אני פה, בנות אהובות!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פה, בנות אהובות!!!!!!!!!!!!!!!!
    בלונדי
    17/08/2007

לילה טוב משפחה יקרה.
    מה שלום כולן?
    כאמור, יצאנו לטיול וחזרנו הערב.
    אתן לבטח כבר ישנות, ואולי רק כרונית ערה עדיין...
    ההודעות פה קופצות לבלי היכר וזה ממש קשה לעקוב. אבל אני אנסה בכל זאת להגיב למה שהצלחתי לקרוא.
    קודם כל תודה על האיחולים. היה טיול מקסים ומדהים ביופיו. קור איימים מטורף...אבל מראה שלא רואים כל יום. ולכן היה שווה כל רגע של קור על הצוקים הגבוהים...
    טיול רגלי..באוויר הפתוח, אח, כמה טוב היה...
    קרן אור- אני מבינה שאת חולה. צר לי לשמוע זאת. והלוואי ותבריאי במהרה ותחזרי לסורך. ותרגיעי קצת את הקוצים בישבן..תני לגוף מנוחה. רק לאצבעות אני מתירה לך להקליד....חחחח
    גם אני סובלת מקור במזגנים וכמו כרונית תמיד יש איתי דרך קבע - סוודר בתיק. הייתה תקופה שהייתי ברכבות כל שבוע, והייתי ממש סובלת שם.גם הסוודר לא היה עוזר...
    בקשר לתרופות האלרגיה- הספריי לאף הרסו לי את האף לגמרי וגרמו שם לנזק בלתי הפיך. רצו לנתח אותי כדי לסדר את העניין אך אני פחדתי ומייד לאחר מכן גם טסתי לתקופה ארוכה בחו"ל כך שזה נשכח.. אבל אני כיום לא נוגעת בזה, ורק פעם במליון שנה...! ולהלן הסוגים שהשתמשתי בחיים: אוטריווין, אלרין, נזוקורט, פליקסונייד ועוד רבים וטובים...
    זהו...בננות. מה אני אגיד לכן?
    רציתי לעשות "ציפורי לילה משוחחות" אבל נראה כי העייפות השתלטה עלי ואין לי יכולת לכתוב בפיוטיות...חחחח
    לא ישנתי טוב בלילה, במיטה זרה... והיה יום ארוך..ואני בהחלט מותשת.
    ות'אמת, חשבתי עליכן שחבל שאתן לא יכולות לקפוץ ככה לאיזה טיול, הרחק מכל המחשבות והשגרה, לפנק את עצמכן קצת....
    וכרונית- דעי לך עם כל ביס שאני מכניסה לפה את מייד עולה לי לדמיון, מאחר וכתבת לי את רשימת המאכלים שעושים צרבות...בעיקרון אני יודעת מה גורם לי להרגיש רע, אבל למשל קפה שחור- רק מאז שאמרת באמת הבנתי למה אני מרגישה כך. מעולם לא ייחסתי זאת לקפה.
    טוב יקירות. השעה כבר מאוחרת, ואני עייפה ומתגעגעת לחתול ולכלבה שלי נואשות...
    אז אפרוש כעת למיטה, לטיפול רייקי קצר (אולי אירדם באמצעו), קריאה בספר, ואינשאללה שינת לילה טוב.
    שמחה שכולכן בסדר פחות אות יותר. וקרן אור- תבריאי ומייד!!!! אמן.

ליל מנוחה וניפגש כהרגלנו עם הקפה של הבוקר.
    אוהבת
    בלונדי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נכון מאד - "רק כרונית ערה עדיין"...

אני
    17/08/2007

ברוכה השבה לביתנו הקט, הגברת בלונדינה! כה נחמד לשמוע ממך באישון ליל... מעניין אם את עוד פה... ומעניין עוד יותר מתי אתפוס אותך פה... בכל אופן, אני חזרתי לי הלום לאחר שהתקלחתי במים (כמעט) רותחים (אני חייבת מים חמים מאד! כן! גם בקיץ! לא יכולה לסבול מקלחות קרות!), וכעת אני עובדת על המחשב ומציצה לפה מדי פעם. אה, כן- וגם רואה טלויזיה. אה, כן - וגם שומעת מוסיקה באוזניות. אה, כן - וגם מבשלת לי ביצים קשות למחר... נקווה שלא אשכח אותן על הגז כמו בפעם הקודמת. כמו-כן, התלבטתי האם להפעיל עכשיו מכונת כביסה, אך לבסוף החלטתי לא להרעיש לשכנים... נו, נכון שהחיים שלי מעניינים??

מתוקונת, אני שמחה ש"רשימת הצרבות" שלי עוזרת לך, ובהזדמנות זו את יכולה להעשירה בכיף בעוד שני פריטים: ממרח זיתים וממרח פסטו. כן-כן, זאת למדתי על בשרי ממש היום.

אז בלונדי, שיהיה לך סופשבוע כיפי ולילה של שינה מתוקה!

אני תיכף אתחיל לכתוב את פרוטוקול האינסומניה שלי...

כרונית.

(יו, מתחיל "פיק-אפ"... ומאד מתאים לנוגה שחר קארה שחור-עורב קצר...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף ששבת אלינו!

שלי
    17/08/2007

שמחה לשמוע שנהנת! איך את מרגישה? יש כאן רוטציה של מחלות, מקווה שאיני הבאה בתור...
    משעשע לפגוש עוד מכורה לשעבר לספריים לאף... רעל אמיתי, אה?
    ולנושא הצרבות, יש לי תוספת קלה - מסתבר שעדיף להמנע משילוב של יין אדום ונס קפה... אם כל אחד מהם בנפרד אני דווקא מסתדרת היטב, אך זו ללא ספק קומבינציה קטלנית!
    לילה טוב יקירה, נפגש מחר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה