עזרה לחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לחברה
    הילה
    09/06/2009

שלום
    אני חברה בפורום מסוים (של זמר..) ואחת הבנות כתבה שם שחברה שלה אנורקסית
    ושהיא לא אוכלת כמעט ושהיא התעלפה לפני כמהימים..
    הצעתי לאותה ילדה לחפש מאמרים בנושא ולהיכנס לפורומים שאולי יוכלו לכוון אותה איך לעזור לחברה שלה ואיך להתנהג...
    היא ביקשה ממני לעשות זאת ועל כן אני כותבת כאן
    אשמח אם אוכל לקבל איזושהי עצה כיצד להתנהג עם בנות אנורקסיות
    תודה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לחברה

הוספת תגובה

• להילה היקרה:

תקווה
    10/06/2009

מה שלומך? קודם כל, כל הכבוד על היוזמה זה ממש חשוב שלא העלמתן עין כפי שהרבה יותר כל לעשות.
    שאלת איך אפשר לעזור לאותה ילדה- התשובה הברורה והיחידה זה להפנות אותה לטיפול כמה שיותר מוקדם, כי ככל שהזמן עובר הבעיה משתרשת יותר עמוק ויותר קשה לטפל בעניין.
    בת כמה אותה ילדה? כי עם היא עדיין לא בת 18 צריך לפנות להורים שלה שידאגו לה לטיפול ופשוט להפנות אותם לזה שהבת שלהם באמת חולה ושיש צורך לטפל בזה ולא להמשיך להתעלם מהעניין כי זה לא עוזר.
    על מרכזי טיפול וכד' יש צורך לקבל הפנייה מהרופא המשפחה שלה שיפנה אותה למקום שמשלב טיפול בגוף- דיאטנית ובנפש- פסיכולוג, כסף הוא גם לא מעצור בעניין כי אפשר לבקש הפנייה למקומות שעובדים ללא דרישה כספית (יש אחת כזה בנתניה..).
    על כל שאלה נוספת תרגישי חופשי לחזור לכאן ולשאול ואפילו תמליצי לאותה ילדה להכנס לכאן לקרוא קצת ואפילו עם היא מרגישה מוכנה לכתוב קצת- כל הבנות כאן מדהימות ומבינות עניין ושיא התומכות- דבר שהיא אולי תרגיש בו צורך באיזשהו שלב.
    היכ חשוב- לא להתייאש ולא לוותר למרות שהדבר נורא קשה אבל חשוב לזכור זה תהליך שסופו כדאי.
    תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה יקירה,

קרן אור
    10/06/2009

כל הכבוד על החברות שלך!
    פעמים רבות ההורים והקרובים לא שמים לב למה שקורה מתחת לאפם,ולכן אני מצטרפת לדבריה של תקווה ומציעה לך לא לקחת אחריות כה כבדה על עצמך אלא לשתף את הוריה או כל מישהו מבוגר אחר שידוע לכן שהוא קרוב וחשוב לאותה אחת.
    מה שכן,לנסות לדובב אותה ולגרום לה להכיר בכך שיש לה בעיה(זה תנאי בהמשך להצלחת הטיפול) והפנות אותה לטיפול.ה"א לא נעלמת מעצמה ויש צורך בצוות רב תחומי כדי לעזור לה להתגבר ולהחלים.

בהצלחה אני כאן אם יש שאלות נוספות,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

הילה
    16/06/2009

כתבתי לאותה בת על הפורום המדהים הזה ואני באמת מקווה שמתישהו היא תיכנס לכאן כי אני באמצ משוכנעת שתעזרו לה
    יש כאן אנשים נפלאים ואני פה רק עם הודעה אחת (טוב.. שתיים :)
    וסליהח על האיחור בתגובה
    תודה לכולכן! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום הילה,

קרן אור
    17/06/2009

אני שמחה לשמוע שנעזרת בפורום הזה ואני מקווה שחברתך תוכל להרשות לעצמה לעשות זאת למען עצמה.אבל הכי חשוב זה שהיא תכיר בבעיה ותפנה לקבלת טיפול.
    אני,ואנחנו,נשמח להיות כאן עבורה(וגם עבורך כמובן,אם יתעוררו שאלות נוספות בהמשך..)

בהצלחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה