קרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    17/05/2009

אני מקוה שאת מרגישה יותר טוב ושהכל בסדר איתך...
    רציתי להכנס ולהגיד שלום ולשאול בעיקר מה שלומך, כמו שאת יודעת אני די בין לבין מבחנים כל היום אז גם די קצרה בזמן אבל בכל זאת אחת הדברים שלמדתי שהאמרה אין לי זמן לא באמת תקפה אם רוצים.
    הכל הולך יחסית טוב אצלי עדין לא קיבלתי את המתכונות בחזרה אבל אני מקווה לטוב בידיעה שעשיתי את המקסימיום. בכל אופן הכל הולך טוב יחסית עם סבתא שלי, אתמול שישבנו לאכול צהרים בשבת אז אכלנו וסבתא שלי שאלה אותי אם אני אוהבת את האוכל כי אני נורא שקטה ולא אומרת שום דבר ואז אבא שלי אמר לה תעזבי אותה- היא אוכל ואז סבתא שלי אמרה אני ממש לא מאמינה לך- מאמינה למה? אני חושבת שיכול להיות שהוא סיפר לה מתישהו , אני לא יודעת למה אבל זה העביר בי צמרמורת לא רציתי שהיא תסתקל עלי כחולה אלא כאל מישהי נורמלית. אח שלי הגדול גם כל השבת ירד עלי וקרא לי עצמות וגם אמר שמתי שאני אוכלת אני נמצאת בפוקוס אז אסור להפריע לי וכולם צחקו, ראיתי את אמא שלי מחייכת מאוזן לאוזן ומשתדלת לא לצחוק אבל זה פגע בי כי היא ואח שלי כל הזמן צוחקים על וזה ממש לא מצחיק!
    יש לי עוד מעט מתכונת בתנך אז אני הולכת להתארגן, תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• תקווה יקירה,

קרן אור
    19/05/2009

אני יותר טוב,תודה על ההתעניינות.
    ולגבייך-איך את מרגישה??שמחתי לקרוא שבסה"כ נחמד לך עם סבתא שלך(את רואה??לפעמים אנו חוששים שכל העולם יסתכל עלינו כאילו אנחנו חריגות,אבל אם באמת נהיה כנות עם עצמנו נבין שרק אנחנו רואות את עצמנו בזכוכית מגדלת..אנשים כמעט לא שמים לב לשינויים קטנים אצלנו,אלא אם כן זה נראה כבר חולה או מאוד מהותי) ושאת מצליחה להפיק מעט מהקרבה אליה.
    לגביי עניין האוכל-הייתי ממליצה לך לא להכנס לספקולציות לגביי האם סיפרו לה או לא,מה זה משנה??אני מאמינה שאם היא היתה רואה או חושבת משהו חריג היא היתה שואלת אותך מפורשות(כי ככה זה סבתות,הן אומרות הכול בפנים),לטעמי השאלה שלה היתה ממקום מאוד טבעי ומתבקש,היא פשוט ראתה אותך אוכלת לאט ואולי חשבה שהסיבה נעוצה בכך שאת לא אוהבת את האוכל הספציפי הזה.
    וכן,משפחתך תתרגל(אבל את בעיקר צריכה להרגיל אותם) לעובדה שכרגע קשה לך עם אוכל וזה אומר להתרכז באוכל,לאכול לאט יותר אבל מה זה משנה??בשורה התחתונה אני בטוחה שהם שמחים שאת אוכלת שוב.יקח קצת זמן ללמוד להשתחרר מהנוקשות של "ציווי" המחלה ,אבל אני מאמינה שזה יקרה בסוף.

אז איך עברה המתכונת בתנ"ך??ואילו מתכונות\בגרויות עוד לפנייך??

שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה:

תקווה
    21/05/2009

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב, לפעמים אפילו הקצת הרגשה טובה כשאנחנו חולים מראה לנו שיש על מה למלחם כדי להגיע לתחושה הזו במלואה.
    אני כבר לא כזה יודעת מה לעשות אני פשוט עובדת בקצב מטורף של מתכונות ובגרויות ולמען האמת פשוט לא עומדת בקצב יותר.. היה לי היום מתכונת באזרחות שכבר לא היה לי כזה כוח ללמוד אליו ועשיתי את מה שידעתי ועזבתי אפילו לא היה לי כוח להשאר כדי לקבל את המתכונת והמגן במתמטיקה , אני לא יודעת מה לעשות- הרי אני לא יכולה להגיד למורות שאין לי כבר כוח להבחן כי אין אופציה כזו אני חייבת לגשת כמו כולן ואני כבר ממש אבודת עצות פשוט אין לי כוח יותר..
    אני משתדלת לנוח כמה שאפשר אבל אי אפשר לעשות הכל משהו חייב להשבר ואני מקווה שזה לא יהיה אני..
    מקווה שגם היום את מרגישה טוב, תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    22/05/2009

הדבר הכי חשוב הוא לדאוג לעצמך.אני בטוחה שאת מצליחה במבחנים,ולא יקרה כלום אם זה לא יהיה 100.מה כל זה יהיה שווה אם תתמוטטי??
    עשי את הכי טוב שאת יכולה לעשות,לא יותר ולא פחות.ודעי עם כל הלחץ לפרגן לעצמך גם מנוחה בין לבין,גם בשביל הגוף וגם בשביל הנפש(הרי שתינו יודעות טוב מאוד שיש נקודה שבה כבר עוברים את יכולת הריכוז ,אל תגיעי למקום הזה,כי אז כל הלימוד הזה לא יהיה שווה).

בכול אופן,כמה בגרויות ומתכונות נשארו לך עד סוף השנה??

בהצלחה יקירה,ואני מקווה שתפרגני לעצמך מנוחה בשבת.
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה