לקרן אור שירן נטע ולכולןן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור שירן נטע ולכולןן
    שני
    12/06/2009

סתם אני מרגישה שאני חייבת לשפןך הכול..ואין לי למי =(
    אני ממש מיואשת מעצמי ומהחיים...=(
    מקווה שתיהיו כאן

שלכן

דרור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקרן אור שירן נטע ולכולןן

הוספת תגובה

• לדרור המתוקה

נטע
    12/06/2009

דרור המתוקה!!!!
    אני כאן בשבילך.... וכולנו כאן בשבילך..
    מחכה לשמוע ממך
    אוהבת
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטע המקסימה!(:

שני
    12/06/2009

חיממת לי את הלב עם האכפתיות שלך (:
    סתם עצוב לי ..וקשה לי..הפרעת האכילה גזלה ממני את עצמי..וכול מילה מיותרת...
    אני קצת שבורה..ואובדת עצות..אבל שמחה לשמוע שאת..בדרך הנכונה..ואת תיראי שרק אושר יהיה התוצאה הסופית!אפשר לשאול מהו גילך?וממה את סובלת?אני מקווה שזה בסדר..
    מחכה לשמוע אותך..שלך - - - - דרור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטעעעעע

שני
    12/06/2009

נטע סורי..ראית שלמטה רשמתי "דרור" ואני בעצם דניאל..כתבתי כאן כמו שראיתם כמה פעמים..אבל היתביישתי שוב לרשום ושוב להתלונן על זה שאני סובלת כ"כ..:(אז רשמתי שם אחר..מצטערת..אז אני דניאל ואני אשמח לשמוע מימך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל המתוקה

שירה
    13/06/2009

מה שלומך?
    אשמח אם תשתפי אותי במחשבותייך... אנחנו כאן כדי לתמוך ולעודד, ולפעמים זה קצת מקל לשפוך את כל המחשבות כאן...

שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל מקסימה,

קרן אור
    15/06/2009

מה שלומך היום??
    לא תמיד,לצערי,הזמן מאפשר לי או לאחרות להיות כאן בתזמון המתאים..אבל אני רוצה להגיד לך שאני כאן בשבילך וגם אם המענה מתעכב טיפה אני רוצה שתרגישי חופשי לכתוב ולשפוך את כל שעל ליבך בכל תזמון וללא קשר להמצאותי בדיוק ברגע זה בפורום.
    אין לך ממה להתבייש,את מתמודדת וזה אכן לא פשוט,אבל הבושה האמיתית היא להמשיך לחיות בהכחשה .לכן יקירה אני יותר משמחה כשאת כן כותבת ,כי אני יודעת שהתחליף המזעזע כשזה לא מתקיים הוא אשמה והרס עצמי...
    אני רוצה מאוד לדעת ולשמוע מה קורה איתך באמת ואיך מתקדם הטיפול.ולגביי עניין המחשבות-זה לוקח יותר זמן מאשר להחלים פיזית,אל תשכחי שהרגשות והמחשבות השליליות היו כאן עוד קודם למחלה והם אלו ששימשו כקטליזטור להתבטאותה.המחלה האמיתית היא הרגשות והעיבוד שאנו עושות למציאות ולתהליכים שקורים לנו וסביבנו,ולכן חשוב מאוד שכן תעבדי את הרגשות הללו בטיפול.קשה ולפעמים מייאש,אבל אין מטה קסמים שאני מכירה כדי להחלים.

שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל היקרה

שירן
    17/06/2009

יש לך שם יפה את יודעת ? :)

תרגישי בנוח לכתוב את מה שעובר עליך..אפילו אם את מרגישה שאת חוזרת על עצמך ובא לך לספר שוב ושוב- זה המקום..ואני חושבת שקרן אור נתנה לך את התחושה הזו ממש כך..
    בת כמה את אם אפשר לשאול וכמה זמן את סובלת מהמחלה הזו?

מצטערת אם כבר ענית על כך ולא שמתי לב..

אשמח לשמוע עליך קצת יותר..
    שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה