעת. ואני לא מבינה מה בדיוק יעזור לי להרגיש טוב אם אח"כ אני אעלה במשקל בגלל הכדורים האלה, זה במילא יחזיר אותי שוב אחורה!
ומה איתך יקרה?
איך בטיפול ואיך את מתמודדת עם התפריט החדש?
אוהבת אותך,
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע היקרה:
תקווה14/05/2009מה שלומך? אני מקווה שהכל בסדר ושאת לא עמוסה מדי כפי שיכול להיות בתקופה הזאת של השנה.. הבגרות במעבדה בביולוגיה היתה בסדר אני חושבת, קצת קשה לי להגיד אנחנו פשוט לא עשינו הרבה מעבדות בכתה אז היה קצת קשה לגשת, אפילו המורה שלנו אמרה לנו באיזשהו שלב שהיא לא יודעת איך היא תגיש אותנו.. אבל אני מקווה לטוב.
יש מצב שאת לומדת תורשה כאחת מהנושאי בחירה? אנחנו לא בדיוק בחרנו בזה וגם רואים היה לנו עבודה לעשות והמורה ממש החמירה בציונים, אבל זה לא כזה חדש למרות שזה נשאר מעצבן באותו מידה עם לא יותר..אולי נוכל להחליף טיפים להצלחה- אם יש לך כאלא בכלל :)
אתמול היה לי מתכונת במתמ' ובערב היה לנו מסיבת סיום של המגמה בספרות, היה ממש כיף למרות שזה כן היה פרדה באזשהו מקום וכל אחת אמרה מה היא עושה שנה הבאה- את יודעת מה את עושה?
בכל מקרה אני מקווה שהכל עובר עליך בקלות אשמח לשמוע קצת יותר על מה שקורה איתך.
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל,
קרן אור14/05/2009לצערי אין לי מסנג'ר,אבל אם תרצי כיתבי לי את כתובת המייל שלך ואחזיר לך תשובה.
אולי בנתיים הבעיה הסתדרה,אולי תנסי לשלוח משהו קטן ואז לראות אם זה נשלח??
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)