תודה על התגובות החמות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התגובות החמות!
    קרן אור
    16/08/2007

טוב הייתי היום אצל רופאה האבחנה-אנגינה.הטיפול-אנטיביוטיקה ומנוחה.לגבי האנטיביוטיקה כבר התחילה להתגלגל..לגבי מנוחה-טוב זה עוד לא קרה ממש,כי בעלי נסע לעבודה לאיזה שעתיים וחזר לפני שעה,אז היה לי מאוד קשה לתפקד עם הילדים.וכמו אמא פולניה הכנתי להם ארוחת ערב,עד שהחולשה והסחרחורות איימו להכריע אותי.בקיצור ממש לא מתאים לי,אני סופרת את הימים שישבתי במיטה על כף יד אחת...אין לי מושג מה זה מנוחה,זה חלק מההיפריות שלי...
    בכל אופן אני חוזרת לשכב כי אני מרגישה כרגע מחלת ים,רק קפצתי לראות מה שלומכן,ובכיף הייתי מפטפטת איתכן עוד אבל יש אילוצים..
    מקווה שיהיה לכן לילה שקט ורגוע.
    אוהבת תמיד,קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה על התגובות החמות!

הוספת תגובה

• החלמה מהירה, יקירה!

אני
    16/08/2007

עבר עלייך יום קשה, אה? ואלוהים, מאיפה יש לך כוח לקום ולתפקד כשאת חולה? כשאני חולה עם חום גבוה אני לא מסוגלת בכלל לקום מהמיטה, נקודה. אם יהיו לי ילדים אני באמת לא יודעת איך אני אסתדר, אבל "נחצה את הגשר כש...".

בכל אופן, יקירתי, אני קוראת לך לסדר להנמיך הילוך! את לא רוצה "לשרוף" את עצמך, נכון? אז כדאי מאד שתגידי ביי-ביי להיפראקטיביות לכמה ימים כדי לתת לגופך לטפל בעצמו ולהתאושש. אז פרגני לעצמך מנוחה עד כמה שאת יכולה במסגרת האילוצים, כמובן. אגב, איזו אנטיביוטיקה רשמו לך? אוגמנטין? איכככ... שונאת את הכדור הזה! כדור מגעיל... לא מוכנה לקחת אותו יותר!

לגבי מה ששאלת - אני מתחילה לעבוד בשמונה בבוקר, או, יותר נכון - אמורה להתחיל, כי בשבועיים-שלושה האחרונים אני לא מפציעה שם לפני שמונה וחצי, ואף "דרומה" מכך... אמרתי כבר שאני בתקופה אינסומנית, נכון? לכן עכשיו אני מרגישה "זרמים" של חולשה ועייפות בכל הגוף, מה שאומר ששבוע העייפות הזה נותן בגופי את אותותיו ומזכיר לי שהיום יום חמישי וצריך עוד מעט למלא מצברים... אבל "הלילה עוד צעיר", אני רוצה להספיק עוד כמה דברים וממילא אני לא אירדם עכשיו.

שתהיה לך החלמה מהירה-מהירה ולילה טוב!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה