היי בלונדי יקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי בלונדי יקרה
    קרן אור
    21/08/2007

שמחה לשמוע שאת מרגישה מצוין(תשאירי אותי במתח עוד כמה זמן...אין בעיה..חחח...),ומקנאה בך קצת שיש לך את הזמן לטייל ולעשות סידורים.האמת מי שיודע מה אני עושה מבין שאני הרבה "מטיילת" גם בקניונים(איזו צרה זו אני אוהבת לקנות דברים-בגדים לילדים,כל מיני דברים קטנים שמשמחים אותי,לא חסר מה...),אבל בתכל'ס לא ממש מנצלת את זה לסידורים,נראה לי שרק בספטמבר כשאני אהיה פחות לחוצה מלהגיע מהר הביתה בגלל הילדים,אצליח באמת לעשות סידורים...זהו,נכנסתי לא מזמן ולפני שהילדים שלי יטענו עוד כמה שנים שאני מזניחה אותם,אז אני ניגשת להכין ארוחת ערב משפחתית...אכתוב לך יותר מאוחר היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי בלונדי יקרה

הוספת תגובה

• הי קרן אור! מנסה לתפוס אותך מהבוקר!

בלונדי
    21/08/2007

שלחתי לך מייל מזמן, ומשום מה הייתה כנראה בעיה בוואלה, ולא הצלחתי לשלוח לך את המייל. רק כעת, לפני חצי שעה בערך, הצלחתי סוף סוף להעביר לך את המייל מהבוקר!!!!!! אוף, וואלה שלך מעצבנים אותי!!! חחחח סתם...
    טוב יקירה. אני גם הולכת להתקין לי ארוחת ערב..
    נדבר אח"כ.
    נשיקות!!
    בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי

קרן אור
    21/08/2007

אני בדיוק בתוך המייל של וואלה,ולא קיבלתי מייל ממך,אשמח אם תשלחי אותו שוב.
    נשיקות
    קרן אור
    אגב,אם לא תקראי את זה לפני שתאכלי אז תהני מארוחת הערב,ותמליצי בכיף על מתכונים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלו קרן אור!!!!!!!!!!

בלונדי
    22/08/2007

תקשיבי מתוקה, שלחתי לך את המייל המדובר מזה 7 פעמים. ולא קיבלתי תגובה שהוא לא נשלח. אז אני מחזיקה אצבעות שבזאת נסתיימו הנסיונות בהצלחה, ותוכלי לקרוא את דבריי כבר בבוקר.

ואם לא- תגידי לי ואשלח בפעם ה-8.

ליל מנוחה וחלומות פז!!

"נתראה" בבוקר.

בלונדי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב בלונדי!

קרן אור
    22/08/2007

אני מקווה שישנת טוב בלילה..
    קיבלתי סוף סוף את המייל,פעמיים אתמול וכתבתי לך תשובה,מקווה שאת קיבלת אותה.
    מאחלת בוקר מקסים,אני רואה שהיה כאן הרבה בלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה