בוקר טוב יקירותיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב יקירותיי
    קרן אור
    17/08/2007

אני חלשה מכדי לכתוב לכל אחת מכן הודעה לחוד אז תסלחו לי על הקיצור..
    בלונדי-שמחה מאוד שחזרת הבנתי שנהנתם מאוד,כמה זמן לא עשיתי טיול כזה...
    שלי-מקווה שנרדמת ישר אחריי אתמול.ותודה על האיחולים.
    כרונית-אני כ"כ מכירה את זה כשבסוף שבוע ממלאים את המצברים..חייתי בסרט הזה שנים,ואת רואה בכל זאת נשאר לי עדיין באג שאני מנסה להתמודד איתו-לעזוב הכל וללכת לנוח.האמת בדיוק היום בעלי בעבודה,לא יודעת איך אתפקד עם הילדים,זה כנראה בא עם ההורות,והם ילדים קטנים,לא מאשימה אותם,הם רוצים את התשומת לב שלהם,אבל מקווה שבצהריים אמא שלי תבוא ותציל את המצב ואני אצלול לי לשינה מחזקת..אני משתמשת ברפרפן מגה-כדור גדול ששעה במצבי לקח לי לבלוע אותו.יש לי בצקת רצינית בגון ועדיין החום גבוה מאוד,מקווה שהאנטיביוטיקה תתחיל לפעול בקרוב,ואני אשוב לשגרה.(עם השנים למדתי להעריך את השגרה..)
    רורי-מקווה שהלילה הקשה כבר מאחורייך ושתמצאי את הכוחות להמשיך את התהליך המופלא שהמשכת.את יודעת,צריך הרבה פעמים ליפול לפעמים בשביל להעריך את הלמעלה..

טוב יק'ירותיי מקווה שלא שכחתי אף אחת אני הולכת לרבוץ על הספה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב יקירותיי

הוספת תגובה

• קרן אור יקרה

שלי
    17/08/2007

ממש עצוב לי שאת מרגישה רע כל כך, אנגינה זו בהחלט מחלה דוחה.
    בעלך בטח בדרך הביתה, ויאלץ לשעשע את הילדים לבדו, את חייבת לנוח!
    עד אז, נסי להפעיל אותם תוך שכיבה על הספה, אני מכירה כמה נשים שמצטיינות בזאת... את חייבת לנוח לקראת שבוע חדש, את בוודאי מאלו שלא מסוגלות לקחת ימי מחלה ולהחלים בשקט במיטה.
    כאן בסדר, יום שישי רגוע לשם שינוי, אך אני עייפה עד מאד כי התעוררתי בשבע בבוקר מרעשי השכנים. כך שישנתי בערך 4 שעות ועבורי זה כלל לא מספק.
    תרגישי טוב יקירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה שלמה!

אני
    17/08/2007

יקרה שלי, לבי אתך! מי כמוני יודעת עד כמה זה ח** . בתור אחת שסבלה כמחצית מחייה מדלקות גרון חוזרות ("אנגינות". אנגינה זה משהו אחר, לא עלינו) בכל חודש-חודשיים אין כמוני מזדהה אתך, האמיני לי. אני חושבת שבלעתי את כל סוגי האנטיביוטיקה בעולם - גם הפניציליניות וגם הלא פניציליניות (אריתרומיצין וכאלה). מכל מקום, אני מקווה שאת נחה עכשיו ושאמא עוזרת לך. עכשיו את צריכה לנוח ולשתות הרבה ופחות להתקרב לילדים כדי שלא יידבקו. לגבי הכדורים - אם קשה לך לבלוע תחצי אותו לשניים ותבלעי בשתי "נגלות" במידה וזה כדור שניתן לחצות אותו ולא קפסולה (כדור עטוף). זה מה שאני הייתי עושה בזמנו כאשר היו רושמים לי כדורים בקוטר של צלחת מעופפת... בנוסף אני ממליצה על "למוסין" - כדור המציצה היחיד שקצת הקל עלי. כדאי לך לנסות.

מתוקה, תוך יומיים-שלושה את חוזרת לעצמך. אל דאגה!

שבת שלום,

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה