מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשפחתי האהובה!קרן אור16/08/2007
מצטערת שלא הייתי כאן קודם.נסעתי רחוק ופתאום בשעות הצהריים המוקדמות תקף אותי כאב גרון אכזרי מלווה בבחילות והקאות.מזלי שהייתי עם עוד מישהי בעבודה ונסענו חזרה.מאז אני במטיה עם חום כאבי ברכיים...בקיצור-חולה.
רציתי להינס לפורום קודם אבל הייתי חלשה מידי.אני מקווה שעל כולכן עובר יום נעים ובריא.
שלי יקרה-מולטי ויטמין נועד להשלים חוסריים תזונתיים ולהשלים מאגרים חסרים קשה לי להאמין שעם המחלה שלנו אנחנו אוכלות מה שהגוף באמת צריך,מכל אבות המזון.לכן לטעמי את יכולה לקחת,אבל תקני בנוזל(יש סדרה שוויצרית נפלאה והיא נספגת טוב,כי הבעיה עם כדור שצריך אנזים מסוים כדי לפרק את הכדור הגדול הזה..ועם כל בעיות העיכול שלך,עדיף לדאוג לספיגה בנוזל.
הגוף לוקח את מה שצריך,ושאר העודפים מופרשים בשתן(צפי לשתן צהוב-כתום זה טבעי!ויטמיני B)
כרונית יקרה מקווה שאצליח לפגוש אותך בערב.
רוי אמיצה-אני מעריכה את הרצון העז שלך,אז נפלת פעם אחת אז מה?החוכמה היא תמיד לדעת לקום על שתי רגליים ולהמשיך.את רק בתחילת טיפול,ואת מרגישה נוח עם הצוות הטיפולי-וחשוב אגב שתראי למטפל מה שכתבת-זאת היתה השיטה שלי גם,כיוון שאם לא הייתי מקריאה לה את מה שכתבתי לא הייתי מצליחה לומר כלום,הכאב והדמעות היו חונקים אותי..
טלושקה-אני מקווה שהלימודים שלך מתקדמים יפה ושאת לקראת סופם.
אני הולכת לנוח כי קשה לי לכתוב יותר,אנסה להיכנס יותר מאוחר ולראות מה שלומכן,כי התגעגתי...
המשך יום נעים
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכנה שלי!
שלי16/08/2007יותר מידי צרות לשבוע אחד... אולי התרופות לאלרגיה החלישו אותך? או שפשוט עבדת קשה מידי? מקווה שתוכלי לנוח היטב בסוף השבוע ולאגור כוחות.
תודה רבה על התשובה בעניין הוויטמינים! כשישובו כוחותייך אשמח עם תכתבי לי את שם החברה, טיילתי השבוע במחלקת תוספי המזון בסופר פארם ולא זכור לי שראיתי משהו בנוזל.
תרגישי טוב יקירה וקחי זמן לנוח, אל תדאגי לנו...
שולחת לך חיבוקים חזקים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שנדבקת וירטואלית מבלונדי.
רורי16/08/2007:)
אין מה לעשות-במשפחה גם חולקים מחלות......:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרורי יקרה
קרן אור16/08/2007אם זה היה עוזר הייתי לוקחת חלק מהקשיים שלכן כדי להקל,אבל בנתיים אני "מסתפקת" בחום..
אוהבת קרן אור.מקווה שיהיה לך לילה קל היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותק...
רורי16/08/2007אני מקווה שלך יהיה לילה קל...על שלי אני כבר לא בונה...עם הכמויות של השטויות שאני לקחתי היום אני מבלה את כל הלילה בטיולים....:)
ח-ב-ל....מקווה שזה ללא יהיה מ-מ-ש גרוע......
:)
לילה מקסים אהובותי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא כאן!
שלי17/08/2007אך רק לרגע קט, אם לא ארדם בישיבה...
שבתי מבילוי יום חמישי, היה נחמד אך מעייף.
רורי יקרה, לא הספקתי לכתוב לך ואשלים זאת כראוי מחר.
אך אל תתיאשי, ואל תשפטי את עצמך בחומרה רבה מידי. החזקת מעמד 3 ימים ובפעם הבאה תשרדי אפילו זמן רב יותר. אני בטוחה בזאת!
העיקר שאת בטיפול, שיש לך עם מי לדבר וממי לבקש עזרה.
מקווה שהכאבים נסבלים...
לילה טוב מתוקה, כולי תקווה שתתעוררי ליום יפה וקל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה לגמרי עם המשפט הזה!
אני16/08/2007
"עם המשפחה חולקים גם מחלות"... (מחלות מכל הסוגים - תני לי להוסיף...). זה כ"כ נכון, את לא יודעת עד כמה.
לגבייך - אל תתני לנפילות לזרוק אותך לנקודת ההתחלה, אלא רק קצת אחורנית וזהו. תזכרי שעוד נכונו לך הרבה נפילות, וגם הרבה קימות - לא לשכוח את הפרט הזה בבקשה!! עם זאת, אל "תישעני" על העובדה הזאת כדי "להחליק" פה ושם. תמיד תילחמי בדחף הזה להקפיץ משלשלים, כי זה לא פתרון לשום דבר וזה סתם מסכן אותך ובאופן מיידי. ואל תשכחי גם שזה לא מרזה אותך בכלל. זה רק מייבש אותך ועלול לשבש לך איזון אלקטרוליטי חיוני. בקיצור - אין לך מזה שום תועלת, רק סכנה.
שולחת לך חיזוקים וכוחות,
לילה טוב!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)