לקרן אור שירן ושירה ולכולן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור שירן ושירה ולכולן...
    נטע
    02/06/2009

לבנות המתוקות!!!!
    מה שלומכן???
    אני הרבה יותר טוב... כל יום הקיבה מתרחבת עוד קצת ועוד קצת... לא שיתפתי אותכם בכך שנתנו לי הזדמנות אחרונה לקבל מזון דרך הפה ולא דרך זונדה שזה ממש ממש ממש ממש ממש לא נעים. ולמזלי הצלחתי לעמוד בזה. אני שותה 3 "אינשור" ביום מי שיודעת פה מה זה... זה כמו שתיה כזו.
    ותודה רבה רבה לכן על כל העידוד אתן ממש תומכות בי!!! מרחוק אבל קרוב מאד.
    שירה-ברור שאני מטופלת אצל פסיכולוגים והרי זה כל מה שיש פה.פסיכולוגים ואפילו פסיכיאטרים שותפים בכל התהליך הזה.
    זה ברור שאני צריכה להרגיש מתי אני מתמוטטת ולהדליק נורה אדומה. הבעיה היא שרוב הזמן אני מרגישה ככה סחוטה וחלשה...אני רק מחכה שהנורה האדומה תכבה כבר. מבחינתי היא דלוקה 99% מהיום!!!ורק אחוז אחד מהיום עובר איכשהוא בסדר...
    אני חייבת להגיד לכם שאני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו, נגיד -הנורה האדומה דלוקה כרגע כ75% אחוז....כלומר שיפור של 25%בהרגשה הכללית שלי. ואני שמחה מאד ומחכה להיות בריאה.
    במחלקה יש אנשים מאד מוזרים וישנם אפילו מפחידים אני לא צריכה לתאר לכם מי שם וזה עצוב:-(
    קשה לי להרדם בלילה, כי מתגעגעת לבית ולמיטה וגם במיוחד קשה להרדם שיש שותפה בחדר שאני לא אזכיר את שמה כי אסור לנו לדבר על השותפים בחדר ועל הבעיות שלהם אבל היא ממש מעצבנת אותי!!!ו קשה לי איתה, אני לא רגילה לסיטואציה הזו, היא רבה איתי על שטויות כמו מזגן, לי תמיד קר ואני לא מסכימה להדליק מזגן בחדר...והיא סתם מנפחת כל דבר עד שבסוף שתינו נענשות!
    אוהבת ואשמח לשמוע מה שלומכן.
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטע יקירה,

קרן אור
    03/06/2009

אני שמחה לשמוע על שיפור במצבך הכללי,ואני בטוחה שאם תאפשרי לעצמך להיעזר ולהיות חלק מהטיפול שאת מקבלת האחוזים יגדלו מיום ליום.
    ולצערי,בוודאי שאני יודעת מה זה אנשור,אספר לך שעקב מצבי אני גם מקבלת היום אנשור.מגעיל,נכון??אבל אין מה לעשות זאת דרך לא רעה בכלל לקבל הזנה איכותית כדי לשקם את עצמנו,עד שנוכל לחזור להזנה רגילה לבד.

יקירה,תומכת בך ושולחת לך כוחות כדי לעבור עוד ועוד יום...
    שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור ומי שמבינה..?

שני
    03/06/2009

אני אמורה גם לקבל אנשור..כמותכם..וממש לא הבנתי בדיוק מזה..ואני לא מבינה וחוששת..
    (אני ילדה צעירה ונפלתי להפרעת אכילה הזו..ורק עכשיו אני בקושי מבינה מה קורה איתי)
    תוכלו לשתף אותי מזה אנשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דניאל

נטע
    04/06/2009

ברוכה הבאה דניאל
    אנשור זה מין "שתיה מתוקה" יש אותו במגוון טעמים שוקו וניל ועוד.... זה כמו תוסף תזונה עשיר בסיבים תזונתיים זה מאד מזין את הגוף ונותן העיקר הרבה אנרגיה.זה עם מרכיבים חיונים לגוף שלנו ולכן הם מאד מזינים וחשובים (לפי מה שהסבירו לי ולפי מה שהבנתי...)
    זה לא טעים לי (בשבילי)כי יש לי בחילות מהדברים האלה אבל יש במחלקה בחור שמאד אוהב את זה... כל אחד לגופו של ענין. ואולי את אוהבת את זה... ואם את צריכה לקחת את זה אז אל תהססי!!!
    תנסי ותראי איך זה , זה כמו פחית קטנה כזו (אולי קונים את זה בחנות טבע אני לא יודעת, אין לי מושג אפעם לא קניתי את זה אבל אני מקבלת את זה כל יום...) אם את רוצה אני אברר איפה קונים את זה...
    נשמח לשמוע איך את מרגישה עם זה שנפלת עכשיו לא מזמן לתוך המחלה הזו...
    אוהבת
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור ולתקווה ושירן הנשמות!!!

נטע
    04/06/2009

תודה רבה על כל המילים החמות והמרגיעות. ... .... ....
    אין כמוכן!!!!
    היום חזרתי הביתה בצהרים והיתי צריכה לחזור למחלקה בשעה 8 אבל היה לי ממש קשה. אבי התקשר למחלקה וביקש אישור שאשאר בבית..עד למחר.. הם לא הסכימו בשום אופן , אמרו שאם לא אגיע בדיוק ב8:00 מחר לא אצא מהמחלקה אפילו שעה.בכיתי ושלחתי הודעה לעו"ס והיא התקשרה לרופא הראשי וביקשה ממנו חד פעמי אישור. אז הרווחתי בסוף... יש לי מלא מה לכתוב לכם על המחלקה המגעילה הזו אבל עוקבים אחרי כל הזמן אז מתי שאני אצא לגמרי אני אספר לכם הכל...
    מה חדש אצלך קרן אור היקרה? איך את מרגישה???באמת. ברור שהאינשור מגעיל אני חוטפת בחילה מזה אבל מכירה בחור במחלקה שהוא חולה על אינשור... על טעם וריח אין להתווכח!
    ותקווה יקרה,רות מתוקה איזה שם יפה... לשם שלי אין שם חיבה:-( לפעמים קוראים לי נטעי או נטעוש אבל אני לא אוהבת את השמות האלה. מה איתך????נסעת לשדה תעופה ללוות את סבתא? במה יש לך בגרות? לי אין בראש עכשיו לימודים.חברים שלי באים להשלים לי את החומר הלימודים אבל אני מרגישה שזה לא מדבר אלי עכשיו, אני צריכה להתאושש מהטראומה הזו. מבינה?
    שירן-איך עם הכדורים? יותר טוב?יש שיפור? איך בעבודה?
    אוהבת אותכן מאד
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה

שירן
    07/06/2009

אני שמחה לשמוע שמצבך קצת השתפר ושנתנו לך להישאר יום אחד בבית.
    איך היה אגב לחזור הבייתה לאחר הרבה זמן?

אני מבינה את הקושי שלך בהתמדה בלימודים כשאת במצב הזה. אני גם חושבת שזה בלתי אפשרי כשאת כרגע נתונה כל כולך בהחלמה..וזה גם הכי חשוב כרגע- שתתמידי בהחלמה שלך שהיא העיקר..חשוב שתתייצבי עכשיו פיזית ונפשית, השאר יבוא אח"כ.. גם הלימודים.. כשתרגישי את עצמך חזקה יותר..

איזה כיף לשמוע שיש לך חברים שכך דואגים לך. זה רק מראה לך כמה אנשים אוהבים אותך וכמה אכפת להם ממך.
    אני מקווה שאת עושה הכל כדי להחלים ולהתאושש.. אל תשכחי שיש לך מסלול החלמה שרק רוצה מחכה שתחחילי לפסוע בו. זה בסדר לפעמים "לפשל" אבל חשוב לדעת גם לקום אח"כ ולהמשיך קדימה.

שולחת לך המון כוחות וחיבוק גדול.
    שירן.
    נ.ב: מתי את אמורה להשתחרר מהמחלקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה