הי קרן אור תקווה וכולן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי קרן אור תקווה וכולן
    נטע
    27/05/2009

מה שלומכן???
    אני ממש ממש מתגעגעת אליכן.מאד מאד מאד....
    עד עכשיו לא שלחתי לכן הודעות כי היה לי עונש להיות בלי מחשב.( וטלוויזיה רק שעה ביום.)
    הימים עברו עלי קשים משעממים ובלי חשק לעשות דבר!!!
    עכשיו אני בבית ומקווה להיות בו גם בחג.
    יום שני היה לנו מתמטיקה ואני הלכתי... כשלצידי מלווה מטומטם שהפסיכולוגית השיגה עבורי. היה תחושה מאד לא טובה. עשיתי את המבחן בהרגשה ממש רעה. לא היתי מרוכזת בכלל אבל בגלל שאני אוהבת מתמטיקה לא היה לי קשה וזה לא דרש ממני הרבה הפעלה שכלית. רק מה שהיה מוזר שהיה 2 שאלות שלא נתקלתי בהם כ"כ הרבה...אבל העיקר עבר וזה עומד מאחורי.
    תקווה-איך היה לך???
    תודה על ההתענינות...תאמת שאני לא יודעת מה קרה לי. חשבתי שהאור בקצה המנהרה. הרגשתי כ"כ טוב והגעתי למשקל כמעט נורמלי אבל פתאום הכל קרס לי בבת אחת:-(
    וזהו אני נודדת בין הבית האהוב והאוהב לבית חולים שנואי ושונא...
    אני במהלך הטיפול בבי"ח מקבלת נוזלים פעם ביום וגם אני אוכלת ב"ארוחות המרכזיות" איכס ואני שונאת את זה שכל העינים לתוך הצלחת שלי...
    ואין לי פרטיות קופאים עלי מה ומתי לאכול עד כדי כך שמעירים אותי ממנוחה רק בשביל לאכול! סיוט,ועוד שאם אני לא קמה בשניה הזו אני מקבלת מנה כפולה ומוכפלת ועוד עונשים מוזרים ומשונים.
    זהו אני מיואשת מאד אבל אני יודעת שהכל לטובתי. אבל אני לא מצליחה לראות את זה כרגע...
    במיוחד כרגע שיש לי קצת כעס על אנשים שאני הכי אוהבת.זה גורם לי לראות את העולם שחור ובלי סוף....
    אוהבת אותכן מאד
    מקווה שלא אעלם שוב ואם כן, תבינו למה...
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי קרן אור תקווה וכולן

הוספת תגובה

• נטע היקרה:

תקווה
    27/05/2009

גם אני ממש מתגעגעת אליך את חסרה לי, אני מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב .. אני שמחה לפחות שאת מבינה שכל מה שעושים הוא לטובתך ואת עוד תראי שהטובה הזאת תגיע ,בעזרת הרבה עבודה קשה, אבל תגיע..
    אני יודעת עד כמה זה קשה וכואב לחזור לנק' המוצא שכולנו הבטחנו לעצמנו שבחיים לא נחזור אליה שוב אבל לפעמים כדי להגיע להחלמה האמיתית אין שום ברירה אחרת מלבד הדרך הקשה..
    לגבי מתמטיקה בואו נסכם בזה שכשזה מגיע למבחנים זה ממש לא הקטע שלי, ככה שאני מקווה לטוב אבל אני שמחה לשמוע שהלך לך טוב ושלפחות אבן כזאת של מתמטיקה ירדה לך מהלב..
    אשמח לשמוע קצת יותר על כל מה שקורה עם את מרגישה שאת יכולה, תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקירה

