"ציפורי לילה משוחחות, והפעם...."

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "ציפורי לילה משוחחות, והפעם...."
    בלונדי
    22/08/2007

פגישת בנות!!!

כן, חזרתי לי כעת מפגישת בנות. התאספנו פה כל נשות השכונה למפגש...
    היה נחמד מאוד, וכבר הרבה זמן לא היה לי כזה דבר... כבר שכחתי מה זה.

לגבי ספרים על אנורקסיה, שהזכירה פה כרונית- אני מאוד אוהבת לקרוא ספרים של אנורקסיות ובולימיות. אותי זה דווקא מרחיק מכל העניין. ואני ממש לא מסוגלת לחשוב איך יכולתי לחשוב ולנהוג ככה. אז אם יש לכם ספר מעניין- אשמח לשמוע המלצה. לבטח כבר קראתי אותו..חחח

קרן אור- אני מנסה כבר 7 פעמים לשלוח לך את אותו מייל מהבוקר ואני לא מבינה מה הבעיה. זה פשוט לא מוכן לשלוח לך!!! אני קרובה לייאוש, אך אני לא מוותרת. אני מנסה להמשיך לשלוח...

היה לי יום נחמד דווקא, למרות שבעלי עובד כעת... לפחות הייתי בחברת הבנות פה...

ושלחתי היום מכתבים יפים ותמונות לארץ...

וגם קיבלתי פה קפה מעניין מאחת הבנות..אז בכלל יש למה לצפות....

טוב אז מקווה שכולכן מרגישות טוב...

שיהיה לכן לילה טוב וחלומות פז!!
    אוהבת
    בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני שמחה שנהנית במפגש ה"בננותי"!

אני
    22/08/2007

ואולי תעשו את זה more often? שווה להתאמץ, הלא כן?

דבר שני - נו, דואר "וואלה" הידוע לשמצה... את יודעת כמה מיילים הוא מחק לי, הדרעק הזה? וכמה שהתלוננתי - כלום לא עזר. לכן הייתי מציעה לכן לעבור לג'י-מייל. אפשר לפרמט אותו גם בעברית.

חלומות פז!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• yes, we might do it more often....!

בלונדי
    22/08/2007

התחלת עם האנגלית אז אני חייבת לשתף פעולה.

אני בכלל בהוטמייל!!!!! שונאת את וואלה, אבל קרן אור שם ואני חייבת לתקשר איתה וזו הדרך....

וואלה עושה לי בעיות עם כולם, עם כל הנמענים שלו. זה ממש מרתיח. אבל נו מילא.

טוב יקירה, נראה לי שאני פורשת למיטה, לספר שלי.....

לילה דוב (כן, שהלילה יחבק אותך כמו דוב)!!!

בלונדי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב בלונדי

קרן אור
    22/08/2007

יש לי גם מייל פרטי בהוט,אפשר להעתיק את המיילים לשם,אבל ניתן צ'אנס לוואלה,כי אותם לפחות אני יכולה לקרוא גם מהעבודה..
    אתן בטח מדברות אנגלית שוטפת,יש לי מזה הרבה מהעבודה,אז אולי אשכור את שירותיכן בתרגום...אבל ראו הוזהרתן זה לא ספר מעניין בכלל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה