מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקסימות שאתן!קרן אור08/06/2009
תודה על גלי האהדה והדאגה שאתן מגלות כלפיי.לשאלתכן,אני מתאוששת כל יום יותר.העייפות והתשישות עדיין מלווים אותי,אבל כל עוד שאין כאב אני מברכת ע"כ.אנמי נמצאת בפני סדרת כימו והקרנות,יש לי עוד קצת זמן להתאושש עד תחילתה,אבל אני מקווה שבסופה אוכל לנשום יותר אוויר ולדעת שהחלק הקשה מאחוריי.ולא,זה ממש לא קל או פשוט,לפעמים אפילו ממוטט ויש חשק פשוט לוותר,אבל אז אני נזכרת בחיים שהיו לי לפניי ויש לי לאן לשאוף.כל יום בעיתו,כל יום לקום להתמודדות מחודשת,אין קיצורי דרך וגם לא הנחות,אבל אף אחד לא הבטיח לנו חיים על מסלול ישר ונוח,לא??
ולגבייכן-
שירן-שמחתי לקרוא על שיפור במצבך הנפשי,ראי כמה את מתחזקת מיום ליום.ממש כיף לי לקרוא את זה.ברור לי ששום כדור לא יעשה את מה שהעבודה שלך עושה,וכל הכבוד לך על כך!!לגביי הגמישות בעניין כמות וסוג המזון-יקרה,גם זה יבוא,לאט לאט.אף אחד לא רודף אחרייך והכי חשוב הוא שאת מתחילה לקבל את עצמך,ומתוך כך אני בטוחה שתלמדי יותר להתגמש.
שירה ותקווה-לא נשאר עוד הרבה.עוד כשבועיים והטירוף הזה מסתיים.צר לי לשמוע על הכוויה ביד,ואני מאחלת לך שכאב השריפה יעבור כמה שיותר מהר.אתן כותבות בעיקר על הלימודים שזה חשוב,אבל לא כותבות מה קורה איתכן בין לבין,עם "הנושא הבוער" ואשמח אם תרחיבו את הדיבור ותרשו לעצמכן את הפתיחות והתמיכה שהבמה כאן מאפשרת לכן,מאחוריי פרגוד האנונימיות...
מה שלא יהיה,חושבת עליכן הרבה,ובטוחה בנצחון של כולנו אם רק נאמין בכך.
איתכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור המדהימה
שירן08/06/2009אני שמחה לשמוע שאת מתחזקת מיום ליום יותר..
אני מבינה את הקושי שלך.. אומנם לא כפי שאת חווה אותו זה בטוח, אבל אני בהחלט יכולה לתאר לעצמי מה את עוברת יקרה.. ונכון זה מאוד לא פשוט אבל כמו שאמרת- לשאוב כוחות מזיכרונות טובים ובריאים של איך היינו פעם, של איך אנחנו מצפים ורוצים להיות- שם טמון הכוח..שם טמונה גם ההחלמה..
ואני מקווה שבסופו של דבר את תשיגי את זה..
שולחת לך חיבוק גדול והרבה כוחות להחלמה
אוהבת,
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור
שירה09/06/2009ההתמודדות שלך פשוט מעוררת השראה!
כל פעם מחדש אני נפעמת מכוחות הנפש הרבים שיש לך, ומהיכולת לקוות שיהיה טוב.
את מדהימה.
תודה על הכל..
מאחלת לך רק בריאות ואושר ושימחה...
יום נעים :)
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן ושירה,
קרן אור10/06/2009תודה רבה על התמיכה והמילים החמות.אגלה לכן שלעיתים אני נפעמת מהכוח שנמצא גם בכן לקום להתמודדות לא פשוטה כל יום ולצלוח אותה בגבורה!
שולחת לכן גם חיבוק תומך,
מרגישה את הניצחון של כולנו אם רק נרצה בכך באמת.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)