לילה טוב יקירות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה טוב יקירות!!!
    בלונדי
    18/08/2007

קודם כל, צר לי מאוד לשמוע שקרן אור חולה כ"כ. אני מאוד מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר ושהוקל לך מעט.

ומה שלום כל השאר?

אני טרודה בענייני משפחה מהארץ...קורים דברים ואני לא שם כדי לתמוך בהם ולעזור. וזה מתסכל אותי מאוד אבל אין מה לעשות. אני עושה כמיטב יכולתי בטלפונים, אי מיילים ומכתבים. ומנסה לא לחשוב יותר מידי.

היה לי יום לא טוב היום. היינו במסעדה והארוחה נהפכה לבולמוס (אך לא "רציני") ונגמרה באסלה, כמה דקות לאחר מכן.... הרגשתי רע עם עצמי וכעת אני עדיין מרגישה את הגרון הכואב והפצוע. כבר הרבה מאוד זמן לא הקאתי ואני לא רגילה לזה. זה גמר אותי. הגעתי הביתה ומייד נכנסתי למיטה לישון. כמה לא התגעגעתי להרגשה הזאת.

ימים לא קלים עוברים עלי כעת ואני מנסה להיות חזקה. ואולי הבולמוס הטיפשי הזה לא היה קורה אילולא כל מה שקורה בארץ....

אני לא מחפשת תירוצים, אלא רק בודקת עם עצמי כיצד היה ניתן למנוע זאת, וכיצד אוכל למנוע זאת בעתיד.

כאמור, בכל תהליך גמילה ישנן נפילות. והיום הייתה אחת כזאת. אבל אני לא שוקעת בזה, ומחר כבר יום חדש ונקי... ויהיה טוב יותר.

אני מקווה שכולכן מבלות כעת את הסופ"ש, נחות וצוברות כוחות.

קרן אור- תרגישי טוב ותתחזקי במהרה.

שלי- הזכרת לא לשתות יין ונס קפה יחד כדי למנוע צרבות, אז למזלי אני לא נוגעת ביין (יכולה להקיא רק מהריח שלו) ולא נוגעת בנס קפה (יכולה להקיא מהריח, ולא נוגעת בחלב). אז את הבעיה הזו חסכתי לי.
    מקווה שאת מרגישה טוב...

כרונית- אולי תבואי עוד מעט?? אשמח לשמוע ממך.

טליוש- לא ללמוד הרבה מידי. תנוחי קצת!!

רורי- מקווה שהכל בסדר אצלך...

טוב חביבות, מאחלת לכן לילה טוב ויום נפלא וקריר מחר...
    ואני אצה רצה להכין לי כוס תה, להרגיע את הגרון הדואב....

חלומות פז.
    בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב יקירות!!!

הוספת תגובה

• שלום בלונדי!

אני
    18/08/2007

אני מצטערת לשמוע על היום הקשה שעבר עלייך. אני מבינה את התסכול שלך על כך שקורים דברים במשפחה ואינך יכולה להיות עם היקרים לך עכשיו. זה באמת מלחיץ, אבל כמו שאת בעצמך אומרת - את עושה כמיטב יכולתך בכלים הזמינים והמקוונים שעומדים לרשותך, כך שיותר מזה לא נראה שיש מה לעשות. נקווה שהעניינים יסתדרו במהרה לכיוון החיובי.

אני מצטערת לשמוע על הנפילה שחווית היום, אך זה לא מפליא אותי. תקופות לחץ הן הכי מועדות לפורענות, אבל גם אם נופלים - זה לא סוף העולם. הבעיה היא שנפילה אחת עלולה להביא עמה כמה "חברות", כך שאת צריכה להיות חזקה יותר כדי לא ליפול שוב. אין ברירה, צריך לתת לימים הקשים לעבור ולנסות לא להחליק במורד.

תרגישי טוב ותחזיקי מעמד!

אני עוד פה אם את עדיין ערה ורוצה לדבר.

שלך,

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה