המשך - לקרן אור ושירן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך - לקרן אור ושירן...
    שני
    13/05/2009

הייתי שולחת בתימצות של 2 או 3 שורות...אך לא ניתן לתמצת דברים שכאלה...עיזרו לי כיצד אוכל להצליח לדבר איתכן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך - לקרן אור ושירן...

הוספת תגובה

• דניאל יקרה,

קרן אור
    13/05/2009

צר לי שאת לא מצליחה לשלוח הודעות,ואין לי מושג מה לעשות כדי לסדר את זה,כי אצלי זה בסדר.
    אולי תשקלי פנייה למנהלי האתר ותשאלי אותם.בכול אופן,אם תרצי לעבור לאמצעי אחר אפשר לתת לך את הICQ שלי עד שהבעיה תסתדר.

קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבור קרן אור

שני
    13/05/2009

הייתי שמחה מאוד לולא היה לי אייסיקיו..האם יש לך מסנג'ר קרן אור יקרה שכמותך?

מחכה למענה.
    דניאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

שירן
    14/05/2009

האם ניסית לכתוב את ההודעה מחדש?
    <מבלי לעשות העתק הדבק>
    זה קורה לי כל הזמן ככה ..גם לפני כמה דק' זה קרה ונאלצתי לחזור על ההודעה מחדש.. וזה עבד.

תנסי שוב ואם לא אז אולי באמת יש אפשרות של פנייה למנהלי האתר , קרן אור תאמר לך איך משום שאני לא מבינה בזה כ"כ.. =/

מקווה שהפעם תצליחי!

שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה