מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור מהממת!אני20/08/2007
אני קוראת אותך ובכל פעם מחדש מתפעלת מעוצמת האופטימיות והחיוביות הפורצת מתוכך! את באמת משהו מיוחד! הלוואי וכולנו היינו כאלה והחיים שלנו היו נראים הרבה יותר טובים...
אז קודם כל - לדעתי הצרבת שלך נובעת מה"אדוויל" דווקא, ולא מהאנטיביוטיקה, אבל אולי אני טועה. בכל אופן, תנסי לקחת פאראצטמול (אקמול, דקסמול) במקום ה"אדוויל" ותראי אם יש שיפור בתחושה בבטן. זה אמור לעזור. ולצרבות תשתי סודה או גזוז אחר או חלב.
באשר למה שכתבת לי - אז תודה רבה על המחמאות והלוואי ויכולתי לעזור במשהו באמת. את יודעת, אם משהו מהסבל שלי ימנע סבל מאחרות - אז עשיתי את שלי וזה שכרי.
שנית, לגבי הפרפקציוניזם, הכפייתיות והרצון לרצות את כולם - הייתי אומרת שהפרפקציוניזם וההתנהגות הכפייתית מתישים אותנו לגמרי, גורמים לכוחותינו לאזול, ועל שום מה? ובכל זאת, קשה להשתלט על זה. זה אוכל אותך ואוכל אותך, מציק לך ולא נותן לך מנוח. גם לי הציונים בלימודים חשובים, ולכן אני נמרחת ונמרחת עם התואר. אני מניחה שאם הייתי דוגלת בנישת ה"רק לעבור" הייתי יכולה לסיים מהר יותר, אך משהו בי אינו נותן לי ואני חייבת להסתבך על כל דבר. צודקת מאד בלונדי שאמרה שהפרפקציוניזם מרחיק אותך מדברים מפאת הפחד להיכשל. אני וויתרתי על הרבה דברים פשוט מהפחד ליפול.
הרצון לרצות את כולם ולהיות בסדר עם כולם הוא תכונה מאד אנורקטית - למחוק את עצמך, תרתי משמע, והעיקר שתצאי בסדר עם כולם ושלא יהיו להם תלונות עלייך. וכך את מוותרת על עצמך ועל צרכייך, ולבסוף גם על חייך. נשמע די רע. אני מנסה להילחם בזה וכן להעמיד את עצמי במרכז, אבל זה קשה לי, כי אני לא יכולה לסבול ולהכיל ביקורת שלילית. מצד שני, יש אנשים שלעולם לא תוכלי לרצות אותם (עייני ערך "הורים" ,ובייחוד "אמא").
וואו, ואת כתבת לי שהתשת אותי עם הפילוסופיות שלך... ראי מה ארגנתי לך פה...
שמרי על עצמך ואני מקווה שהלילה שלך הוא טוב ומרגיע!
ואל תלכי לעבודה!! את חולה עכשיו!!!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרונית גם את מהממת בעצמך!!
בלונדי20/08/2007כל מה שכתבת פה הוא נכון ואמיתי, ואני ממש מזדהה עם הכל..
הרצון לרצות את כולם, לשים עצמך בסוף סדר העדיפויות, העיקר שכולם יהיו מרוצים....
למזלי כיום אני כבר לא חושבת כך. למדתי לסלק את הגורמים הממעיטים בערכי ולהתרכז בחשובים.
כולנו חייבות את זה לעצמנו, כרונית.
אני תמיד נהנית מהכתיבה שלך...
אל תפסיקי.
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)