שירן
    28/05/2009

אני מבינה את הקושי בסיטואציה בה את נמצאת..
    שכולם כך בוהים לך בצלחת ובאוכל ובודקים כמה ואיך את אוכלת..אבל את חייבת להבין שזה נעשה אך ורק לטובתך. לטובתך ההחלמה והבריאות שלך.
    אנשים רוצים רק לעזור לך, אפילו אם המחשבה גורמת לך לחשוב שהם רק מנסים לפגוע ולהרע.
    <אגב איך השתכנעת ללכת לטיפול בבית חולים? האם הטיפול במרפאה בה את נמצאת אינו מספיק?>

אני מבינה את התחושה שאת מרגישה בעודך מתקרבת למשקל התקין. אני זוכרת שבתחילת הדרך מאוד חששתי להגיע לאותו מספר. חששתי להיות "תקינה", "נורמלית", "בסדר"..
    חשבתי שיש משהו מאוד מיוחד בלהיות תת משקל, שזה משהו טוב עבורי .

אבל עכשיו ככל שהזמן חלף אני מבינה כמה שטעיתי בהבנה שלי.. כמה שבעצם זה בכלל לא נכון!

המחלה "האכילה" אותי כ"כ הרבה שקרים! הבנתי עם הזמן שלגוף שלי מעולם אבל מעולם לא יהיה טוב בתת משקל...
    שהוא לעולם לא יהיה נינוח, חזק, שבע ובעל כל הסממנים החיוניים כל עוד אני מסרבת להגיע למשקל תקין או להיות בטווח שלו .
    הוא לא יהיה בריא בצורה כזו.

אני יודעת שזה נשמע כמו עוד עצה של רופא, אבל נטע זה באמת כך.
    הגוף שלך לעולם לא יתחיל לתפקד אם הוא לא יהיה במשקל תקין, ואני הבנתי זאת עם הזמן בדרך הקשה.
    כולי תקווה שבסוף גם את תגיעי להבנה הזאת.

זה בסדר ליפול לפעמים, אל תרגישי בושה או אשמה על כך. לכולנו זה קורה בתהליך הזה..

אני מקווה שאת נותנת את כל כולך כדי לעשות צעדים קדימה, כי זאת הדרך הנכונה.

כאן איתך, ובטוחה ביכולות שלך.
    שירן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירה,

קרן אור
    31/05/2009

צר לי לשמוע על מה שאת מה שאת עוברת,אך יחד עם זאת אני מאמינה שאם את באשפוז כנראה שזה הדבר הנכון כרגע עבורך.
    אל תאבקי בו או בצוות הטיפולי שמטפל בך,אני יודעת שבמקום בו את נמצאת עכשיו,מקום בו הפרעת האכילה שלך "מאוימת" ונאבקת על מנגנוני הקיום שלה,את לא יכולה אולי כ"כ לראות שאף אחד כאן לא עושה שום דבר לרעתך וכל המטרה שכל כולם כאחד הוא להביא אותך למקום טוב יותר הן פיזית והן נפשית,עם עצמך.
    קחי את הפסק זמן הזה מהחיים,ונצלי לטובה כל דקה שאת נמצאת באשפוז כדי לעזור לעצמך.
    אני רואה זאת כהזדמנות ,אל תתני לה לחמוק שוב הפעם.
    אני יודעת שההגבלות קשות,וזה באמת מתסכל,אבל יקירה,ההגבלות של המחלה שלנו,והכלא הנפשי בו אנחנו נמצאות הוא איום יותר,ואת הרי כבר יודעת זאת.

אני תמיד אומרת שכשאת נמצאת הכי למטה שאפשר,מהנקודה הזאת ניתן רק לעלות...ולפעמים,אם תאפשרי את זה,תגלי שעלית נקודה גבוהה יותר ממה שאי פעם הגעת אליה.

יקרה,אני כאן כדי לשמוע על הקשיים,ואשמח ללוות אותך בדרך הזאת(לפחות וירטואלית,אבל גם זה משהו,לא??),האם תהיי מוכנה להיות הפרטנרית שלי??

חיבוק אמיץ וכנה,
    שלך ואיתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה