מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקרות שלי,קרן אור06/06/2009
נטע-עברו כמה ימים מאז כתבתי לך או שמעתי ממך,אני מקווה שלאט לאט תרגישי עם הטיפול נוח יותר ושבסופו של דבר,אם תאפשרי לו,תמצאי בו את מה שהוא אמור להיות עבורך-מקום נוח,מכיל כזה שיעזור לך להיעזר ולהחלים.
דניאל-ככל שתקדימי לגייס את כל המשאבים שלך ולהחלים,כך תחסכי לעצמך שנים רבות כואבות ומייסרות בתוך הגיהנום הפרטי הזה.לגביי האנשור,אין ספר שהרבה לא אוהבים את טעמו הסמיך אבל אני אישית מתייחסת לו כתרופה,ולכן שותה אותו על אף טעמו,כי הוא תוסף תזונתי שאמור להוסיף לתפריט שלנו עוד אי אילו קלוריות עשירות במרכיבים מזינים,כאלו שעקב סיבה רפואית כזאת או אחרת קשה לנו לספק בתזונה הרגילה.היכן את מטופלת???
תקווה-מה שלומך??והאם אפשר לברך אותך ב"בשעה טובה" לסיום הבגרויות??ואיך היה עבורך להיפרד מסבתך??
שירן-לא שמעתי ממך לא מעט זמן.איך הגוף שלך מקבל את התרופה??האם את יכולה לדווח שחל שינוי??ואיך מתקדם הטיפול והאם את שלמה עם החלטתך להפסיק להשקל??האם את מרגישה שזאת היתה החלטה שסייעה לך??
מאיה-אני מבינה שתאריך החתונה מתקרב בצעדי ענק,ורוצה להחזיק לך אצבעות ולקוות שגם תהליך הריפוי וההחלמה שלך מונעים באותו קצב.כך או כך,אשמח לשמוע מה שלומך ואיך את מתמודדת.
שירה-מה שלומך??והאם גם את כבר סיימת את תקופת הבחינות??
אני מקווה שלא שכחתי אף אחד ואם כן,אז אני מתנצלת....
יקרות שלי,על אף שעוברים כמה ימים לעיתים עד המענה שלי,עקב מצבי הבריאותי,אני כאן כדי לשמוע,ואני תמיד קוראת הכול ואיתכן ברוחי ובליבי גם מעבר למילים .
שלכן ואיתכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן אור
שני06/06/2009כן עכשיו שאני הבנתי מה קרה לי אני לא רוצה שזה יהרוס לי את החיים..ולגבי האנשור..זה לא הכי טעים לי אבל אני יודעת שזה לטובתי..ואפילו אני מבינה שכדי לצאת מכול זה אני חייבת לעלות קצת במשקל..אבל עדיין אני קצת מפחדת מיזה לא יודעת למה:(הייתי עם אמא אצל הדיאטנית הרופא והפסיכולוג ואמרו שאני צריכה לעלות ומהר..לדעתך 1.52 ומשקל 33 זה עד כדי כך גרוע כמו שהם אומרים?אולי הם מגזימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני06/06/2009ודרך אגב אני בת 14(כמעט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור היקרה מכל
שירן07/06/2009כבר כמה ימים שאני מנסה לשלוח לך תגובה והאתר כאן פשוט לא מאפשר =/
מה שלומך?? איך מתקדמת ההתאוששות מהניתוח? איך מצבך הבריאותי והנפשי?
אני מקווה שאת עדיין שומרת על האופטימיות שלך ומצליחה להתאושש לאט לאט..
שתפי אותי .
לשאלתך, לא חושבת שעיקר השיפור שלי לאחרונה נובע מהכדורים..עיקר השיפור שלי נובע בעיקר בזכות העבודה הקשה שלי בשבועיים האחרונים. התחלתי לאט לאט לנפץ את הדיכאון הזה ואת המחשבות השליליות ואני מתחילה לראות תוצאות וגם בני משפחתי..
עדיין קשה לי ויש מצבים בהם הדיכאון מנסה להשתלט אבל אני מנסה לא ליפול לתוך המערבולת הזו ומזכירה לעצמי שלא הכל שחור..
מבחינת האוכל אני מרגישה תקועה..קשה לי מאוד לחרוג לפעמים..אפילו אם מדובר במעט.. רק המחשבה של לחרוג מחרידה אותי.. ואתמול לצערי זה די השפיע עלי בארוחת הבוקר..קצת חרגתי ממה שאני רגילה לו וזה התבטא אח"כ בקיזוזים שעשיתי <ויתור על ארוחת ביניים> והרגשתי מאוד רע כמובן..תמיד נראה לי שהדרך לסיום מתארכת רק יותר ויותר.. כאילו זה לעולם לא עומד להסתיים.. זה כ"כ מתיש.. :(
בעניין החלטתי להפסיק להישקל- אני מאוד שלמה עם זה. אני מרגישה חזקה יותר בזכות ההחלטה הזו..אחרי הכל המשקל הזה רק גרם לי להרגיש את עצמי חלשה יותר..
תודה על הדאגה והאכפתיות,
שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל יקירה,
קרן אור08/06/2009המשקל שלך אכן נמוך,ואני מאמינה שבתוך תוכך את יודעת זאת,אבל ברור לי שאלו קולות המחלה שבוקעות מגרונך ומחפשות איזשהו אישור להתקיים ולהשאר חולה.הרי אם תסתכלי על בנות בגילך את בוודאי יודעת שזה משקל שלא הולם מישהי בת 14.אבל בתוך כל זה אני רוצה להגיד לך שאני מעריכה מאוד את היכולת החשובה שלך לתת אמון במסגרת הטיפולית שתומכת בך,כי הם באמת רוצים בטובתך.וככל שתתני את עצמך בטיפול,הדרך החוצה תהיה קלה יותר ותחסכי לעצמך עוד הרבה שנים "מבוזבזות".וזה ברור לגמריי שמפחיד לעלות במשקל,הפחד הזה לאבד שליטה הוא חזק לאין שיעור ולכן חשוב שתתני לאחרים לדאוג לך כדי להקל על עצמך.
אני שמחה שאת מבינה שהאנשור חיוני במצבך,ומחזקת את ידייך להמשך שימוש בו,חרף כל הקשיים.
כאן איתך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור היקרה!
שירה08/06/2009איך את מרגישה? אני מקווה שאת מתחזקת ומצבך משתפר!
תודה על ההתעניינות!
הייתי היום בקופת החולים... היום בבוקר שפכתי על עצמי כוס תה רותח... אימא אמרה שנלך לראות אחות, והאחות אמרה שיש לי כוויות מדרגה 1 (הדרגה הכי נמוכה).. קנינו משחה מיוחדת אבל ממש כואב ושורף לי...
ואני לחוצה מהבגרויות ככה שהכוויה לא עוזרת במיוחד ללחץ... יש לי עוד בגרות באזרחות, חיבור ותולדות האומנות ואז אני מסיימת... בניתיים זה נראה כ"כ רחוק...אני חוזרת ללמוד אזרחות עכשיו...
אחזור לעדכן במשך השבוע...
יום נעים :)
שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)