תקווה ושירן המתוקות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקווה ושירן המתוקות!
    נטע
    31/05/2009

מה שלומכן?
    תודה רבה על מה שכתבתן לי אתן ממש מעודדות אותי!!!!
    אין כמוכן....
    אז שירן-לשאלתך אני לא הגעתי לבי"ח מעצמי... מה שקרה זה שלמדתי למבחן חברותילכיתה. באו אלי ללמוד לבגרות במתמטיקה, הורי היו בעבודה ורק רנחנו הינו בבית. אני היתי חלשה אבל המשכתי לפתור תרגילים ...אחכ באיזשהו שלב הרגשתי חלשה, ממש ממוטטת! קמתי והלכתי לשתות מים ובדרך איכשהו נפלתי וזהו! לא יודעת מה היה ההמשך..... מצאתי את עצמי בבי"ח... חברות שלי סיפרו שהן לא ידעו מה לעשות הן הזמינו אמבולנס.כשהפרמדיקים הגיעו לטפל בי הם שאלו אם אני אנוריקסית וחברות שלי אמרו שכן וזהו לקחו אותי לבי"ח לטיפול ראשוני ושם נשארתי...
    מבינה? זה לא שאני בחרתי ללכת לשם במקום המרפאה.
    אני היום ואתמול אכלתי הרבה מעל המנה המוקצבת כי רציתי שחרור ליום שבת בבוקר. לא נתנו לי להיות בחג בבית והיתי ממש מתוסכלת, הורי הגיעו לבקר והשאירו חברים ומשפחה בבית! רק היום יום שבת בבוקר נתנו לי לצאת עד מחר. ואני בינתיים בבית ואני ממש חרגתי הרבה מהמנה שלי. ואני מרגישה עם זה טוב מאד כי יש לי סיפוק שיצאתי:-)זהו אני ממש אוהבת את המיטה שלי והחדר שלי, פתאום אני יודעת להעריך את זה. קשה לי לישון במיטה זרה במקום זר ועם שותפה בחדר. מוזר וקשה! קשה לי שיש לי ביקורת על כל דבר שעות לכל דבר. לאכול עם כפית ולא עם מזלג ועוד הרבה דברים חנוקים במחלקה הזו שהיא אפילו בלי חלונות ובלי אוויר! חוץ מזה סתם דיכאון לשרוץ שם
    מה שלומכן יקרות?
    הכל בסדר? אני מקווה מאד.
    וגם מקווה שבקרוב אחזור לבית האהוב:-)
    אוהבת אותכן
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקווה ושירן המתוקות!

הוספת תגובה

• נטע היקרה!

שירה
    31/05/2009

בוקר טוב :)
    התעצבתי לשמוע שאת בביה"ח... אני מקווה שתשתחררי במהרה הביתה.
    אני חושבת אבל שההתמוטטות שלך הייתה נורה אדומה שנדלקה- את חייבת לשים לב מתי את חלשה ולטפל בכך!
    אל תתני לנפילה הזאת לשבור אותך- תזכרי אם נופלים אז קמים וממשיכים.
    אני יודעת ומבינה שאת בתקופה לחוצה של בגרויות (גם אני נמצאת באותו המצב) ולכן את חייבת לתת אנרגיה לגוף שלך כדי שהוא יפעל ויתפקד, ושתוכלי להוציא את המקסימום מעצמך .

האם את מטופלת אצל פסיכולוגית ודיאטנית?
    או שאת נמצאת במסגרת אחרת?

יום נעים ושימרי על עצמך
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע אהובה

שירן
    31/05/2009

עצוב וכואב לי לשמוע שזה מה שאת נאלצת לעבור כרגע..
    אני לא מתארת לעצמי אפילו עד כמה זה וודאי קשה לך..

אבל כמו ששירה אמרה לך נכון- זאת נורה אדומה. ואת צריכה לשים לב אליה..חישבי מה היה קורה לו היית מתמוטטת ולא היו מצליחים לאושש אותך??!
    אני יודעת שזה נשמע מאוד מפחיד, אבל תחשבי על זה.. זה היה יכול לקרות..

אני זוכרת שכשהייתי מאוד חולה מאוד פחדתי ללכת לשירות לאומי כל בוקר..

פחדתי שאתמוטט, שיקרה לי משהו, שאני אפול בדרך ואמות..הרגשתי כ"כ חלשה..ידעתי שאין לי כוח בקושי לסחוב את עצמי לשם..שלא לדבר על לחזור הבייתה..

כל יום שעבר היה מבחינתי בגדר נס..הרגשתי את עצמי קורסת..נחלשת..בקושי עומדת על הרגליים..
    ומהצד, בתור אחת שבתהליך החלמה אני יכולה לומר לך שהחוזק שמרגישים כשמתחילים לאכול עדיף פי 10000 על אותה חולשה!
    אני זוכרת כמה ריגש אותי לאחר שחזרתי לאכול, לעמוד על הרגליים מבלי שיכאב לי..כמה ריגש אותי פתאום שיכולתי לעלות במדרגות מבלי להחזיק במעקה..כמה טוב היה ללכת מרחקים ארוכים, לסידורים, לפעילויות שונות ולהרגיש חזקה!!
    חישבי על העתיד שלך נטע.. האם כל חייך את מוכנה לבלות בבתי חולים??
    נכון שזה מה שאינך רוצה עבור עצמך?

אני בטוחה שיש לך עוד המון שאיפות וחלומות להגשים..

אגב, את מתגייסת לצבא? <אני מקווה שלא..>

מתי את משתחררת מהבית חולים הזה ובמה זה מותנה?

חישבי על המקרה הזה כאפשרות לעלות מעלה, לקום מאותה התמוטטות, להתקדם קדימה..רק קדימה..

מקווה שאת שומרת שם על עצמך ומתמודדת למרות הקושי.
    את יכולה!!

שולחת לך חיבוק גדול,
    שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה