בוקר טוב לכולן!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לכולן!
    שלי
    21/08/2007

שבתי מהתעמלות הבוקר שלי והנה, אין ברירה, צריך להתחיל ביום חדש.
    בניגוד לבלונדי וכרונית היקרות האוהבות את שעות הלילה הקטנות, וקרן אור שוודאי מתעוררת השכם בבוקר אל ילדיה המתוקים, אני משכימה קום מבחירה, כי שעות הבוקר המוקדמות הן השעות הטובות ביותר שלי. ככל שממשיך היום הריכוז פוחת והעייפות גוברת. והתעמלות בוקר מספקת לי עוד קצת אנרגיה ועוד כמה דקות של חשיבה חיובית.
    אז לפני ארוחת הבוקר רציתי לאחל לכולכן יום יפה ובהיר.
    קרן אור - מקווה שמצפה לך יום רגוע יחסית במשרד, ללא קונפליקטים מיותרים וללא תקלות. התיחסותך לעובדת המפשלת ראויה להערכה רבה. לפי מה שאת מתארת עברת תהליך התבגרות אמיתי ויפה גם במסגרת העבודה. לא קל להיות אחראי גם על עבודתם של אחרים ובמידה מסוימת גם על פרנסתם ואיכות חייהם. מצחיק שאת מתנצלת על הספק חלש בצפיית סרטים, אין לי מושג איך את מוצאת זמן לכתוב לנו, שלא לדבר על פעילות פנאי כמו קריאה וצפיה בסרטים.
    בלונדי - איך עבר הלילה? צברת כוחות? מקווה שכל שאיפותייך וחלומותייך ייתגשמו במהרה.
    כרונית - מאד מודה לך על הודעותיך היפות והרהוטות כל כך. האמון שלך בהחלמתי מחזק מאד. ושוב בענייני ספרים - אני מאמינה בקיצוניות רבה בהשפעה הטובה של ספר לפני השינה, אפילו עמוד או שניים. זה מנתק אותי קצת ממאורעות היום ומחשבותי הטורדניות.
    לספרים וסרטים על אנרוקסיה תמיד היתה השפעה שלילית על מצבי. את וודאי מכירה את הסיפור הזה, יש אנשים שסרטים מחרידים על סמים, הפרעות אכילה והתמכרויות אחרות מסייעים להם להתרחק מהגועל הזה, ואצל אחרים זה בדיוק ההפך... אני תמיד מוצאת באלו משהו רומנטי, גם עם מעוות.
    טליוש - נו, ההורים חזרו? איך את מרגישה? ומה תחושותייך לאחר ששיתפת אותנו בסיפורך האישי?
    רורו - איפה את???
    טוב, אני מתנקת עצמי מהאינטרנט עד לשעות אחר הצהריים, אחרת לא התקדם היום אפילו צעד קטן.
    להתראות בהמשך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב לכולן!

הוספת תגובה

• היי שלי

קרן אור
    21/08/2007

לא מזמן נכנסתי הביתה אז אני קצת קצרה בזמן אבל בכל זאת הייתי חייבת להגיב..
    ודם כל גם אני אוהבת את הבוקר כשאני בשיאו כי מהצהריים אני רק רוצה לישון...הריכוז שלי בשיאו,גם הסבלנות ועם ארוחת הצהריים הם נעלמים,ואני סופרת את הזמן עד שאגיע הביתה...
    אגב,העובדת שלי היום התחילה לתקתק עבודה,מקווה שזה ישאר כך.....(היתה לנו ישיבה היום,וגם לי עם המנכלית ומנהלי המחלקות...)
    חזרתי מלקוחה שצרחה עליי שבוע שעבר בצורה שאף אחד לא צרח עליי מעולם,על משהו בכלל שלא קשור אליי,היא לא נתנה לי לענות,וירדה ליציאות פרטיות...בקיצור עמד לי על קצה הלשון להגיד לה שתרגעי תתקשרי אליי הסגנון הזה לא מתאים לי.אין לך מושג כמה התעלתי על עצמי,ולמרות הכל הלכתי היום לפגישה איתה,קניתי לה מתנה לחג עם כרטיס ברכה,וראה זה פלא הפכתי אותה למרגרינה..וזה הביא לי הרבה סיפוק והרגשה שאפשר באמת עם תקשורת לפתור הרבה בעיות(במצב רגיל אני טיפוס של כבוד,היא לא היתה רואה אותי בחיים יותר ממטר).בקיצור גם אני מכריחה את עצמי ללמוד כל יום להיות יותר סבלנית,פחות לקחת ללב(למרות ששבוע שעבר היא הביאה אותי לכמעט דמעות!)ולהבין שהרבה דברים הם לא אישית ואם אצא רגע מהאגו של עצמי,אצליח לפתור הכול.את יודעת בסוף היא הרגישה כ"כ רע עם עצמה שרק בגלל זה היה שווה ללכת,ונהנתי כל רגע.היא פתאום הרגישו מושפלת עד שהיא הרגישה כל הזמן צורך להתנצל על זה שהיא לא מכשפה..(והיא כן כי העובדות שלה ליכלכו עליה בשפע!)
    טוב לא אשגע אותך עם ענייני העבודה שלי,בכל אופן מקווה שהיום הספקת את מה שרצית.נשתמע יותר מאוחר יקירתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלו'שקה!

אני
    22/08/2007

לילה טוב, יקירתי! מה שלומך, עפרונית קטנה? את עפרונית, אני ינשופית ועולם כמנהגו נוהג... כבר ציינתי פה שאני מתעבת את הבוקר, נכון? אז בואי אוסיף ואומר שאני ממש, אבל ממש אוהבת את הלילה. אני אוהבת את השקט, את הריח, את האוויר ואת התחושה שאני יכולה לעשות מה שאני רוצה ושאני לא במירוץ נגד הזמן כדי להגיע לאנשהו (לעבודה) בשעה כלשהי (בשמונה בבוקר...).

רציתי לומר לך שאני באמת מאמינה בך ובכוחות שלך. אמנם אינני מכירה אותך, אולם לפחות על פי מה שאת מרשה לעצמך לחשוף פה אני מזהה רצון אמיתי לשפר מצב נוכחי. אולי אני טועה כאן, אך ברור לי כאור השמש שרע לך בנקודה זו ושאת רוצה להתקדם לנקודה אחרת, נקודה טובה יותר. מה, איך, מי, מו, מה - את זה כבר תגלי בהמשך. העיקר שהדרייב קיים בך, ואני מאמינה שהוא כבר יוביל אותך למקום אחר.

באשר לחומר על אנורקסיה (ספרים, סרטים, תוכניות מדעיות וכו') - בשבילי זה היה ותמיד יהיה טריגר עצבני, ולכן ציינתי אתמול שלא כדאי להזכיר מה קראתי... אני מאד נמשכת לזה, אבל אני יודעת שאני צריכה להיזהר, כי בשבילי זה בדיוק כמו לעמוד על שפת תהום.

לילה טוב ונשיקות!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה