מניקה ובולמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • מניקה ובולמית
    חני
    13/05/2009

    יש לי שני ילדים.אני בולמית כבר 14 שנה ואני מניקה כיום והנקתי את בני הקודם.הבולמיה לא משפיעה על ההנקה ,על החלב או על העליה במשקל של התינוק לרעה.אחרי ההקאות אני אוכלת שוב ושותה הרבה כדי למלא את הבטן.יש לציין שאני רזה-בנורמה של המשקל ובמינימום של המשקל מבחינת הנורמה.האם קיימים אתרים שמדברים על הנקה ובולמיה,כי לא ראיתי כאלה כי כנראה לא קיימות כמעט בולמיות מניקות.או האם יש קבוצות תמיכה לאמהות לא בתשלום או כל מידע אחר שאני יכולה לקבל עזרה במצבי חסר האונים?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניקה ובולמית

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חני שלום,

    קרן אור
    14/05/2009

    העזרה הכי טובה שאת צריכה לתת לעצמך היא לפנות לטיפול.לא לקבוצת תמיכה,אלא לטיפול מערכתי ואינטנסיבי שיכלול תמיכה ומענה נפשי ותזונתי,כדי לשבור את המעגל ההרסני הזה שאת נמצאת בו 14 שנה.
    את אם לשני ילדים שזקוקים לך,והם זקוקים לך בריאה ומאושרת,לא מגיע להם??
    אני לא מכירה אתרים שקושרים הנקה ובולימיה,ולמיטב ידעתי אם אין לך מחסורים תזונתיים התינוק לא נפגע אלא פשוט יקבל חלב דליל יותר ועני בערכים תזונתיים(לפעמים אפילו החלב יפסיק כתוצאה מתזונה לקויה),אבל זה לא מה שצריך להדאיג אותך.הדגש צריך להיות להחלים,קודם כל בשביל עצמך ואח"כ בשביל ילדייך.

    עשי את מה שנכון.קבלי החלטה,ואח"כ אעזור לך למצוא מסגרת(ולא חסרות כאלו גם ללא תשלום,לכל קופ"ח למשל יש מרפאה לה"א שהיא בחינם כל שאת צריכה זה רק הפנייה מרופא,כך שתירוץ כספי הוא לא תירוץ..)

    רק בריאות ואני כאן אם יש שאלות נוספות,
    קרן אור.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום