קרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    27/05/2009

מה שלומך? אני מקווה שאת מרגישה טוב ושהכל על הצד הטוב ביותר..
    בכל אופן רציתי להכנס ולהגיד שלום ולספר לך קצת על מה שקורה. עד כמה שהיה לי קשה להכניס כ"כ הרבה לימודים למס' ימים מצומצם נראה לי שסופסוף הבנתי את המאזן הנכון בין הלימודים הרבים המנוחה והוצאת קיטור עם החברות על כמה שאנחנו עמוסות..
    היה לי השבוע את הבגרות במתמטיקה אני ממש לא יודעת מה להגיד פשוט היה שאלות ממש מוזרות ואח"כ אפילו שמעתי שיש טעות בשאלון ולא רק במה שאני ניגשתי אליו אבל לפי מה שהבנתי זה היה די כלל ארצי..וכמו שאנחנו תמיד אומרות יש מועד ב' ואפילו הרגשנו די דזהוו' משנה שעברה שקרה אותו דבר אז. היה לי היום 2 מתכונות בבילוגיה 1 על ניתוח מאמר מדעי והשני על החומר העיוני המורחב, היה ארוך אבל אני מקווה שהיה בסדר..
    שאלת עוד כמה בגרויות/ מתכונות נשארו לי- אז היום עשיתי את האחרונים מהמתכונות לכל חיי:) או לפחות ככה אני מקווה..ולגבי הבגרויות ישבתי וספרתי ונשארו לי עוד 6 מקוצועות לא כולל האפשרות , שאני מקווה שלא אצתרך אבל רוב הסיכויים שכן, של מועד ב' במטמתיקה.
    אחרי זה אני מתגייסת, בערך שבוע אחרי המועד ב' של מתמטיקה מה שאומר בערך עוד חודש וחצי. התקבלתי לתפקיד שלי אישית הוא נורא חשוב- ביום שני יש לי כנס לקביעת מסלול סופי ואני מקווה לדעת כמה שיותר מהר מה זה יהיה למרות שכשזה מגיע לצהל הכל מריחה אחת גדולה..
    מקווה שכולן בטוב, תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• תקווה יקירה,

קרן אור
    31/05/2009

שמחתי לקרוא(אומנם קצת באיחור,אבל בכ"ז..) שבכל הטירוף של הבחינות כרגע את מצליחה למצוא את האיזון הנכון עבורך ולפרגן לעצמך גם זמן למנוחה.
    שמחתי גם לקרוא שהתקבלת לתפקיד הצבאי אותו רצית בשביל עצמך.
    אך יחד עם זאת אני לא יכולה שלא לתהות על מה שאת לא כותבת,והוא מה קורה עם נושא האוכל.
    אני מקווה שהוא בעדיפות ראשונה ויותר מאשמח לגלות שאת מצליחה למצוא את האיזון גם כאן,כי את יודעת,כדי לקיים את כל הדברים הנפלאים שקורים לך בחיים,צריך לדעת לדאוג לגוף ולצרכים שלו.

אשמח לשמוע קצת יותר מה קורה איתך,
    ותמיד שמחה שאת מעדכנת,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה